Britanija izdala novi set UFO fajlova

Bas cudno sto ti "dokoni" ljudi koji vrse "propagandu" i "seju strahove" obicno zavrse svoj zivot ubijeni ili umru na misteriozan nacin :think:
Pa to nije nikakva čudna i neobjašnjiva pojava.Zamisli kako je teško paranoičnim šizofreničarima živeti u ovom svetu,pa još ako nađe neko ko natovari nekakvo postojanje reptila,vanzemaljaca,kako otimaju ljude životinje,pa tu su i eksperimenti i slično.Pa logično da jednom takvom šizofreničaru pod još takvim dodatnim pritiskom na njegov svest pukne nešto u mozgu,pa je logično da će napasti upravo onog ko javno vrši takvu propagandu i pritisak na njegov svet.To je za šizofreničara dodatno opterećenje njegovog sveta koji je i ovako nepodnošljiv.I naravno posledica da uglavnom tajno bukvalno unište tu osobu što širi takvu propagandu.Ali takav uticaj imaju i političari,pa i verske vođe.Pa jeli bilo slučajeva napada na političare i u našoj zemlji i u inostrastvu upravo od takvih šizofreničara.Pa i papu koliko puta hteli ubiti upravo takvi ljudi.Pa gde neće nezaštićene osobe koji šire strašne vanzemaljske priče javno,pa kasnije misteriozno nestaju kao žrtve paranoičnih šizofreničara.To nije nikakva misterija.

Ti si taj koji zastupa misljenje vecine.

Ne mišljenje većine, već nedostatak bilo kakvih materijalnih dokaza. Anegdote i priče nisu dokazi.

Neverovatno, pa vi sto zagovarate "zdrav razum" ranije ste govorili: "ako je sve ovo istina, zasto nema po medijima i zasto ljudi cute o tome?" A kada ljudi pricaju o tome onda vam smeta: "ako je sve to istina kako mogu da pricaju o tome". Stvarno licemerno i dvolicno ponasanje.

Kad sam ja rekao da toga nema u medijima i da se ćuti? Pa o ovakvim glupostima se priča svaki dan, još nisam video nekog od "teorista zavere" (mislim na one koji počinju ovakve priče, ne "svedoke") da se nije obogatio (knjige, filmovi, izaberi sama).

Ne mišljenje većine, već nedostatak bilo kakvih materijalnih dokaza. Anegdote i priče nisu dokazi.
Ima materijalnih dokaza nego se vama oni ne svidjaju jer vam ruse udobnost. Kad izadje snimak iz arhive kgb o srusenom nlo-u onda vam se ne svidja sto vojska ne nosi pancire. Kada se dogodi slucaj ruzvel vi progutate vladinu pricu. Kada se crtezi malih sivih iz afrike stari hiljadama godina potpuno podudaraju sa crtezima iz australije i severnoamerickih indijanaca, onda vi kazete da je to umetnicka sloboda. Sto kaze jedan forumas, da se pojavi robot iz dimenzije x, vi cete reci: "ne vazi se, robot nije zivi organizam".

Pa o ovakvim glupostima se priča svaki dan, još nisam video nekog od "teorista zavere" (mislim na one koji počinju ovakve priče, ne "svedoke") da se nije obogatio (knjige, filmovi, izaberi sama).
vi uvek zagovarate da ima raznih ljudi, da ako papa zloupotrebljava crkvu ne znaci da su isusova ucenja losa itd. Ali kad je slucaj sa onim sto vam se ne svidja onda imate druge arsine. U svakom slucaju jos ne videh da se neko obogatio tako sto je ubijen zavrsio 3 metra ispod zemlje.

