- Poruka
- 2.036
...u krevetu, u zavodjenju, u plesu i igranju, u ljubljenju, u ljubavi i ljubavnim vodama...(a i na druge teme koje nemaju veze sa LJiS)
Istina?
Istina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam Bosanku al pravu onu iz zabačenog dela Bosne koja je imala teški bosanski naglasak i dosad mi se ona najviše svidjala od svih devojaka i to što sam bio sa njom me nekako drži u životu. Na život treba gledati pozitivno.
Imao sam Bosanku al pravu onu iz zabačenog dela Bosne koja je imala teški bosanski naglasak i dosad mi se ona najviše svidjala od svih devojaka i to što sam bio sa njom me nekako drži u životu. Na život treba gledati pozitivno.
i dok sam bio sa njom čak sam i ja imao bosanski naglasak kad pričam - pokupio od nje, njenih drugarica i brata njenog... o ostaljim detaljima da ne odužujem temu sam postavio da pitam da li se slažete da su bosanci temperantni i da li je to istina i da li je neko od vas imao iskustva sa erosima bosandžerosima?
Pa ne znam nekako su za sve prikriveni..al bih uvek obazrivo pristupio i nekad se nestabilnost naziva temperament
Bosanci su najtopliji narod na kugli zemaljskoj .![]()
aaaa, odao si se na nekoj temi- nakuckao si u fazonu: dok bosanki objasnis prodje te volja![]()
ne moras se ustrucavati nazvati stvari pravim imenom
nece te ovde niko nazvati ustasicom zbog toga ....
Jesi sigurna da sam ja..ok no prolem![]()