Браћо СРБИ

Нажалост У праву си и много је Јуда ова Србија изродила!Али ја жандаре не сматрам издајницима колико те који су их убијали и тиме стрељали свој народ,ако су било хероји зашто нису храбро на ратишту показивали то јунаштво него из прикрајка,а осим тога Срби су бре браћа!
exactly
ja sam bi svojevremeno na kosovu..na odsluzenju vojnog roka..stacioniran u djakovici..jedno 4 meseca..i onda je krenulo sve ono njesra..elem
kad sam se vratio..naisao sam na gomilu svojih starih drugara koji su bili kuci i nisu iskusili kakav je to osecaj kada ti meci zvizde oko usiju i kada ti granate padaju dovoljno blizu da te ona zemlja krs i kamen koji se digne u vazduh nakon explozije poluzatrpa..e ti drugari vajni su kao navodno mrzeli sptare i svasta govorili tipa sta bi im oni radili..a ja sam imao samo jedan komentar..ako vi toliko mrzite siptare a gde ste vi bili dok se sa njima ratovalo pa da iskazete svoju mrznju..ja sam ratovao i ne mrzim ih nego vi mrzite siptare 300 km iza borbenih linija..ma daj..

Нажалост У праву си и много је Јуда ова Србија изродила!Али ја жандаре не сматрам издајницима колико те који су их убијали и тиме стрељали свој народ,ако су било хероји зашто нису храбро на ратишту показивали то јунаштво него из прикрајка,а осим тога Срби су бре браћа!

Izdajnik nije brat

ма бравоооооооооооо!

устанак...у Србији...што нису ишли у крајину да се боре...са усташама...против кога су се борили у Србиији!
Немој сада да причам о немачкој окупацији...1 жандар пред пошту...и један пред општину...вауууууууууу!

А нису ни гледали попреко Србе!

А вамо нас усташе кољу...и једни Ђујић са њима у рату!

Боље о томе да не почињемо!

Љотић је једини паметан био!

Marti Brate moj a što Ljotić neposla gardu preko Drine?
I moji od ustaša stradaše,i mojih na obe strane beše i na Dinari i u 6likčkoj

јесте...у крајини око Бања Луке...су биле јединице СДК...које су се тукле са усташама читав рат!

Колико ја знам ... Само је СДК и водио борбе по Крајини са усташама ... Остали су бежали од усташа за време ДСР

ја сам упознао..разних људи...разних нација...али већином Православци...и нико ми никада није замерио...што тврдим да су Недић као и Љотић штитили Србе...
2 свет..рат је био кланица народа....и требало се извући са што мањим жртвама..(једино комунистима то није било јасно)....али не..мени Јевреј не замери...што сам љут на идиоте..који су са хитлером ушли у рат..и пристали на одмер...1 герман..100 СРБА....уместо да смо чекали..повољно време и побили нацисте....али зато се нађу Срби..да ми соле памет..

невероватно!

ја сам упознао..разних људи...разних нација...али већином Православци...и нико ми никада није замерио...што тврдим да су Недић као и Љотић штитили Србе...
2 свет..рат је био кланица народа....и требало се извући са што мањим жртвама..(једино комунистима то није било јасно)....али не..мени Јевреј не замери...што сам љут на идиоте..који су са хитлером ушли у рат..и пристали на одмер...1 герман..100 СРБА....уместо да смо чекали..повољно време и побили нацисте....али зато се нађу Срби..да ми соле памет..

невероватно!
Pa to i razlikuje nas i Jevreje
nas i Hrvate
nas i Nemce
a spaja nas sa Rusima

A viš moja baba bila u 6 ličkoj
i njene jedinice se žesto sa ustašama boriše

a od druge babe ujak kod Momčila beše i oni se žestoko sa ustašama boriše

Па мени....један ђед био у косовско-македонској....и заједно са Братом из Краљевске војске у отаџбини ратовао са балистима...

други ђед....био у краљвској војсци у крајини...и ратовао са усташама и партизанима....а његов брат био у комунистима и ратовао само са краљвском војском!

па ти види!

А даље су ми били Сердари и Војводе...да кренем сада низ породично стабло!

narod je podrzao komuniste jer su mu se gazde ogadile za sva vremena..ljudi su i danas zivi koji se secaju vremena gazdi predratnih..i koji mogu da svedoce kako su ziveli pod gazdama..i kako su ceo dan kopali da bi im gazda dao pregrst zita od koje ce zena sutra moci deci hleba da umesi..

ne nego
mržnja prema okupatoru
i želja za slobodom
do granice biološkog opstanka

hoćeš reći da Amere sada slušati je trebalo?