Zato i prolaze razne nebulozne price kao sto su : meteoroloski baloni, pege na suncu, lazne hipnoze , teorija zavere ima samo na filmovima.........itd
Ljudi nece da poveruju u nesto sto se ne uklapa u njihov "savrsen svet" ili u sliku sveta koja im je poznata
Znam za tu priču.Pustili su priču kao pao leteći tanjir pa su to posle propagirali da je bio meteorološki balon.Dvostruka laž,jedan pokriva drugi kako bi zabunili svest ljudi,jer tvrdnja da su našli vanzemaljce bila previše smela u to vreme.I kako da utvrde verovanje u to,kao stavili su pod plašt misterije i propagirali meteorološki balon.Eh kada bi znao šta se tačno odigravalo tamo!!!
Kada su Amerikanci vršili nuklearnu probu,namerno su to radili u vreme kada vetar radioaktivni oblak oduvao pravo na grad od 40.000 stanovnika.Jer su žrtvovali 40.000 ljudi kako bi testirali uticaj radioaktiovnosti na ljude.A da ne pričam kakvu propagandu su u ono vreme širili kao paravan za naglo oboljevanje ljudi u tom gradu.I tu je i eksperimentalna droga koju su testirali na vojsci.Sve ovo i još neke događaji su bili bezuspešni u pokrivanju sa pričama o vanzemaljcima i slično,dok za mnoge mnoge događaje masa prihvatila propagandu o zaveri kao paravan.
Kada ljudi ne bi padali na propagandu i kada bi zavirili šta se nalazi iza paravana,bili bi šokirani.
U naš moderan svet,savršeni svet ljudi stvaraju upravo propagande.I pre bi se trebali bojati ljudi nego nekakvih vanzemaljaca.

Ima dve moguce istine po meni, a uz to obe nadprirodne. Prva je da se Luci (fer) dosetio kako da obmane one koji tragaju za duhovnoscu dok one koji kazu da vanzemaljci ne postoje je vec obmanuo drugim sredstvima.
Druga je da stvarno postoje i da je istina tu negde izmedju Ivana Antica i Dejvida Ajka. Treca bonus je vrlo malo verovatna a odnosi se na zaveru pojedinih grupa ili mozda citavih tajnih drzavnih organizacija da propagiraju postojanje vanzemaljaca jer im je to u nekakvom ineresu.

U svakom slucaju je neka zavera i ko kaze da zavere ne postoje taj nista ne zna.

Poslednja izmena:
Ima materijalnih dokaza nego se vama oni ne svidjaju jer vam ruse udobnost.
Neki ne prihvataju bilo šta zato što znaju istinu, jer prvo dobro razmisle i ne padaju slepo na priče sumnjivih izvora.
Pre 4 godine imao sam diskusiju o verodstojnosti UFO snimaka i priča.Ja našao lika koji je dosta poznat u krugu UFO vernika.Na njegovom sajtu posle deset godina objavio istinu.On je priznao da deset godina falsifikovao video snimke,fotografije i izmišljao priče,i tvrdi da je 80% video snimaka i fotografija na internetu falsifikat,a samo 20% istinit.Znači veći deo onoga što danas UFO vernici prikazuju kao dokaze su falsifikati,i to onaj deo sa extremnim pričama i slikama.
Ako uspem da nađem link njegovog sajta postaviću.
Toliko o materijalnim dokazima u eri interneta,fotošopa i ostalih programa za manipulaciju.

Ima dve moguce istine po meni, a uz to obe nadprirodne. Prva je da se Luci (fer) dosetio kako da obmane one koji tragaju za duhovnoscu dok one koji kazu da vanzemaljci ne postoje je vec obmanuo drugim sredstvima.
Da.Lucifer toliko vodi računa da vanzemaljci budu u tajnosti,da isti ti vanzemaljci bacaju mrtve ismasakrirane životinje svugde.Znači ostaje da Luciferu briga dali su vanzemaljci u tajnosti,ili vanzemaljci teraju neki inat Luciferu.
Ja mislim kada bi ti vanzemaljci ostavili tako i ismasakrirane ljudske leševe posvuda,brzo bi ljudi uhvatili tok Lucifera vanzemaljca od krvi i mesa.Ali niko neće da igra ulogu vanzemaljca,koji hirurškim putem odstranjuje ljudske organe iz tela,pa posle mrtve leševe bacaju po poljanama.
Treca bonus je vrlo malo verovatna a odnosi se na zaveru pojedinih grupa ili mozda citavih tajnih drzavnih organizacija da propagiraju postojanje vanzemaljaca jer im je to u nekakvom ineresu.
O prevarama i smicalicama tajnih organizacija imaš čitave biblioteke.Ali to tebe ne interesuje jer se tu nalaze istine koje istorija dokazala.Više voliš nedokazane vanzemaljske priče sumnjivih i nepoznatih izvora.

