Браћо СРБИ

Aleks ,u zadnje vreme se mnogo trudis da nekoga budis-nemoj decko imas verujem pametnija posla nego da remetis mir i spokoj onih koji samo zele da znas da oni ne spavaju-vec samo odmaraju oci i mozak od vas *zaposlenih* za budjenje.:D
zapravo..trenutno nemam pametnija posla:D i je.b mi se za vase budjenje,samo kazem kako je
Nisa nije vjecno.
i to sto kazes...ali neke stvari se vise nece dogoditi,to bi ti valjda trebalo biti jasno...
Чудно је само како то да има исто гледиште као и ти који не мислиш добро Србији...

di pise da ja ne zelim Srbiji dobro??a ti koji prakticki prizivas rat zelis??

zapravo..trenutno nemam pametnija posla:D i je.b mi se za vase budjenje,samo kazem kako je

i to sto kazes...ali neke stvari se vise nece dogoditi,to bi ti valjda trebalo biti jasno...

di pise da ja ne zelim Srbiji dobro??a ti koji prakticki prizivas rat zelis??

Ја не призивам рат ... То си погрешио ... Давно је прошло време ратовања на начин на који си ти виђао до сада на телевизији и у филмовима ... Нико не жели рат ... Далеко од тога ... Али ако те је неко окупирао и ако те неко угњетава ... Тиква пукне кад тад

i meni je palo na pamet

pa kaze

I, oni Miloševićevi panduri su prebijali Srbe

pogresno da pogresnije ne moze biti. nisu demonstaranti demonstrirali sto su srbi. zar se vec zaboravilo. dok su srbe napadali po raznim frontovima, pa i civile, sirom bivse sfrj, demonstranti su protestvovali protiv srpdskog otpora natou i njihovim lokalnim terioristima

dakle koje je srbe tukao `sm`

Pre demonstracija, samo otporaše, a u demonstracijama demonstrante, koji isto nisu pandurima ostajali dužni.

Ne vređam. Nisam ja kao ti. Ali ovo nije moja prva polemika s tobom, da ne bih mogao da prepoznam tvoj stil "nerazumevanja" sagovornika.

Interesantno da osuđuješ jadne bedne žandare za saradnju sa okupatorom, koje je okupacija zatekla na njihovom poslu, isto kao i lekare, poštare, šumare... a, veličaš Dimitrija Ljotića.

Saberi se, čoveče!

Done, sta ti imas protiv zandara?

Извини то је увредљиво што си написао ... и ти то знаш ... А с друге стране, са тобом са расправу завршио ... Доказао си се и показао врло добро...

hahaha... Ne mogu da verujem kako ti lako nađerm slabu tačku, i "zakucam te za tarabu" da nemaš šta više da kažeš sem: "Ja sam stobom raspravu završio".

Eto, bilo je dovoljno da ti spomenem tvoga voljenog Mitu, i da ti izbijem sve tvoje navodne argumente u tezi da ja zastupam saradnike okupatora.

Pa, ko te tera na tanak led? Drugi put nađi nekoga ravnog sebi, pa se nadmeći do mile volje. Gde si našao da udaraš na gromadu, moj Nojkiću. :rtfm:

hahaha... Ne mogu da verujem kako ti lako nađerm slabu tačku, i "zakucam te za tarabu" da nemaš šta više da kažeš sem: "Ja sam stobom raspravu završio".

Eto, bilo je dovoljno da ti spomenem tvoga voljenog Mitu, i da ti izbijem sve tvoje navodne argumente u tezi da ja zastupam saradnike okupatora.

Pa, ko te tera na tanak led? Drugi put nađi nekoga ravnog sebi, pa se nadmeći do mile volje. Gde si našao da udaraš na gromadu, moj Nojkiću. :rtfm:

Не ласкај себи....

А на ово болдовано... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

a sto ti pricas protiv zandara?

evo jednog iskrenog posta

doduse, radi prljava masta i niske strasti

zato se ja drzim distance sa rezimskim pristalicama, ima da te upisaju pre ili kasnije

cekaj odakle tebi pravo da sudis nekome? secas li se sta je Isus rekao u jevandjeljima nevernice? nisam znao da si ateista. ne smes nikome da sudis a pogotovo umrlima. nije lepo !

Pitaš me odakle mi pravo da sudim zveri koja je savetovala Nemce da je jedini način da se slomi gerilski otpor u Srbiji streljanje srpskih civila, koji u Kragujevcu i okolini kupio Srbe po ulicama i iz njihovih domova i vodio pred nemačke mitraljeze kao stada ovaca na klanje?
Sudim, a sudio bi mu i Isus da je na zemlji. Sudio bi mu svako normalan i civilizovan. Žao mi je što nije izašao pred pravi sud, nego se udavio u potoku. Trebalo ga je osuditi na smrt i obesiti na sred Kragujevca.

istorija je definitivno podvojila srbe te proklete 41,i to je tako dobro tada uradjeno da traje i dan danas a izgleda da ce trajati za navek !!! pa ljudi kukamo na hrvate,muslimane,nemce,siptare.....a koliko je srbin ubio srba ???? ako na srpskoj zastavi cetiri ocila znace samo sloga srbina spasava-pa onda je to samo parola koja je potrosena !!!
ZASTO SU SRBI DOZVOLILI TITU I KOMUNISTIMA DA USTANAK POCINJU U SRBIJI ??? zasto tito nije poceo ustanak u sloveniji,hrvatskoj ??? zasto je draza insistirao na unistavanju komunista posebno srba ??? a kleo se u srpstvo....i nemojte te vise pausalne ocene aman i toliko ostrascene !!
rodjen sam u ljiskoj opstini,kum mi je iz BA,deda mi je bio partizan....i kad vidim ovu ostrastenost medju danasnjim srbima ma strasno......i partizani i cetnici koje sam upoznao u zivotu,a nisu bili zagrizeni ideologijom,na svu nesrecu su davali slicne komentare...nesrecno vreme za svakog srbina...ne ponovilo se...

комунистички терористи су терорисали Србе 50 и кусур година...а данас њихова деца..настављају

de je ovaj bio

tih pedeset godina samo su lopovi bili u zatvoru, i par disidenata

za razliku od danas

sve sto je podato u srbiji napravljeno je u tih 45 godina

trebalo bi da se cudim ovakvim argumentima, ali mene od ovih nista ne cudi

Back