Britanija izdala novi set UFO fajlova

2aliensegyptred.jpg

Fenomen otmice zivotinja i ljudi od strane vanzemaljaca nije nista novo, kao ni posledice koje proizilaze iz svega ovoga. Mi inace sve sto se ne uklapa u nas koncenzus realitet volimo da nazovemo "fenomenom", mada se moze reci da fenomeni u stvari ne postoje - postoji samo nase neznanje, koje proizilazi mahom iz naseg nemara, odnosno naseg licnog ignorisanja i negiranja svega onoga sto "ne spada" u nas realitet.
A nikom nije palo na pamet da slučajno to nije iscenirano i ubačeno u propagandnu mašineriju sa razlogom.Šta ako su to lopovi koji kradu životinje,kako ne bi tragali za njima ismasakriraju par životinja na ovaj način,neke okače na drvo ili na banderu i pustu buvu kako to uradili vanzemaljci.Pa taj je genije kako krađu svaljuje na vanzemaljce a sam krade,otima te životine.Čudi me kako se nisu setili da pokradu neku banku,a na neke novčanice udare pečat sa likom vanzemaljca,prospu u šumi,neke okače na vrh drveća i počnu puštati priče kako to uradili vanzemaljci.Pa najlakše krasti i okriviti vanzemaljce,jer ko će da traga za vanzemaljcima,a ne za pravim lopovima???
Uostalom već se otkrilo kako tajna Američka vladina organizacija vršila eksperimente nad civilima,otimajući ih,zatim su im hipnozom usadili sećanje kako su ih oteli vanzemaljci i vršili eksperimente nad njima.Kada su jednu osobu podvrgli hipnozi da se otkrije šta je bilo,ispalo da se radi o vojsci,a ne vanzemaljaca.O vanzemaljcima nije bilo ni traga.
Znači opet propaganda je u pitanju kako bi sakrili pravu istinu.Uvek treba gledati nameru zašto u nešto hoće da nas ubede i da se gleda iza slike propagande,i da se čita između redova.Istina nije uvek onako kako nama prezentiraju.

Drugo,ja sam na jednom forumu upoznao osobu koja tvrdi da je otet od strane vanzemaljaca,i da redovno otimaju ljude.Eksperimentisali na njega i ugradili jedan implant koji sada njemu šeta po telu.Čak je i fotografisao ranu sa mobilnim telefonom i postavio na internet.Tvdi da noću može i da komunicira sa tim vanzemaljcima.
E sada pošto ja uvek volim lično da ispitam stvar,predložio ja njemu da obavesti te vanzemaljce da sam ja dobrovoljac za eksperimente i hoću ne jedan već pet implanta da mi se ugradi.Ne moraju kidnapovati ljude,evo ja se javljam kao dobrovoljac.Pa sam mu rekao tačnu lokaciju gde da pošalje vanzemaljce sa letećim tanjirom noću da me pokupe.I tako ja njega provocirao mesec dana kako bi poslao vanzemaljce.
Ali ništa.Ti virtualni vanzemaljci u njegovoj glavi ni dan danas nisu došli po mene,ali verovatno dalje otimaju ljude,a on sa njim kao dalje komunicira.
Znači nije stvar u realitetu,već u prepoznavanju realiteta.

Poslednja izmena:
A nikom nije palo na pamet da slučajno to nije iscenirano i ubačeno u propagandnu mašineriju sa razlogom.Šta ako su to lopovi koji kradu životinje,kako ne bi tragali za njima ismasakriraju par životinja na ovaj način,neke okače na drvo ili na banderu i pustu buvu kako to uradili vanzemaljci.Pa taj je genije kako krađu svaljuje na vanzemaljce a sam krade,otima te životine.Čudi me kako se nisu setili da pokradu neku banku,a na neke novčanice udare pečat sa likom vanzemaljca,prospu u šumi,neke okače na vrh drveća i počnu puštati priče kako to uradili vanzemaljci.Pa najlakše krasti i okriviti vanzemaljce,jer ko će da traga za vanzemaljcima,a ne za pravim lopovima???

:pop:

...vrlo originalan post... ti si verovatno prvi kome je palo na pamet da je pozadina svega u vezi sa otmicama koje vrše vaznemaljici - krađa...