Poslednja izmena:
Neki ne prihvataju bilo šta zato što znaju istinu, jer prvo dobro razmisle i ne padaju slepo na priče sumnjivih izvora.
Pre 4 godine imao sam diskusiju o verodstojnosti UFO snimaka i priča.Ja našao lika koji je dosta poznat u krugu UFO vernika.Na njegovom sajtu posle deset godina objavio istinu.On je priznao da deset godina falsifikovao video snimke,fotografije i izmišljao priče,i tvrdi da je 80% video snimaka i fotografija na internetu falsifikat,a samo 20% istinit.Znači veći deo onoga što danas UFO vernici prikazuju kao dokaze su falsifikati,i to onaj deo sa extremnim pričama i slikama.
Toliko o materijalnim dokazima u eri interneta,fotošopa i ostalih programa za manipulaciju.
Opet on po svome. Ja sam ti navela par materijalnih dokaza koje nisi smeo ni da prokomentarises a ti meni spominjes nekog treceg. Kada papa zloupotrebljava crkvu onda vi kazete da to ne znaci da su isusova ucenja losa, kada se naucnici uhvate u prevari onda ne kazete da je sva nauka losa, ali kada neki anonimusi zloupotrebljavaju ufologiju onda kazete da je sve to glupost. Jako dvolicno ponasanje sa vase strane. Svugde ima ludaka pa i u ufologiji. Ima ljudi koji se predstavljaju kao ufolozi a u stvari rade u interesu vaseg "zdravog razuma" i postavljaju takve gluposti. Ne znam za ovog ali ima takvih placenika, sve je to spominjao i pokojni Vilijam Kuper zato je i platio glavom.

Poslednja izmena:
Opet on po svome. Ja sam ti navela par materijalnih dokaza koje nisi smeo ni da prokomentarises a ti meni spominjes nekog treceg.
Vrlo su mi poznati autori takvih slika.Jer treba uopšte ondak komentarisati takve dokaze.
Sećam se na stranom forumu jedan poslao sliku kako u njegovom dvorištu pao leteći tanjir.Snimio kako je novinar njega intervjuisao,i snimio leteći tanjir i napravio pravu propagandu na svom sajtu.Ali se zaj...bo što postavio adresu.I javi se njegov komšija imenom i prezimenom koje mogu da se provere i u imeniku,i kaže da te noći ništa nije bilo jer je bio kući.Bolje ja po svom onako kako jeste,nego da bude nečije manipulisanje.

Jako dvolicno ponasanje sa vase strane.
Zašto dvolično.Mi barem znamo u šta verujemo.Ali vi verujete ono na što vas drugi naterali da verujete.

Svugde ima ludaka pa i u ufologiji.
Ali najgore što upravo takvi ludaci u ufologiji imaju najviše sledbenika.
Ima ljudi koji se predstavljaju kao ufolozi a u stvari rade u interesu vaseg "zdravog razuma" i postavljaju takve gluposti.
Naravno.Zato što znaju kako lako na taj način manipulisati ljudima i izvući brdo para od njih.

Vrlo su mi poznati autori takvih slika.Jer treba uopšte ondak komentarisati takve dokaze.
Sećam se na stranom forumu jedan poslao sliku kako u njegovom dvorištu pao leteći tanjir.
Ne izvrci govorim o snimku kgba o cemu je bila emisija na history channel. A ti sto salju takve slike o kojima govoris su obicno tvoji istomisljenici koji vole da se sale na racun tema koje ne vole.
Zašto dvolično.Mi barem znamo u šta verujemo.Ali vi verujete ono na što vas drugi naterali da verujete.
Vi verujete u vaseg Darvina na sta su vas masoni naterali da verujete. I verujete u religije koje su vam opet nametnuli drugi ubijajuci bogumile i unistavajuci izvorne religije. Sto znaci da kako vlast kaze tako vi verujete, ko je jaci njemu se priklonite.
Ali najgore što upravo takvi ludaci u ufologiji imaju najviše sledbenika.
Najvise sledbenika ima Darvin, a jedno vreme su imali Bitlsi i Isus.

