guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
hahaha... neeee
neeeeeeeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedna maloletnica iz bih bi me zvala kuci kad joj tata nije tu, a onda bi radila lap dance...sva sreca pa odoleh inache bi me optuzili za pedofiliju ili bi me tata skratio sa sekirchetom![]()

) 
...u krevetu, u zavodjenju, u plesu i igranju, u ljubljenju, u ljubavi i ljubavnim vodama...(a i na druge teme koje nemaju veze sa LJiS)
Istina?
Ćude ba.Ala lupate,za medalju...)
Kao da je Bosna nakraj svijeta...nije to bolan,baš tako daleko...![]()
Imaju one mnogo nezgodnih navika. Ali i njihovi očevi. Imaju osobinu da odrežu klit ćerki, pa jadnica ne može svršiti. Al se zato uvijek može tucati. A ne može svršiti.

Imaju one mnogo nezgodnih navika. Ali i njihovi očevi. Imaju osobinu da odrežu klit ćerki, pa jadnica ne može svršiti. Al se zato uvijek može tucati. A ne može svršiti.
Mogu da zamislim kako je to zvucalo.
))Imaju one mnogo nezgodnih navika. Ali i njihovi očevi. Imaju osobinu da odrežu klit ćerki, pa jadnica ne može svršiti. Al se zato uvijek može tucati. A ne može svršiti.
Bosanci su poznati po kobaji !))
...u krevetu, u zavodjenju, u plesu i igranju, u ljubljenju, u ljubavi i ljubavnim vodama...(a i na druge teme koje nemaju veze sa LJiS)
Istina?

Jedna maloletnica iz bih bi me zvala kuci kad joj tata nije tu, a onda bi radila lap dance...sva sreca pa odoleh inache bi me optuzili za pedofiliju ili bi me tata skratio sa sekirchetom![]()

blago tebi, morala bih i ja da probam tu bosanku![]()
Ne kažem da ja pričam lijepo ali taj naglasak je zaista odvratan. Sarajlije takođe imaju taj... ne znam kako da napišem... ma znaš ono: " đezba jarane!"