Kazes neko ukrade krave... da bi sakrio trag okaci jednu na drvo i resena stvar... A onda dodje farmer (koji mora biti debil) i zakljuci da mu krave nisu ukrali lopovi nego vanzemljaci.. :)

Bilo bi tako kada bi ziveli u Diznilendu a ne medju ljudima koji imaju moc sudjenja.

Te otmice zivotinja izvedene su na neobjasnjiv nacin bez ikakvih tragova sto ih i cini misterijom, a lopovi koji mogu da ukradu a da ne ostave nikakve tragove, ne moraju ni da kace krave na drvece.

A ti pokusaj da opljackas banku i posalji zatim pricu trecem oku kako su banku opljacakli vanzemljaci. Sumnjam da ce te to spasti robije i spreciti potragu policije . :)

Poslednja izmena:
Kazes neko ukrade krave... da bi sakrio trag okaci jednu na drvo i resena stvar... A onda dodje farmer (koji mora biti debil) i zakljuci da mu krave nisu ukrali lopovi nego vanzemljaci.. :)

Bilo bi tako kada bi ziveli u Diznilendu a ne medju ljudima koji imaju moc sudjenja.
Pa zar dosad nisi primetio da neki žive u Diznilendu gde je zemlja ravna kao ploča,a pri tom je središte zemlje šuplje,i u toj šupljini žive đavoli ili reptili koji prave svakakve zavere protiv ljudi koji uzgred nisu ljudi već svi maskirani reptili,čija svemirska braća reptili otimaju životinje i ljude,a pri tome pokuzuje inteligenciju kao kišna glista pa ostavljaju takve tragove da je to za neverovati.Pa obične životinje znaju da svoje sr...nje treba da zakopaju.Pa da su ti vanzemaljci imalo inteligentni ne bi svoje sr...nje ostavljali posvuda, vraćali uginulu ismasakriranu životinju,već bi je spalili da ni pepeo ne ostane za njima ili bi ga izbacili u svemir.Ali oni naravno ostavljaju to na zemlji.Pa ta smicalica ima toliko očiglednih grešaka i propusta,da samo ćorav to ne može videti.Pa ako već rade eksperimente zašto ostavljaju tragove?Sem ako ti tragovi upravo govore da nije uopšte reč o eksperimentu vanzemaljaca,već nam nešto sasvim drugo govore,i to tako da namerno ostavljaju takve tragove,tj da odvrate pažnju od onog što se stvarno radi.
Kroz ovakve glupe smicalice nas jednostavno žele navesti da verujemo u ono što oni hoće,a ne ono što se stvarno događa.Zato ostavljaju takve očigledne i vrlo glupe tragove.
Naravno ko živi u Diznilednu gde su svi ti reptili i zli zeleni vanzemaljci, veruju u ove laži.

A ti pokusaj da opljackas banku i posalji zatim pricu trecem oku kako su banku opljacakli vanzemljaci. Sumnjam da ce te to spasti robije i spreciti potragu policije .
Da se to objavi na ovaj način kao ove priče,svi ti vernici u takve vanzemaljce bi poverovale,budi siguran.
Evo vanzemaljci počeli da kradu i kola i šatore.Nije daleko i da će krasti pare iz banaka.:hahaha:

Poslednja izmena:
Ma naravno da ne.Došli su reptili hiruruzi,pa ono što im trebalo za jelo odstranili hirurškim nožem a ostatak bacili kroz prozor letećeg tanjira kako bi ljudi znali koliko su gladni.
Samo je još pitanje dali si to lično procenio ili preko fotograhija da su organi odstranjeni hirurški.Ili te ubedila propagandna mašinerija interneta i knjiga?
Pa nije čudo što se ulažu milijarde u propagande kao kontrola misli ljudi i mase.
I koliko razmišljanja treba da se svati da je glupo ostavljati tragove posle tajnog eksperimenta,ili je masakriranje bilo javno,pa se namerno ostavlja tragove kako bi preko straha ljudi namećivali određeni misao i ubeđenje kao paravan?
Ljudi nisu ni svesni kako ih se lako kontroliše i manipuliše preko propagande i strahova.

