- Poruka
- 380.000
Šta mislite o ovom i šta biste vi izabrali, tj.. koju verziju zajednice smatrate da je najbolja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači samo privođenje i doviđence je liNijednu.![]()
Otprilike.znači samo privođenje i doviđence je li
Zavisi od osobe,nema tu pravilaŠta mislite o ovom i šta biste vi izabrali, tj.. koju verziju zajednice smatrate da je najbolja
Znaci samo nas iskoristis i bacis kao stari otiracOtprilike.![]()
Ma ne,...mda je najbolje kad se svako izuje ispred svog doma.Znaci samo nas iskoristis i bacis kao stari otirac![]()
jesteŠta mislite o ovom i šta biste vi izabrali, tj.. koju verziju zajednice smatrate da je najbolja
nećeš više da se udaš?Šta mislite o ovom i šta biste vi izabrali, tj.. koju verziju zajednice smatrate da je najbolja
o tome i ne razmišljam..bolje je liberonećeš više da se udaš?
Mislim da je svejedno,ako se par dobro slaze i zive u skladu.Šta mislite o ovom i šta biste vi izabrali, tj.. koju verziju zajednice smatrate da je najbolja
Verovatno bih pitao najbolju ženu šta više voli.Šta mislite o ovom i šta biste vi izabrali, tj.. koju verziju zajednice smatrate da je najbolja
Neka što labavija, da možemo i ona i ja da zbrišemo kad god poželimo. Dakle neka koja može da se raskine onlajn.
Onda, onlajn veza. Rešeno.Neka što labavija, da možemo i ona i ja da zbrišemo kad god poželimo. Dakle neka koja može da se raskine onlajn.
'E ljubavi, otkazala sam brak juče, zaboravila sam da ti kažem. U Milanu sam sad, piši na mejl ako misliš da me kontaktiraš, neću se javljati na pozive. Vraćam se za par dana pa do tad imaš vremena da se spakuješ i nađeš stan'I to kratkom porukom u par reči.![]()
Pa može i prava, samo da može da se brzo raskineOnda, onlajn veza. Rešeno.
Ja sam nogu dobio preko SMS poruke, možda najbolji raskid ikada.I to kratkom porukom u par reči.![]()