Браћо СРБИ

de je ovaj bio

tih pedeset godina samo su lopovi bili u zatvoru, i par disidenata

za razliku od danas

sve sto je podato u srbiji napravljeno je u tih 45 godina

trebalo bi da se cudim ovakvim argumentima, ali mene od ovih nista ne cudi

каквих пар!

Брате...де....свако ко није био комуниста...завршио је у затвору, бар на 6 месеци!

de je ovaj bio

tih pedeset godina samo su lopovi bili u zatvoru, i par disidenata

za razliku od danas

sve sto je podato u srbiji napravljeno je u tih 45 godina

trebalo bi da se cudim ovakvim argumentima, ali mene od ovih nista ne cudi

Eto, sad i Marty postade režimski čovek. Ti si, izgleda, rešio sve da nas ofarbaš u žuto, a?

Pitaš me odakle mi pravo da sudim zveri koja je savetovala Nemce da je jedini način da se slomi gerilski otpor u Srbiji streljanje srpskih civila, koji u Kragujevcu i okolini kupio Srbe po ulicama i iz njihovih domova i vodio pred nemačke mitraljeze kao stada ovaca na klanje?
Sudim, a sudio bi mu i Isus da je na zemlji. Sudio bi mu svako normalan i civilizovan. Žao mi je što nije izašao pred pravi sud, nego se udavio u potoku. Trebalo ga je osuditi na smrt i obesiti na sred Kragujevca.

daleko si ti od hriscanske svesti. palis se na neka ubistva kao da nije sve jedno sta nam se na Zemlji desava. bitan je vecni zivot koji nas posle smrti ceka. nema potrebe da se ikome sudi. onaj koji treba da im sudi je bog a ne ti.

daleko si ti od hriscanske svesti. palis se na neka ubistva kao da nije sve jedno sta nam se na Zemlji desava. bitan je vecni zivot koji nas posle smrti ceka. nema potrebe da se ikome sudi. onaj koji treba da im sudi je bog a ne ti.

ebt...sad si postao, ne samo sindikalac, nego i misionar.
Oko mene se džabe trudiš. Ja sam odavno zaradio put u pakao. Prekršio sam bar tri od 10 zapovesti, a koliko sam počinio od onih 7 smrtnih grhova ne smem ni da pomislim.

Nađi nekoga kome još nisu otpala bela krila da ga poučavaš.

ebt...sad si postao, ne samo sindikalac, nego i misionar.
Oko mene se džabe trudiš. Ja sam odavno zaradio put u pakao. Prekršio sam bar tri od 10 zapovesti, a koliko sam počinio od onih 7 smrtnih grhova ne smem ni da pomislim.

Nađi nekoga kome još nisu otpala bela krila da ga poučavaš.

ne misionarim nego te upozoravam da jos imas vremena da se pokajes !

каквих пар!

Брате...де....свако ко није био комуниста...завршио је у затвору, бар на 6 месеци!

ne da ne zna, nego iskrivljuje istinu

mozda je sad rezimski korektno, i pomalo romanticno, pljuckati po odvratnim komunistima, ali tako je daleko od istine. jos dvadeset godina da se trude ne mogu da dostignu ono sto je srbija bila 1990., a ne trude se

komuniste smo preziveli

demokratija sa natto i eu nas je zavila u crno, ali ti teraj svoje. shvatices

Друго је то....нисам ја рекао да су демократе добре..напротив..ово су деца комуниста...још гори..са комунистима си био на чистац..а ови се продају за Србе!

Српски полицајци не могу бити сарадници окупатора, јер је КиМ део Србије ... Друго је то што ти не желиш да буде тако, али је тако

Ovo nisu SRPSKI nego NATO

Pa je, to sam i htjela da kazem, ti zandari su vjerojatno samo radili za odredjenu placu da bi izdrzavali porodicu u tim groznim vremenima.

Što čobani nepostaše?

Ti žandari su bili obični panduri, koji ništa drugo i nisu znali da rade, nego da budu panduri, isto kao i ovi današnji. I koji god režim da dođe, on će ići po selu da traži ko je čiju kokošku ukrao.

I, oni Miloševićevi panduri su prebijali Srbe, pa ih nije neki Žikica pobio, nego su postali Đinđićevi, pa Koštuničini, pa Tadićevi, a sutra ko zna čiji panduri.

Ondašnji žandari su tukli komuniste, a ne poštene Srbe, kao i Miloševićevi što su tukli otporaše. Panduri uvek tuku protivnike režima. To im je u opisu radnog mesta, i to nema veze sa okupatorom.
Ako ćemo o izdaji, mnogo veći izdajnici su bili komunisti. Žandari su radili svoj posao, a komunisti su zdušno podržavali Hitlera i njegov režim, sve dok se prijateljstvo između njega i Staljina nije pokvarilo.

I, na kraju, izem ti heroja koji pobije nenaoružane ljude. Baš velika mooda treba imati za toliko herojstvo...nema šta...

U pojedinim slučajevima veći je junak koji svesno ubi nenaoružanog i sebe na prokletstvo osudi

Eva,na Kosovu su policajci u svojoj drzavi i na svome.,stoga se nikako ne mogu porediti sa zandarima-direktnim slugama okupatora-tj-Nemaca.

