gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
Bolje da smo onim Amerima cestitali praznik.Neki gadan dan..cim ga i oni slave..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

exactlyНажалост У праву си и много је Јуда ова Србија изродила!Али ја жандаре не сматрам издајницима колико те који су их убијали и тиме стрељали свој народ,ако су било хероји зашто нису храбро на ратишту показивали то јунаштво него из прикрајка,а осим тога Срби су бре браћа!
Нажалост У праву си и много је Јуда ова Србија изродила!Али ја жандаре не сматрам издајницима колико те који су их убијали и тиме стрељали свој народ,ако су било хероји зашто нису храбро на ратишту показивали то јунаштво него из прикрајка,а осим тога Срби су бре браћа!
ма бравоооооооооооо!
устанак...у Србији...што нису ишли у крајину да се боре...са усташама...против кога су се борили у Србиији!
Немој сада да причам о немачкој окупацији...1 жандар пред пошту...и један пред општину...вауууууууууу!
А нису ни гледали попреко Србе!
А вамо нас усташе кољу...и једни Ђујић са њима у рату!
Боље о томе да не почињемо!
Љотић је једини паметан био!
Izdajnik nije brat
Marti Brate moj a što Ljotić neposla gardu preko Drine?
I moji od ustaša stradaše,i mojih na obe strane beše i na Dinari i u 6likčkoj
јесте...у крајини око Бања Луке...су биле јединице СДК...које су се тукле са усташама читав рат!
јесте...у крајини око Бања Луке...су биле јединице СДК...које су се тукле са усташама читав рат!
Jel iz Srbije behu ?
Ili od naroda Srpskog preko Drine on popunjene behu
Pa to i razlikuje nas i Jevrejeја сам упознао..разних људи...разних нација...али већином Православци...и нико ми никада није замерио...што тврдим да су Недић као и Љотић штитили Србе...
2 свет..рат је био кланица народа....и требало се извући са што мањим жртвама..(једино комунистима то није било јасно)....али не..мени Јевреј не замери...што сам љут на идиоте..који су са хитлером ушли у рат..и пристали на одмер...1 герман..100 СРБА....уместо да смо чекали..повољно време и побили нацисте....али зато се нађу Срби..да ми соле памет..
невероватно!
A viš moja baba bila u 6 ličkoj
i njene jedinice se žesto sa ustašama boriše
a od druge babe ujak kod Momčila beše i oni se žestoko sa ustašama boriše
Pa to i razlikuje nas i Jevreje
nas i Hrvate
nas i Nemce
a spaja nas sa Rusima
Шта то...нисам те сконто..искрено...
мислиш на комунистичке идиоте...који су жртвовали Србе..за југослвију и комунизам?
ne nego
mržnja prema okupatoru
i želja za slobodom
do granice biološkog opstanka
hoćeš reći da Amere sada slušati je trebalo?
Па Србине...узмеш своју децу..па их прво спремиш за борбу...али туђу оставиш...али не ја ћу ратовати и крити се по шуми..а ови ће по кућама купити Србе и вешати...
То није лепо!
да смо чекали 1944 отерали би немце..са минималним жртвама...а сачували Србе...
Срби у крајини...што РС ..што РСК су десетковани захвљаујући комунистима...
Долазили комесари...јанез, фрањо и причали Србима о борби против нациста...и слали их по словенији и Србији да ратују....а за то веме комунистички савезници усташе..упадали у Србска села..и кали жене и децу!
Где су били равногорци и СДК..сачувана су Србска села..а ни један усташа није преживио..који је покушао упад!
А за амере....њих смо требали слушати 92..када су милошевићу слали конгресмене..да уцрта границу Србије...а милоешвић је тада слушао пијаног Јелцина и мутавог Горбачова...а данас треба са Русима...а наши идиоти..слушају амере...
Све се понавља из 2 великог рата!
И немој мени...ти знаш да сам ја Русофил...и да данас...више сматрам Русију за отаџбину него Тадићеву владу у Србији!
Па Србине...узмеш своју децу..па их прво спремиш за борбу...али туђу оставиш...али не ја ћу ратовати и крити се по шуми..а ови ће по кућама купити Србе и вешати...
То није лепо!
да смо чекали 1944 отерали би немце..са минималним жртвама...а сачували Србе...
Срби у крајини...што РС ..што РСК су десетковани захвљаујући комунистима...
Долазили комесари...јанез, фрањо и причали Србима о борби против нациста...и слали их по словенији и Србији да ратују....а за то веме комунистички савезници усташе..упадали у Србска села..и кали жене и децу!
Где су били равногорци и СДК..сачувана су Србска села..а ни један усташа није преживио..који је покушао упад!
А за амере....њих смо требали слушати 92..када су милошевићу слали конгресмене..да уцрта границу Србије...а милоешвић је тада слушао пијаног Јелцина и мутавог Горбачова...а данас треба са Русима...а наши идиоти..слушају амере...
Све се понавља из 2 великог рата!
И немој мени...ти знаш да сам ја Русофил...и да данас...више сматрам Русију за отаџбину него Тадићеву владу у Србији!
Ja smatram da ni 27 mart nije trebao da se desi ,ali se desio
a kada je došal okupacija onada izbora nije bilo
kao što ga nikada pod okupacijom nema
SLOBODA ILI SMRT
exactly
ja sam bi svojevremeno na kosovu..na odsluzenju vojnog roka..stacioniran u djakovici..jedno 4 meseca..i onda je krenulo sve ono njesra..elem
kad sam se vratio..naisao sam na gomilu svojih starih drugara koji su bili kuci i nisu iskusili kakav je to osecaj kada ti meci zvizde oko usiju i kada ti granate padaju dovoljno blizu da te ona zemlja krs i kamen koji se digne u vazduh nakon explozije poluzatrpa..e ti drugari vajni su kao navodno mrzeli sptare i svasta govorili tipa sta bi im oni radili..a ja sam imao samo jedan komentar..ako vi toliko mrzite siptare a gde ste vi bili dok se sa njima ratovalo pa da iskazete svoju mrznju..ja sam ratovao i ne mrzim ih nego vi mrzite siptare 300 km iza borbenih linija..ma daj..

Па ти што то викаше..сви живи дочекаше крај рата!
e a sto se vi ne bi malo manuli cetnistva..cetnistvo nije bilo nikada niti ce biti ikada srpski nacionalni pokret
e a sto se vi ne bi malo manuli cetnistva..cetnistvo nije bilo nikada niti ce biti ikada srpski nacionalni pokret