Poslednja izmena:
Inace kad pricamo u Ufologiji poznato je da dosta sarlatana guraju u prvi plan kako bi diskreditovali one prave ufologe i onemogucili ih u njihovim aktivnostima.

Dokaza o prisustvu vanzemaljaca na Zemlji ima jako puni i ispred nosa su nam, a i cim se prica o vanzemaljcima i svemirskim brodovima hiljadama godina unazad, spominju se u religiji, mitovima, u ispovestima raznih svedoka itd, znaci ima tui nesto, znate kako kazu " gde ima dima ima i vatre"

E ovako, za sve teorije da iznesem svoje ultimativno i najobjektivnije misljenje.

Uzecu evo banalan primer kada ne znate gde vam je kljuc. Prvo cete ga potraziti u stanu/kuci, jel tako?! Ako odmah pomislimo da je negde napolju, pomiricemo se sa tim i zaboravicemo na njega, a mozda nam je bas tu.

Tako da mislim da nema potrebe da svaku teoriju vezujemo za vanzemaljce dok se dobro ne prouci...

Ne izvrci govorim o snimku kgba o cemu je bila emisija na history channel.
Daj link zvaničnog sajta ili video snimak te emisije.
A ti sto salju takve slike o kojima govoris su obicno tvoji istomisljenici koji vole da se sale na racun tema koje ne vole.
Čovek se nije šalio,već hteo da napravi posao od priče,kao što i svi rade sa izmišljenim pričama.

Vi verujete u vaseg Darvina na sta su vas masoni naterali da verujete.
E tu ne možeš koristiti množinu.Jer ja verujem onako kako ja mislim.

I verujete u religije koje su vam opet nametnuli drugi ubijajuci bogumile i unistavajuci izvorne religije.
I opet ne možeš govoriti u množini.Jer ima dosta ljudi koji veruju na svoj način u Boga,van neke institucije.

Sto znaci da kako vlast kaze tako vi verujete, ko je jaci njemu se priklonite.
Znači sve si nabrajala kako bi pravdala i tvoje verovanje po principu izmanipulisane svesti.
Vidiš da ne možeš sama da imaš svoje mišljenje,već moraš da se osloniš na fabrikovane priče i da postaneš deo kulta i sledbenik pisca neke priče ili knjige čiji pisac uzgred se bogati na vas.

Najvise sledbenika ima Darvin, a jedno vreme su imali Bitlsi i Isus.
Ja nisam rekao da Ufolozi imaju najviše sledbenika,sem ako ova tvoja izjava ne govori da vi želite po svaku cenu imati najviše sledbenika iz nekog razloga koji poznat samo vašim guruima tih priča o vanzemaljcima.Ali mislima da ja znam pravi razlog.

Poslednja izmena:
Dokaza o prisustvu vanzemaljaca na Zemlji ima jako puni i ispred nosa su nam, a i cim se prica o vanzemaljcima i svemirskim brodovima hiljadama godina unazad, spominju se u religiji, mitovima, u ispovestima raznih svedoka itd, znaci ima tui nesto, znate kako kazu " gde ima dima ima i vatre"
Naravno da ima dokaza i u prošlosti.Samo što ti dokazi govore da su ti vanzemaljci bili dobri,a nekim plemenima u Americi predavali i znanje i pomagali ih.I nisu bili mali zeleni niti golišavi.
Danas nekom mnogo smeta što su oni dobri,i što više ne uspostavljaju vezu sa ljudima,pa ih satanizuju i izmišljaju nekakve male golišave zelene koji su zli,ili sa tajnom vladom u zaveri protiv čovečanstva.

