BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragoje,kod vas Hrvata ocigledno nema one izreke-Smeje se ko lud na brasno.....

— Kad sam ušao u četvrtfinale Roland Garrosa, osobno me nazvao premijer Koštunica, čestitao mi na uspjehu.

Šokirao sam se jer je znao baš sve o meni.

I da mi je majka Hrvatica, iako je rođena u Beogradu, jer su svi njezini iz Vinkovaca i tamo imam puno rodbine. Tata je Crnogorac, a ja...

On je na pola puta, dakle, Srbin.

http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20060730/sport03.asp

Ebote Mare, pa ovo isto si meni rekao kad sam pljuvao po Teri Patrik! :lol:

Pa *** kada je istina. Ona je unovcila telo a on talenat ( ako moze tako da se kaze ). Zavist je veoma losa stvar... Iskreno ja zaista nemam nista od toga sto je osvojio turnir, stvarno nema nista, isto kao i kada kosarkasi, odbojkasi ( jeste bilo je davno ) osvoje zlato, al mi je drago. Zasto da pljujem po nekom ( djokovicu )? Nemam razlog. Meni nista lose nije uradio a verujem takodje nikom na ovom forumu nista lose nije uradio...

Pa *** kada je istina. Ona je unovcila telo a on talenat ( ako moze tako da se kaze ). Zavist je veoma losa stvar... Iskreno ja zaista nemam nista od toga sto je osvojio turnir, stvarno nema nista, isto kao i kada kosarkasi, odbojkasi ( jeste bilo je davno ) osvoje zlato, al mi je drago. Zasto da pljujem po nekom ( djokovicu )? Nemam razlog. Meni nista lose nije uradio a verujem takodje nikom na ovom forumu nista lose nije uradio...
pa ni ja ne pljujem po đokoviću, samo mi smeta histerija koja vlada oko njega...nisam rekao ni da je loš čovek, ni išta slično

Ma velim ti da nije bitno ko koga i koliko puta može da kupi, niti bi trebalo prema tome meriti čoveka. S druge strane, ono što je Đoković uradio je za svaki respekt, a oni koji bi po tome da pljuju, mogu samo da mu pljunu pod prozor.

pa ni ja ne pljujem po đokoviću, samo mi smeta histerija koja vlada oko njega...nisam rekao ni da je loš čovek, ni išta slično

Pa od pocetka si poceo da pises kako mora da pomaze deci, daje dobrovoljne priloge... Kakve to veze ima sa zivotom.
Nego jel je vladala histerija kada je nacionalni tim pobedjivao? Naravno da jeste, cak 10x vise nego sada. Djokovic se takmici pod nasom zastavom, ne vidim razliku....
Jedina stvar i to veoma bitna je sto do sada nikad u tenisu neko iz Srbije nije uradio to sto i on.

Ma velim ti da nije bitno ko koga i koliko puta može da kupi, niti bi trebalo prema tome meriti čoveka. S druge strane, ono što je Đoković uradio je za svaki respekt, a oni koji bi po tome da pljuju, mogu samo da mu pljunu pod prozor.

Naravno al zavist dolazi iz onoga sto nije bold-ovano :) Eternalu jedino smeta sto on sa fakultetom mora da se muci da zaradi za lebac a Djokovic, eto lupa lopticu reketom i zaradjuje milione.

Naravno al zavist dolazi iz onoga sto nije bold-ovano :) Eternalu jedino smeta sto on sa fakultetom mora da se muci da zaradi za lebac a Djokovic, eto lupa lopticu reketom i zaradjuje milione.

ne, nego mi smeta što se ulaže u pogrešne vrednosti...umesto da se slave naučnici, pisci, slikari, inženjeri itd., kod nas se slave oni što trčakaraju za loptom...al dobro, svakom svoje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back