BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje da svi igramo tenis, šta će nam fakulteti :hahaha:
Kad treba da se napravi neki most, zvaćemo Đokovića da ga dizajnira reketom. :ok:

Pa jel imas ti fakultet, neki drzavni a ne neki sa Miki Maus diplomom?
A dizajn moze da napravi i dete od 7god, crtez je jedno ( onaj hotel od 7 zvezdica u Dubaiju je dizajniran iz 3 poteza ), a da ga izgradis treba da imas inzinjere, staticare, radnike...

A sto malo ne poogledas kako je to bilo sa karijerom Noleta.
Postavljeno je nekoliko postova u vezi njegove karijere.

Vidi, ja sam zavrsila fakultet,moji roditelji nisu imali sta da prodaju( jer mi nismo sa Kosova pa i nemamo zlatan nakit na prodaju,a ni nekretnine
nam nisu dali ni Tito ni Milosevic),nisam Crnogorka pa mi nista ni u Beogradu na faksu nije poklanjano. Istovremeno smo studirali i moj brat i ja,
a nasi su se roditelji snalazali kako su znali i umeli, a to bi znacilo da su radili dan i noc. Znaci,nazalost nismo imali 100 kila zlata,
kao sto je to zadnjih 10-15 godina bio slucaj sa SRbima sa Kosova, da prodajemo, nego se radilo da bi se deca skolovala, a to je i inace
uobicajeno tako i ne samo u Srbiji.

I sta kazes Novakova braca i sestre jeli suv lebac i pili vodu sa izvora da bi on ucio tenis?

Nego, koliko to Novak ima sestara i braca?

Deca drugih oceva i majki su skoro pa gladna jer 99% ljudi u Srbiji jako lose zivi.Ili ti je to nepoznato?

Ocekujem odgovor za ove sestre i bracu ( al ne od tetke ili strica) koja su morala da gladuju zbog Novakove karijere.

Sram te bilo.

270678_226767667355372_212826492082823_792648_227602_n.jpg

Штета што поједини политичари нису гледали репризу " Наш Ноле" на РТС 1 (што је први поз.+ за неку репризу,и РТС уопште),па нешто и да науче о комуникацији са јавношћу и начину како се
понаша ПАМЕТАН човек (Србин) који није оптерећен својом славом,која на срећу није мала,али представља праве вредности ! Свака му част за сваку изговорену реч !!!!

Taj teniski mec su gledali milioni ljudi sirom sveta,a na samom terenu ugledni ljudi,plemstvo,sefovi drzava i vlada,bivsi i sadasnji.Ugledni ljudi koji nesto znace u svetu.Jedina im je greska sto tebe nisu pitali za misljenje.
I kakve veze ima tenis sa fakultetima,limunadom i poljoprivredom.To je jedna oblast ljudske delatnosti koja se zove SPORT.Kapiras?!

Na čelu sa Institucijom. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back