Čičoka moja draga skoro slično je

Pitaš me odakle mi pravo da sudim zveri koja je savetovala Nemce da je jedini način da se slomi gerilski otpor u Srbiji streljanje srpskih civila, koji u Kragujevcu i okolini kupio Srbe po ulicama i iz njihovih domova i vodio pred nemačke mitraljeze kao stada ovaca na klanje?
Sudim, a sudio bi mu i Isus da je na zemlji. Sudio bi mu svako normalan i civilizovan. Žao mi je što nije izašao pred pravi sud, nego se udavio u potoku. Trebalo ga je osuditi na smrt i obesiti na sred Kragujevca.

Žandarmi behu u SrbijIi gde taj isti Ljotić vodiše politiku

istorija je definitivno podvojila srbe te proklete 41,i to je tako dobro tada uradjeno da traje i dan danas a izgleda da ce trajati za navek !!! pa ljudi kukamo na hrvate,muslimane,nemce,siptare.....a koliko je srbin ubio srba ???? ako na srpskoj zastavi cetiri ocila znace samo sloga srbina spasava-pa onda je to samo parola koja je potrosena !!!
ZASTO SU SRBI DOZVOLILI TITU I KOMUNISTIMA DA USTANAK POCINJU U SRBIJI ??? zasto tito nije poceo ustanak u sloveniji,hrvatskoj ??? zasto je draza insistirao na unistavanju komunista posebno srba ??? a kleo se u srpstvo....i nemojte te vise pausalne ocene aman i toliko ostrascene !!
rodjen sam u ljiskoj opstini,kum mi je iz BA,deda mi je bio partizan....i kad vidim ovu ostrastenost medju danasnjim srbima ma strasno......i partizani i cetnici koje sam upoznao u zivotu,a nisu bili zagrizeni ideologijom,na svu nesrecu su davali slicne komentare...nesrecno vreme za svakog srbina...ne ponovilo se...

PODELA KOJA JE NASTALA I DANAS TRAJE
BRAĆO SRBI ***** VAS U PODELE

Poslednja izmena:
Тиме си заиста правдао Јашарија ... Јер си упоредио јунака са неким ко је убијао Србе на српској територији, а није био сарадник окупатора, као што су то били жандарми за време ДСР.

Извини то није тачно и апсолутно ниси у праву!:rtfm:ЈЖС је убио брата Србина, жандара коме је то био посао,и тако је зарађивао за своју породицу,убио их је на подмукао начин разоружане, на начин који не приличи хероју и разумем шта је тим упоређењем са Јашаријем упоређењем требало да се објасни .За мене је тај чин почетак братоубилачког рата у Србији.

Извини то није тачно и апсолутно ниси у праву!:rtfm:ЈЖС је убио брата Србина, жандара коме је то био посао,и тако је зарађивао за своју породицу,убио их је на подмукао начин разоружане, на начин који не приличи хероју и разумем шта је тим упоређењем са Јашаријем упоређењем требало да се објасни .За мене је тај чин почетак братоубилачког рата у Србији.

UPRAVU SI ISTO NISU
JAŠARI SE BORIO ZA SVOJ NAROD
A ŽANDARI SLUŽIŠE NEMCIMA
JAŠARI NEBEŠE IZDAJICA SVOG NARODA ON JE KRVNIK SRPSKI
A OVI BEHU IZDAJNICE SRPSKE
(JUDE PRODAŠE SE ZA SREBRNJAKE)

Poslednja izmena:
UPRAVU SI ISTO NISU
JAŠARI SE BORIO ZA SVOJ NAROD
A ŽANDARI SLUŽIŠE NEMCIMA
JAŠARI NEBEŠE IZDAJICA SVOG NARODA ON JE KRVNIK SRPSKI
A OVI BEHU IZDAJNICE SRPSKE
(JUDE PRODAŠE SE ZA SREBRNJAKE)

Нажалост У праву си и много је Јуда ова Србија изродила!Али ја жандаре не сматрам издајницима колико те који су их убијали и тиме стрељали свој народ,ако су било хероји зашто нису храбро на ратишту показивали то јунаштво него из прикрајка,а осим тога Срби су бре браћа!

Poslednja izmena:
U SRBIJI BEŠE USTANAK RAVNOGORSKI I PRE KOMUNISTIČKOG
STRELJANJA SU TEK POSLE DOŠLA I ZATO OPRAVDAVAM DRAŽU ŠTO PROTERA IZ SRBIJE PARTIZANE

AL DRAŽA NEPOSTA ŽANDAR

ма бравоооооооооооо!

устанак...у Србији...што нису ишли у крајину да се боре...са усташама...против кога су се борили у Србиији!
Немој сада да причам о немачкој окупацији...1 жандар пред пошту...и један пред општину...вауууууууууу!

А нису ни гледали попреко Србе!

А вамо нас усташе кољу...и једни Ђујић са њима у рату!

Боље о томе да не почињемо!

Poslednja izmena od moderatora:

Back