Ljudi nisu ni svesni kako ih se lako kontroliše i manipuliše preko propagande i strahova.

To se slazem zato i lazu sami sebe i konstruisu neke neboluze u glavi samo da bi to bilo u skladu sa njihovim "zdravim razumom".
Zato i prolaze razne nebulozne price kao sto su : meteoroloski baloni, pege na suncu, lazne hipnoze , teorija zavere ima samo na filmovima.........itd
Ljudi nece da poveruju u nesto sto se ne uklapa u njihov "savrsen svet" ili u sliku sveta koja im je poznata

Bas cudno sto je i psihijatrijska praksa pokazala da ljudi koji boluju od paranoje uglavnom sami okoncaju svoj zivot.... Drugim paranoicima je normalno sve to cudno, al ipak... oni su paranoici, pa i nije iznenadjenje sto im je cudno i sto smatraju da se iza necijeg samoubistva krije citava neka organizacija ili citava neka vrsta sa druge planete... (i samoubistva i pogibije pod nesrecnim, namerno neizazvanim okolnostima....)

Imas ti dosta potpuno normalnih i psihicki zdravih ljudi koji su misteriozno skoncali svoj zivot pod nerazjasnjenim okolnostima i koji su cak najavljivali da bi tako nesto moglo da im se desi.
Recimo jedan od njih je Pol Snajder covek koji je odrzao predavanje o prisustvu vanzemaljaca na Zemlji i o podzemnim bazama kao sto su Dulce i Area 51 u kojima je on i sam radio dosta dugo, recimo pomenuo je jos da su nekoliko puta pokusali atentat na njega i ubrzo nakon tog predavanja pronadjen je mrtav u svom stanu.

Ponovicu jos jednom : ako hiljade pa cak i milioni ljudi sirom sveta tvrde da su se susretali sa NLO-ima ili vanzemaljcima,ogroman broj ljudi iz razlicitih delova sveta, razlicitih starosnih doba, zanimanja, interesovanja.......itd, pocevsi od cobana koji su cuvali ovde pa do uglednih vojnih pilota, zvanicnika, drzavnih cinovnika, nemoguce je da su svi ludi ili lazovi.........

Ponovicu jos jednom : ako hiljade pa cak i milioni ljudi sirom sveta tvrde da su se susretali sa NLO-ima ili vanzemaljcima,ogroman broj ljudi iz razlicitih delova sveta, razlicitih starosnih doba, zanimanja, interesovanja.......itd, pocevsi od cobana koji su cuvali ovde pa do uglednih vojnih pilota, zvanicnika, drzavnih cinovnika, nemoguce je da su svi ludi ili lazovi.........

Omg... a jos vise njih tvrdi da su ovi koji kazu da su videli vanzemaljce poremeceni manijaci... Sta to znaci? Da je to istina zato sto veci broj tvrdi to?
Ako cemo tvojom logikom, onda je tako....

Znaci ako neko mišljenje zastupa većina, oni su u pravu? Zar nije to upravo suprotno onome što tvrdiš? Inače, u te priče po štampi, televiziji, novinama i knjigama o vanzemaljcima veruješ? Iako su tako lako dostupne i nisu nimalo skrivene? Na ovaj način mogao bi da odbaciš sve poznate priče, jer da je to stvarno istina te priče ne bi ugledale svetlost dana. Takođe prepričati ceo svoj plan i kasnije se vaditi da je fikcija nije baš najpametniji plan, zar ne? Neko možda i počne da kopa. :D

Znaci ako neko mišljenje zastupa većina, oni su u pravu?
Ti si taj koji zastupa misljenje vecine.

Inače, u te priče po štampi, televiziji, novinama i knjigama o vanzemaljcima veruješ? Iako su tako lako dostupne i nisu nimalo skrivene?
Neverovatno, pa vi sto zagovarate "zdrav razum" ranije ste govorili: "ako je sve ovo istina, zasto nema po medijima i zasto ljudi cute o tome?" A kada ljudi pricaju o tome onda vam smeta: "ako je sve to istina kako mogu da pricaju o tome". Stvarno licemerno i dvolicno ponasanje.

Back