Poslednja izmena:
E tu ne možeš koristiti množinu.Jer ja verujem onako kako ja mislim.
Opet dvolicnost. Znaci ti za druge mozes da koristis mnozinu a drugi za tebe ne mogu. Ne ti mislis onako kako verujes.
I opet ne možeš govoriti u množini.Jer ima dosta ljudi koji veruju na svoj način u Boga,van neke institucije.
neverovatno, pa ti prvi govoris u mnozini. Zaboravio si da su pre dolaska tih institucija koje su istrebile neposlusne, ljudi verovali u vise bogova, ako si mislio da je to verovanje u Boga na "svoj nacin" onda ok. Jer pre dolaska tih institucija nije bilo "ljudi koji veruju na svoj nacin u Boga", osim sekti sto opet govori da to nije bilo "verovanje na svoj nacin".
Naravno da ima dokaza i u prošlosti.Samo što ti dokazi govore da su ti vanzemaljci bili dobri,a nekim plemenima u Americi predavali i znanje i pomagali ih.I nisu bili mali zeleni niti golišavi.
Danas nekom mnogo smeta što su oni dobri,i što više ne uspostavljaju vezu sa ljudima,pa ih satanizuju i izmišljaju nekakve male golišave zelene koji su zli,ili sa tajnom vladom u zaveri protiv čovečanstva.
Eto i tebe su izmanipulisali velikom kampanjom da se predstave kao dobri. Ja nikada nisam rekla da su mali zeleni. Bilo je i dobrih koji su pomagali i slazem se da nas oni slabije posecuju sada. Ali kao sto kazes da su neki pomagali starim narodima, ima i onih koji su starim narodima ubacili kult zrtvovanja, oni su ih imitirali. Znaci ti kazes ima samo dobrih vanzemaljaca, ja kazem ima i bilo je i dobrih i losih. Samo sto si ti potpao pod kampanju ovih losih koji hoce da se predstave kao dobri. Izmanipulisali su te. Have a nice day ;)

Poslednja izmena:
Eto i tebe su izmanipulisali velikom kampanjom da se predstave kao dobri.
Moje ubeđenje se ne bazira na pukim neosnovanim manipulativnim pričama bez dokaza,već o materijalnim,arheološkim i naučnim činjenicama kao dokazima.

Bilo je i dobrih koji su pomagali i slazem se da nas oni slabije posecuju sada.
Teško da postoje slabi ili jaki.Samo jaki postoje.Ali tu ne mislim na fizičku ili tehnološku jačinu.

Ali kao sto kazes da su neki pomagali starim narodima, ima i onih koji su starim narodima ubacili kult zrtvovanja, oni su ih imitirali.
Nemoj mešati kultove žrtvovanja koje su vračevi doneli na svet uz savet duhova sa kojima su komunicirali.Arheološki nalazi potvrđuju da su kod nekih plemena u Americi posetioci sa neba predali Astronomsko znanje i nešto znanja o poljoprivredi.Vidiš kada umesto da malo istražuješ ono što je istina,padaš pod uticaj priča bez dokaza koje su loše i za bajke pa koliko te odnese od istine.
Ako ne veruješ stručnim knjigama,završi školu za arheologiju,pristupi naučnom timu koji u tom pravcu istražuje i neka istina bude sa tobom koje možeš i sa nama podeliti.

Znaci ti kazes ima samo dobrih vanzemaljaca, ja kazem ima i bilo je i dobrih i losih. Samo sto si ti potpao pod kampanju ovih losih koji hoce da se predstave kao dobri. Izmanipulisali su te.
Jeli to tvrdiš jer ti to neko servirao ili si malo i istraživala?Evo recimo ja nikada ne stajem na prazne bajkovite priče.Istražujem svaki materijal pa gledam da ono što mogu lično ispitati da ispitam.Došao sam u posed jedne skripte sa tekstom od vanzemaljaca koji telepatski prenet preko jedne osobe.Tu osobu jednom treba da posetim čim skupim pare za put i lično ću se uveriti o neverovatnim sposobnostima koja ta osoba ispoljava koja će i potvrditi da ono što govori istina.A pitam se dali pisci tvojih priča mogu nešto slično ponuditi sem fantazije,ako ih uopšte možeš naći?Dali mogu ponuditi nešto vanzemaljsko kao što ova osoba koju želim posetiti?Čisto sumnjam.Oni bez dokaza manipulišu sa vama iz senke,ili još bolje iz mračne sobe gde samo svetlo monitora vidljiv.
Po ovim informacijama što su ovi pravi vanzemaljci dali,ni blizu niste istini,jer vi želite da živite u svetu sa zlim vanzemaljcima,a ne sa istinom o njima.Nekada smo bili kao oni,ali samo smo se mi pokvarili i postali zli dok su oni ostali isti.Strašne stvari smo im radili.Zato ljudi u dubini duše njih mrze na neki način i boje se od njih.

