pura moca Starosedelac Poruka 163.991 ponedelјak u 16:19 - Brak!? #76 bird again: Imam jedan lep, kvalitetan odnos s partnerom. I da, prilično dobar sex. Kliknite za proširenje... a šta sve radite?
bird again: Imam jedan lep, kvalitetan odnos s partnerom. I da, prilično dobar sex. Kliknite za proširenje... a šta sve radite?
A andjelijaa Elita Poruka 18.159 ponedelјak u 16:21 - Brak!? #77 Denni72: Pitanje je i tih 20 % da li su OK...Ljudi prikrivaju pred publikom stvarno stanje Kliknite za proširenje... tih 20% su ugovoreni romski brakovi
Denni72: Pitanje je i tih 20 % da li su OK...Ljudi prikrivaju pred publikom stvarno stanje Kliknite za proširenje... tih 20% su ugovoreni romski brakovi
bird again Buduća legenda Poruka 41.418 ponedelјak u 16:45 - Brak!? #78 pura moca: a šta sve radite? Kliknite za proširenje... Sve što poželimo, pazi da ti ne opišem do detalja Idi prošetaj malo sa onim Riferom i njemu je danas magla medju ušima
pura moca: a šta sve radite? Kliknite za proširenje... Sve što poželimo, pazi da ti ne opišem do detalja Idi prošetaj malo sa onim Riferom i njemu je danas magla medju ušima
Denni72 Zainteresovan član Poruka 170 ponedelјak u 16:52 - Brak!? #79 andjelijaa: tih 20% su ugovoreni romski brakovi Kliknite za proširenje... hahahhaha,tako nekako
pura moca Starosedelac Poruka 163.991 ponedelјak u 17:39 - Brak!? #80 bird again: Sve što poželimo, pazi da ti ne opišem do detalja Idi prošetaj malo sa onim Riferom i njemu je danas magla medju ušima Kliknite za proširenje... he he tico stara znao sam da si vrag
bird again: Sve što poželimo, pazi da ti ne opišem do detalja Idi prošetaj malo sa onim Riferom i njemu je danas magla medju ušima Kliknite za proširenje... he he tico stara znao sam da si vrag
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 87.055 utorak u 00:28 - Brak!? #81 Denni72: Tvrdim,80% brakova su sranje,nema ljubavi,poštovanja,drže ih deca,krediti,nemanje snage i petlje da krenu sami Kliknite za proširenje... U opštinama prave opklade koliko će koji brak da opstane. Vide iz aviona kad je ljakse money brak
Denni72: Tvrdim,80% brakova su sranje,nema ljubavi,poštovanja,drže ih deca,krediti,nemanje snage i petlje da krenu sami Kliknite za proširenje... U opštinama prave opklade koliko će koji brak da opstane. Vide iz aviona kad je ljakse money brak
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 87.055 utorak u 00:30 - Brak!? #82 bird again: Imam jedan lep, kvalitetan odnos s partnerom. I da, prilično dobar sex. Kliknite za proširenje... Žena koja ima potrebu da ovo napiše na forumu treba da se javi Stojku
bird again: Imam jedan lep, kvalitetan odnos s partnerom. I da, prilično dobar sex. Kliknite za proširenje... Žena koja ima potrebu da ovo napiše na forumu treba da se javi Stojku
bird again Buduća legenda Poruka 41.418 utorak u 00:48 - Brak!? #83 Stojkov Menidjer: Žena koja ima potrebu da ovo napiše na forumu treba da se javi Stojku Kliknite za proširenje... Što te žuljaju moje reči, ne pitaš se to bolje ? Celog dana branim tradicionalne i porodične stavove i ljude, koliko da nas je malo, ima ipak, a ti tako ? Bludnice nagovaram na dulju vezu, samotnjake na ljubav .. a Stojko tako ... Da znaš što imam novu igricu nokte da izgrizeš
Stojkov Menidjer: Žena koja ima potrebu da ovo napiše na forumu treba da se javi Stojku Kliknite za proširenje... Što te žuljaju moje reči, ne pitaš se to bolje ? Celog dana branim tradicionalne i porodične stavove i ljude, koliko da nas je malo, ima ipak, a ti tako ? Bludnice nagovaram na dulju vezu, samotnjake na ljubav .. a Stojko tako ... Da znaš što imam novu igricu nokte da izgrizeš