Браћо СРБИ

Само ме ти немој будити ... не у Србији ...

Naravno da necu.Mislis da se meni svidja sto su oteli Kosovo i Metohiju.Vec sam negdje napisala, sto se svi koji tvrde da je KiM u Srbiji ne presele tamo.Da su prije 20 godina preselili jedno 2 miliona Srba, ne vjerujem da bi danas KiM bilo oteto.

P.S.Nema ljutnje, ne pisem ovo iz zlobe vec sa puno tuge.

Ti žandari su bili obični panduri, koji ništa drugo i nisu znali da rade, nego da budu panduri, isto kao i ovi današnji. I koji god režim da dođe, on će ići po selu da traži ko je čiju kokošku ukrao.

I, oni Miloševićevi panduri su prebijali Srbe, pa ih nije neki Žikica pobio, nego su postali Đinđićevi, pa Koštuničini, pa Tadićevi, a sutra ko zna čiji panduri.

Ondašnji žandari su tukli komuniste, a ne poštene Srbe, kao i Miloševićevi što su tukli otporaše. Panduri uvek tuku protivnike režima. To im je u opisu radnog mesta, i to nema veze sa okupatorom.
Ako ćemo o izdaji, mnogo veći izdajnici su bili komunisti. Žandari su radili svoj posao, a komunisti su zdušno podržavali Hitlera i njegov režim, sve dok se prijateljstvo između njega i Staljina nije pokvarilo.

I, na kraju, izem ti heroja koji pobije nenaoružane ljude. Baš velika mooda treba imati za toliko herojstvo...nema šta...

Правиш мало поређење безвезе ... Немам шта друго да ти кажем ...Остало знаш и сам ... не морам да пишем овде

Тиме си заиста правдао Јашарија ... Јер си упоредио јунака са неким ко је убијао Србе на српској територији, а није био сарадник окупатора, као што су то били жандарми за време ДСР.

Opet, izeš junaka koji pobije razoružane ljude.

Nemam volje da vam crtam da nisam pravdao Jašarija, nego sam ga uzeo kao uzor za poređenje u terorizmu. I Jašari i Žikica su najobičniji banditi teroristi, i obojica su završila kako im i sleduje.

Naravno da necu.Mislis da se meni svidja sto su oteli Kosovo i Metohiju.Vec sam negdje napisala, sto se svi koji tvrde da je KiM u Srbiji ne presele tamo.Da su prije 20 godina preselili jedno 2 miliona Srba, ne vjerujem da bi danas KiM bilo oteto.

P.S.Nema ljutnje, ne pisem ovo iz zlobe vec sa puno tuge.

Косово и Метохија су у саставу Србије ... није нико отео ... Косово и Метохија су сада окупирани .... Али неће још дуго ... И Југославија је била окупирана од стране Трећег Рајха, али није дуго ... Тако да ни ово неће дуго трајати ... Неће ни кратко, како неки то замишљају, али неће дуго ...

Opet, izeš junaka koji pobije razoružane ljude.

Nemam volje da vam crtam da nisam pravdao Jašarija, nego sam ga uzeo kao uzor za poređenje u terorizmu. I Jašari i Žikica su najobičniji banditi teroristi, i obojica su završila kako im i sleduje.

Не можеш сада тако да говориш ... или пишеш шта год ... Прво негираш, па онда поричеш, па се слажеш, али ... имаш ли ти свој став?

Косово и Метохија су у саставу Србије ... није нико отео ... Косово и Метохија су сада окупирани .... Али неће још дуго ... И Југославија је била окупирана од стране Трећег Рајха, али није дуго ... Тако да ни ово неће дуго трајати ... Неће ни кратко, како неки то замишљају, али неће дуго ...

ma da nece kako da ne..ti ces se pobrinuti za to jelda..tako govorite i za Knin,Vukovar itd..prezali to..

Eva,na Kosovu su policajci u svojoj drzavi i na svome.,stoga se nikako ne mogu porediti sa zandarima-direktnim slugama okupatora-tj-Nemaca.

Управо тако :ok:

Видиш ... Чудно је како се са Дон Кихотом који заступа другачије мишљење слажу они који не мисле добро Србији ... Ко је онда у праву?

Ја молим модераторе да одреагују на ову провокацију .. Хвала

nije to provokacija,ali tvoja recenica nece jos dugo bi mogla itekako biti provokacija jer moze znaciti novo pozivanje na rat,a ni tako ga necete vratiti nikada,pa ni ratom,pa zbilja nevidim di je tu provokacija.Gotovo je gotovo...izgubili stte KiM i pomiri se sa tim..zauvijek

Не можеш сада тако да говориш ... или пишеш шта год ... Прво негираш, па онда поричеш, па се слажеш, али ... имаш ли ти свој став?

Naravno da ja imam svoj stav. Ali, ti Nojkiću, po svom običaju, nećeš ili nisi u stanju da razumeš šta neko govori. Tebi uvek sve treba crtati, a ja baš nešto nemam dara za crtanje.

ma da nece kako da ne..ti ces se pobrinuti za to jelda..tako govorite i za Knin,Vukovar itd..prezali to..

Aleks ,u zadnje vreme se mnogo trudis da nekoga budis-nemoj decko imas verujem pametnija posla nego da remetis mir i spokoj onih koji samo zele da znas da oni ne spavaju-vec samo odmaraju oci i mozak od vas *zaposlenih* za budjenje.:D

Управо тако :ok:

Видиш ... Чудно је како се са Дон Кихотом који заступа другачије мишљење слажу они који не мисле добро Србији ... Ко је онда у праву?

i meni je palo na pamet

pa kaze

I, oni Miloševićevi panduri su prebijali Srbe

pogresno da pogresnije ne moze biti. nisu demonstaranti demonstrirali sto su srbi. zar se vec zaboravilo. dok su srbe napadali po raznim frontovima, pa i civile, sirom bivse sfrj, demonstranti su protestvovali protiv srpdskog otpora natou i njihovim lokalnim terioristima

dakle koje je srbe tukao `sm`

Још и вређаш ...

Ја сам све разумео, али ти си сада на погрешној страни ... Размисли

Ne vređam. Nisam ja kao ti. Ali ovo nije moja prva polemika s tobom, da ne bih mogao da prepoznam tvoj stil "nerazumevanja" sagovornika.

Interesantno da osuđuješ jadne bedne žandare za saradnju sa okupatorom, koje je okupacija zatekla na njihovom poslu, isto kao i lekare, poštare, šumare... a, veličaš Dimitrija Ljotića.

Saberi se, čoveče!

Ne vređam. Nisam ja kao ti. Ali ovo nije moja prva polemika s tobom, da ne bih mogao da prepoznam tvoj stil "nerazumevanja" sagovornika.

Interesantno da osuđuješ jadne bedne žandare za saradnju sa okupatorom, koje je okupacija zatekla na njihovom poslu, isto kao i lekare, poštare, šumare... a, veličaš Dimitrija Ljotića.

Saberi se, čoveče!

Извини то је увредљиво што си написао ... и ти то знаш ... А с друге стране, са тобом са расправу завршио ... Доказао си се и показао врло добро...

Back