Poslednja izmena:
Po ovim informacijama što su ovi pravi vanzemaljci dali,ni blizu niste istini,jer vi želite da živite u svetu sa zlim vanzemaljcima,a ne sa istinom o njima.Nekada smo bili kao oni,ali samo smo se mi pokvarili i postali zli dok su oni ostali isti.Strašne stvari smo im radili.Zato ljudi u dubini duše njih mrze na neki način i boje se od njih.
hahahaha pa koji su ti sad to "pravi vanzemaljci"? To bas i nije govor "zdravog razuma".
Koji su to tvoji vanzemaljci?
Sa koje su zvezde?
Na kraju ce ispasti da ja i ti govorimo o istoj stvari, ali ti zauzimas takav negativan stav prema meni i govoris na pamet odakle ja nesto znam a nikad me nisi ni pitao niti me poznajes. Mislis svi koji pisu o odredjenoj temi su glupaci koji ne razmisljaju svojom glavom, ali jedino si ti pametan iako cak i potvrdjujes to isto. Smanji predrasude prema ljudima koje ne poznajes.
Oni bez dokaza manipulišu sa vama iz senke,ili još bolje iz mračne sobe gde samo svetlo monitora vidljiv.
Opet ti mene stavljas u mnozinu a sebe nedas da te neko tako stavlja. Samnom ne manipulise niko, a za tebe nisam sigurna, da nema takvog arogantnog i zatvorenog razmisljanja na ovom pdfu nikad ne bih nikad ni pisala o ovakvim temama.
Došao sam u posed jedne skripte sa tekstom od vanzemaljaca koji telepatski prenet preko jedne osobe.Tu osobu jednom treba da posetim čim skupim pare za put i lično ću se uveriti o neverovatnim sposobnostima koja ta osoba ispoljava koja će i potvrditi da ono što govori istina.A pitam se dali pisci tvojih priča mogu nešto slično ponuditi sem fantazije,ako ih uopšte možeš naći?Dali mogu ponuditi nešto vanzemaljsko kao što ova osoba koju želim posetiti?Čisto sumnjam.
Ja licno poznajem takvu osobu koja mi je tako nesto i dokazala. I sta? Nastavi slobodno i dalje da sumnjas i da me podcenjujes.

I kako si ti siguran da ce ti taj put potvrditi da je ono sto govoris istina? Mozda ce bas da potvrdi suprotno. Pricas za mene nesto sto se u stvari odnosi na tebe. U meni si video odraz sebe zato tako i nastupas. Ne trci pred rudu.
Nemoj mešati kultove žrtvovanja koje su vračevi doneli na svet uz savet duhova sa kojima su komunicirali.
Duhovi ili bolje reci demoni. Sta ako su oni astralna vrsta vrste koja postoji i fizicki?
Arheološki nalazi potvrđuju da su kod nekih plemena u Americi posetioci sa neba predali Astronomsko znanje i nešto znanja o poljoprivredi.
To se apsolutno uklapa u moju tezu da ima i dobrih vanzemaljaca ciji smo mi potomci ako se to tako moze reci.
Teško da postoje slabi ili jaki.Samo jaki postoje.Ali tu ne mislim na fizičku ili tehnološku jačinu.
Nisam rekla slabi nego da nas dobri slabije posecuju sada. Ovo samo potvrdjuje da ti uopste ne citas moje postove sa razumevanjem zato si tako i nadmen prema meni.

