BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gladna ,ili skoro gladna deca u Srbiji, nemaju ama dibiduz nikakve veze sa ovim topikom, a ponajmanje sa Noletovim uspehom

Ti si udarila mantru da je taj gramziv tata morao da prodaje zlato ( ej zlato, valjda je covek sa Kosova u familiji sa
Rotshildom) da bi dete moglo da igra tenis. Shvatas koliko je to lupetanje? Zasto bi njegovo ucenje tenisa ( a i tako su ziveli
u Beogradu) bilo skuplje od mog (ili tvog) skolovanja.

Ti stvarno ne znas koliko kosta teniska skola,turniri,Piliceva Akademija...ne znas,a volis da se trpas svuda kao ovaj Tadic,mora da si njegov fan.
Ovo je tema o Novaku Djokovicu,momak je No1 na ATP listi,osvojio je Vimbldon juce,o NJEMU se prica a ne o TEBI i TVOJOJ familiji,nikoga nije briga za vas,anoniumusi ste.Niko vas i ne mrzi,zasto bi,cak vas i ne znamo,ali VI NISTE TEMA.
Razumes, ili da crtam?!

S cim da se pomiris? Zasto da se pomiris?
Momak je lep, samo je previse mrsav i zato tako izgleda. ali je to rezim ishrane koji mu je pomogao da stigne dokle je stigao.
"Previse ruzan"?
Nisam znala da bunika cveta u svako doba godine, naravno da ne povezujem tebe s bunikom:lol:

Dapače,
mislim,naprotiv !
Vidiš,ja tebe itekako povezujem....
I ne samo sa bunikom,
već i sa ludarom i muharom....
Mislim,gljivama......

A sto malo ne poogledas kako je to bilo sa karijerom Noleta.
Postavljeno je nekoliko postova u vezi njegove karijere.

Vidi, ja sam zavrsila fakultet,moji roditelji nisu imali sta da prodaju( jer mi nismo sa Kosova pa i nemamo zlatan nakit na prodaju,a ni nekretnine
nam nisu dali ni Tito ni Milosevic),nisam Crnogorka pa mi nista ni u Beogradu na faksu nije poklanjano. Istovremeno smo studirali i moj brat i ja,
a nasi su se roditelji snalazali kako su znali i umeli, a to bi znacilo da su radili dan i noc. Znaci,nazalost nismo imali 100 kila zlata,
kao sto je to zadnjih 10-15 godina bio slucaj sa SRbima sa Kosova, da prodajemo, nego se radilo da bi se deca skolovala, a to je i inace
uobicajeno tako i ne samo u Srbiji.

I sta kazes Novakova braca i sestre jeli suv lebac i pili vodu sa izvora da bi on ucio tenis?

Nego, koliko to Novak ima sestara i braca?

Deca drugih oceva i majki su skoro pa gladna jer 99% ljudi u Srbiji jako lose zivi.Ili ti je to nepoznato?

Ocekujem odgovor za ove sestre i bracu ( al ne od tetke ili strica) koja su morala da gladuju zbog Novakove karijere.

E vidis to je sramota. Dok si ti uzivala i pomalo ucila, druzila se sa prjateljima, izlazila vikendom, proodila se.... tvoji su radili.
A moja sestra ( ne rodjena ) je otisla u Ameriku da zavrsi srednju skolu ( Ok to su joj roditelji priustili, jedan deo ) al kada je rekla da hoce da upise fax tamo rekli su joj Ok, to ces morati sama da finansiras, i jeste. Sto ti i tvoj brat niste radili, ja znam gomilu osoba koje studiraju i rade u kaficima, kao nocni cuvari, u prodavnicama... I ne, to nije nigde vec samo u Srbiji. U svim ekonomski razvijenim zemljama od svoje 18.god deca postaju samostalna, emancipovana.....

..ајмо још једну слику из лондонске штампе (..ал' без БоТе,хебига...)

Sunday_-_wimbledon_620075s.jpg

..ајмо још једну слику из лондонске штампе (..ал' без БоТе,хебига...)

Sunday_-_wimbledon_620075s.jpg

Грешиш, ако се мало боље загледаш, игра сенки чини да се виде контуре председника Србије како у левој руци држи пехар, а у десној мач којим симболично прети свим противницима убрзаног пута Србије ка Европи.

Iskreno zabole me i za Noleta, i njegove pobede.. Ne pratim tenis, i ne vidim u cemu je tolika fora, pa sta ako je pobedio, kakve to veze ima sa nama? Blago njemu imakamione i avione, ali who cares.

Pogledaj malo TV,ne moras da obilazis sportske terene.Videces milione ljudi svi socijalnih statusa kako zdusno navijaju,raduju se,pevaju navijajuci za svoje ljubimce.
Takodje pogledas koncert gde jedino ti muzicari zaradjuju,a ljudi im aplaudiraju,pevaju i igraju.
I sta se moze zakljuciti:
Ti ljudi su ludi
To je zivot.
:think::think::think:

IMA I SRBA KOJI SU LJUBOMORNI NA NOVAKA DJOKOVICA!
PA KAD STE TAKO PAMETNI IDITE DA IGRATE TENIS PA POSLE 10 GODINA DA VAS VIDIM KAKO JE TO LAKO!
COVEK SE SVEGA ODREKAO DA BI DANAS BIO N0 1!
DJOKOVICU SAMO TI SRBIJU PRESTAVLJAJU NAJBOLJEM SVETLJU POSLE 90 TIH JEDINO SPORTISTI MOGU DA NAM OSVETLE OBRAZ!

Najbolje da svi igramo tenis, šta će nam fakulteti :hahaha:
Kad treba da se napravi neki most, zvaćemo Đokovića da ga dizajnira reketom. :ok:

Taj teniski mec su gledali milioni ljudi sirom sveta,a na samom terenu ugledni ljudi,plemstvo,sefovi drzava i vlada,bivsi i sadasnji.Ugledni ljudi koji nesto znace u svetu.Jedina im je greska sto tebe nisu pitali za misljenje.
I kakve veze ima tenis sa fakultetima,limunadom i poljoprivredom.To je jedna oblast ljudske delatnosti koja se zove SPORT.Kapiras?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back