hahahaha pa koji su ti sad to "pravi vanzemaljci"? To bas i nije govor "zdravog razuma".
Koji su to tvoji vanzemaljci?
Sa koje su zvezde?
Na kraju ce ispasti da ja i ti govorimo o istoj stvari, ali ti zauzimas takav negativan stav prema meni i govoris na pamet odakle ja nesto znam a nikad me nisi ni pitao niti me poznajes. Mislis svi koji pisu o odredjenoj temi su glupaci koji ne razmisljaju svojom glavom, ali jedino si ti pametan iako cak i potvrdjujes to isto. Smanji predrasude prema ljudima koje ne poznajes.
Zdrav razum istražuje,i ne bazira svoje ubeđenje na nečijim fantazijama.
Ne uzimam negativan stav prema tebi već premo površnom razmišljanju.Ja dok nisam došao u posed jasnim činjenicama nisam ništa tvrdio,niti da postoje niti da ne postoje,niti sam samo olako bazirao moje ubeđenje na bilo kakvim pričama iako sam pročitao brdo knjiga od Danikena do današnjih internetskih kvazipisaca naučne fantastike o vanzemaljcima.Nisam rekao da je iko glupan.Već jednostavno nije dovoljno istražio stvar,a olako prihvaća bilo kakve priče.Ja ne treba da poznajem ljude.Dovoljno da vidim šta i kako pišu o nečemu,i dali to proučili dovoljno ili veruju samo zato što drugi veruju.
Opet ti mene stavljas u mnozinu a sebe nedas da te neko tako stavlja. Samnom ne manipulise niko, a za tebe nisam sigurna, da nema takvog arogantnog i zatvorenog razmisljanja na ovom pdfu nikad ne bih nikad ni pisala o ovakvim temama.
Ako tebe ne manipuliše niko zašto nemaš svoje mišljenje.Zašto je tvoje mišljenje i ubeđenje čista kopija autora nekih manipulativnih priča?
Ja licno poznajem takvu osobu koja mi je tako nesto i dokazala. I sta? Nastavi slobodno i dalje da sumnjas i da me podcenjujes.
I kako si ti siguran da ce ti taj put potvrditi da je ono sto govoris istina? Mozda ce bas da potvrdi suprotno. Pricas za mene nesto sto se u stvari odnosi na tebe. U meni si video odraz sebe zato tako i nastupas. Ne trci pred rudu.
Ništa.Daj mi podatke o osobi pa da ga ispitamo malo detaljnije.A takođe ću ti na PP dati podatke o ovoj osobi koje sam ja našao da je istražuješ i ti malo,ako te uopšte interesuje istina.Ako nešto pričam za tebe što se odnosi na mene,ti ćeš mi dati podatke o toj osobi,pa da vidimo dali ti trčiš pred rudu.
Duhovi ili bolje reci demoni. Sta ako su oni astralna vrsta vrste koja postoji i fizicki?
Nema tu šta ako.Ako si istražila materijal tačno znaš šta je.Opet ti na pretpostavkama i na tuđem ubeđenju gradiš svoje gledište.
To se apsolutno uklapa u moju tezu da ima i dobrih vanzemaljaca ciji smo mi potomci ako se to tako moze reci.
Dokazi potvđuju da samo ima dobrih vanzemaljaca,a ne da ima i dobrih vanzemaljaca.
Da si malo aktivnija u istraživanju i ti bi shvatila zašto mogu da postoje samo dobri vanzemaljci.A oni što ti smatraš lošim vanzemaljcima su ustvari zemljaci.
Nisam rekla slabi nego da nas dobri slabije posecuju sada. Ovo samo potvrdjuje da ti uopste ne citas moje postove sa razumevanjem zato si tako i nadmen prema meni.
Izvinjavam se moja greška.Nije da ne čitam tvoje postove,već potvrđuje da ja koliko toliko uspem da pročitam i napišen na brzinu odgovor i pored stotinu poslova koje radim u međuvremenu.I to možeš shvatiti kao nadmenost prema tebi iako nije.