Poslednja izmena:
hahahaha pa koji su ti sad to "pravi vanzemaljci"? To bas i nije govor "zdravog razuma".
Koji su to tvoji vanzemaljci?
Sa koje su zvezde?
Na kraju ce ispasti da ja i ti govorimo o istoj stvari, ali ti zauzimas takav negativan stav prema meni i govoris na pamet odakle ja nesto znam a nikad me nisi ni pitao niti me poznajes. Mislis svi koji pisu o odredjenoj temi su glupaci koji ne razmisljaju svojom glavom, ali jedino si ti pametan iako cak i potvrdjujes to isto. Smanji predrasude prema ljudima koje ne poznajes.
Zdrav razum istražuje,i ne bazira svoje ubeđenje na nečijim fantazijama.
Ne uzimam negativan stav prema tebi već premo površnom razmišljanju.Ja dok nisam došao u posed jasnim činjenicama nisam ništa tvrdio,niti da postoje niti da ne postoje,niti sam samo olako bazirao moje ubeđenje na bilo kakvim pričama iako sam pročitao brdo knjiga od Danikena do današnjih internetskih kvazipisaca naučne fantastike o vanzemaljcima.Nisam rekao da je iko glupan.Već jednostavno nije dovoljno istražio stvar,a olako prihvaća bilo kakve priče.Ja ne treba da poznajem ljude.Dovoljno da vidim šta i kako pišu o nečemu,i dali to proučili dovoljno ili veruju samo zato što drugi veruju.

Opet ti mene stavljas u mnozinu a sebe nedas da te neko tako stavlja. Samnom ne manipulise niko, a za tebe nisam sigurna, da nema takvog arogantnog i zatvorenog razmisljanja na ovom pdfu nikad ne bih nikad ni pisala o ovakvim temama.
Ako tebe ne manipuliše niko zašto nemaš svoje mišljenje.Zašto je tvoje mišljenje i ubeđenje čista kopija autora nekih manipulativnih priča?

Ja licno poznajem takvu osobu koja mi je tako nesto i dokazala. I sta? Nastavi slobodno i dalje da sumnjas i da me podcenjujes.

I kako si ti siguran da ce ti taj put potvrditi da je ono sto govoris istina? Mozda ce bas da potvrdi suprotno. Pricas za mene nesto sto se u stvari odnosi na tebe. U meni si video odraz sebe zato tako i nastupas. Ne trci pred rudu.
Ništa.Daj mi podatke o osobi pa da ga ispitamo malo detaljnije.A takođe ću ti na PP dati podatke o ovoj osobi koje sam ja našao da je istražuješ i ti malo,ako te uopšte interesuje istina.Ako nešto pričam za tebe što se odnosi na mene,ti ćeš mi dati podatke o toj osobi,pa da vidimo dali ti trčiš pred rudu.

Duhovi ili bolje reci demoni. Sta ako su oni astralna vrsta vrste koja postoji i fizicki?
Nema tu šta ako.Ako si istražila materijal tačno znaš šta je.Opet ti na pretpostavkama i na tuđem ubeđenju gradiš svoje gledište.

To se apsolutno uklapa u moju tezu da ima i dobrih vanzemaljaca ciji smo mi potomci ako se to tako moze reci.
Dokazi potvđuju da samo ima dobrih vanzemaljaca,a ne da ima i dobrih vanzemaljaca.
Da si malo aktivnija u istraživanju i ti bi shvatila zašto mogu da postoje samo dobri vanzemaljci.A oni što ti smatraš lošim vanzemaljcima su ustvari zemljaci.

Nisam rekla slabi nego da nas dobri slabije posecuju sada. Ovo samo potvrdjuje da ti uopste ne citas moje postove sa razumevanjem zato si tako i nadmen prema meni.
Izvinjavam se moja greška.Nije da ne čitam tvoje postove,već potvrđuje da ja koliko toliko uspem da pročitam i napišen na brzinu odgovor i pored stotinu poslova koje radim u međuvremenu.I to možeš shvatiti kao nadmenost prema tebi iako nije.

Pa naravno da ima laznih snimaka, sta si ti mislio...
Ipak to ne dokazuje nista jer je stvar daleko zamrsenija i uvucena u razne oblasti i to ne samo u poslednjih 50-ak godina vec i mnogo ranije.

Back