Па Србине...узмеш своју децу..па их прво спремиш за борбу...али туђу оставиш...али не ја ћу ратовати и крити се по шуми..а ови ће по кућама купити Србе и вешати...

То није лепо!
да смо чекали 1944 отерали би немце..са минималним жртвама...а сачували Србе...

Срби у крајини...што РС ..што РСК су десетковани захвљаујући комунистима...
Долазили комесари...јанез, фрањо и причали Србима о борби против нациста...и слали их по словенији и Србији да ратују....а за то веме комунистички савезници усташе..упадали у Србска села..и кали жене и децу!

Где су били равногорци и СДК..сачувана су Србска села..а ни један усташа није преживио..који је покушао упад!

А за амере....њих смо требали слушати 92..када су милошевићу слали конгресмене..да уцрта границу Србије...а милоешвић је тада слушао пијаног Јелцина и мутавог Горбачова...а данас треба са Русима...а наши идиоти..слушају амере...

Све се понавља из 2 великог рата!

И немој мени...ти знаш да сам ја Русофил...и да данас...више сматрам Русију за отаџбину него Тадићеву владу у Србији!

Poslednja izmena:
Па Србине...узмеш своју децу..па их прво спремиш за борбу...али туђу оставиш...али не ја ћу ратовати и крити се по шуми..а ови ће по кућама купити Србе и вешати...

То није лепо!

Долазили комесари...јанез, фрањо и причали Србима о борби против нациста...и слали их по словенији и Србији да ратују....а за то веме комунистички савезници усташе..упадали у Србска села..и кали жене и децу!

Где су били равногорци и СДК..сачувана су Србска села..а ни један усташа није преживио..који је покушао упад!

А за амере....њих смо требали слушати 92..када су милошевићу слали конгресмене..да уцрта границу Србије...а милоешвић је тада слушао пијаног Јелцина и мутавог Горбачова...а данас треба са Русима...а наши идиоти..слушају амере...

И немој мени...ти знаш да сам ја Русофил...и да данас...више сматрам Русију за отаџбину него Тадићеву владу у Србији!

neodgovori mi marti
jel sada AMERE TREBALO SLUŠATI?

DODAO SI U POST ODGOVOR

То није лепо!

Ja smatram da ni 27 mart nije trebao da se desi ,ali se desio
a kada je došal okupacija onada izbora nije bilo
kao što ga nikada pod okupacijom nema
SLOBODA ILI SMRT

mentol partizanski ... retard ... on je partizanska fukara
III srpski ustanak

Kad je Draža Ravnoj Gori stig’o,
i Treći srpski ustanak podig’o,
preko Drine doziva junake,
najhrabrije narodne prvake.

Braćo moja srpski sokolovi,
za ustanak narod Boga moli.
Za krst časni i slobodu zlatnu,
osvetlimo dedovinu slavnu.

Usta Bosna i Hercegovina,
zatresla se silna Osovina,
Srbe vode Radojica Perišić
i vojvode Baćović, Jevđević,
Drenović i Bogunović Brane
i narodni prvak Rokvić Mane.

Crna Gora ima velikana,
Blažu, Baju i Đurišić Pavla,
Dalmacija Paju Popovića
i vojvodu Momčila Ćujića.

Liku vode Marić i Cicvara,
Omčikus i Desnica Ilija,
Gacku Dolinu vode Mirko Nikšić,
Mile Marijan i Rade Mandić.

Pjevaj diko, pjevaj mili rode,
kako Srbi sada borbe vode.
Čika Dražo mi ti se kunemo,
da sa tvoga puta ne skrećemo.

ovo je ustanicka pjesma !!!!!!!!!!!!

exactly
ja sam bi svojevremeno na kosovu..na odsluzenju vojnog roka..stacioniran u djakovici..jedno 4 meseca..i onda je krenulo sve ono njesra..elem
kad sam se vratio..naisao sam na gomilu svojih starih drugara koji su bili kuci i nisu iskusili kakav je to osecaj kada ti meci zvizde oko usiju i kada ti granate padaju dovoljno blizu da te ona zemlja krs i kamen koji se digne u vazduh nakon explozije poluzatrpa..e ti drugari vajni su kao navodno mrzeli sptare i svasta govorili tipa sta bi im oni radili..a ja sam imao samo jedan komentar..ako vi toliko mrzite siptare a gde ste vi bili dok se sa njima ratovalo pa da iskazete svoju mrznju..ja sam ratovao i ne mrzim ih nego vi mrzite siptare 300 km iza borbenih linija..ma daj..

Ви сте прави хероји, само они који су били на Косову и на Кошарама те године и издржали истовремене НАТО нападе из ваздуха и шиптарске са копна имајуправо срце Српско:heart:

Back