U svom poslu. Izuzetno
I ne skrećem temu, samo ukazujem koji je dragaš faktor![]()
И наравно, ти си "фактор" који је способан да процени квалитете некога,
коме је биографија преко пола стране ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svom poslu. Izuzetno
I ne skrećem temu, samo ukazujem koji je dragaš faktor![]()
De bolan Sandrina, ja te iskreno poštujem, ali malo provjeri činjenice, pa počni da me ružiš ovdje..dakle, Milo je iz Crne Gore, Tadić je iz Sarajeva, Dragaš je porijeklom sa Korduna, a dess sa Manjače i Banjaluke..
treba reći da si u pravu da je Milo kriminalac, ali je i faca, baš kao i Dragaš i dess..dok je Tadić p.ederchina..
jesu li stvari sad malo jasnije?![]()
И наравно, ти си "фактор" који је способан да процени квалитете некога,
коме је биографија преко пола стране ...![]()
Joj izvini, tek sad ti videh lokaciju
Š'a da radim kada mi prvo na um padnu ********* čim pročitam ijekavicu...![]()
Kriminalac pogotovu sorta koja unistava ljudske zivote zasluzuje smrtnu kaznu, Tadic je sto puta bolji od Milo kriminalca. Dabogda crko Milo
de bolan Anitice, smiri se malo, nemoj ljudima smrt željeti..ljutnja ce da ti naškodi ljepoti i zdravlju..opušteno..
Lol zaboravih da stavim smajlic pored onog dabogda
Opusteno![]()
GLUPOSTI GLUPOSTI GLUPOSTI!
Jedino resenje je pobiti ih sve,od vrha do dna, sve redom, i onda nova vlast tek moze da zasija, mirnim demonstracijama nece nicega biti![]()
Joj izvini, tek sad ti videh lokaciju
Š'a da radim kada mi prvo na um padnu ********* čim pročitam ijekavicu...![]()
tadic jeste rodjen u sarajevu al je poreklom iz crne gore
Nisam rekao da sam taj, samo da dragaš nije uspešan, nigde se nije zadržao, tj niko ga nije zadržao, ponudio mu više novca da ostane, da razvija, da zaradjuje.....
Bankar od 1984. godine. Radio u državnoj banci na tržištu novca. Razvio posao do 100 miliona DEM mesečnog obrta kapitala.
Godine 1989. prinuđen je da napusti državnu banku zbog političkih pritisaka.
Godine 1989. učestvuje u formiranju opozicije u Srbiji.
Godine 1990. postaje predsednik prve privatne banke u Istočnoj Evropi - KARIĆ BANKE i za dve godine stvara profitabilnu i modernu instituciju koja tržišno posluje.
Godine 1992.g. napušta KARIĆ BANKU zbog neslaganja sa vlasnicima banke.
Godine 1992.godine, uz pomoć privatnih preduzetnika, sa grupom saradnika osniva CREDIBEL BANKU. Zahvaljujući dobroj postavljenoj strategiji i profesionalnom nastupu Credibel banka stiče veliku popularnost.
Početkom 1996. godine, zbog opozicionog delovanja, posle silnih pritisaka, režim uništava Credibel banku.
Aprila 1996. godine osnovao portfolio-menadžersku firmu KONDEL.
U periodu od 1997. - 2001. godine objavljuje nekoliko romana i drama.
U NATO intervenciji 1999. godine 3 meseca proveo na topovima PVO.
Juna meseca 2004.g. osnovao UMA – Udruženje malih akcionara Srbije. UMA Srbije je od juna 2004 - avgusta 2007. udružila preko 200.000 akcionara u preko 1.200 preduzeća, raskinula ugovore u više od 350 preduzeća, podigla cene akcija na berzi u više od 530 preduzeća i održala više od 3000 predavanja širom Srbije.
Novembra 2004. godine postao menadžer Opštine Trstenik.
2001-2006. Traje kontinuirana zabrana od strane režima, uprkos tome što zastupa 210.000 akcionara ili ljudi koji su trebali da dobiju akcije ili one čije su akcije preotete.