- Poruka
- 2.036
Pametna je ta sa kondomom Bosanka. Ja 16 godina ona 16 godina da se tucamo bez njenog kondoma napravimo decu upropastili bi sve. Tucali smo se sa kondomom i sve je bilo OK!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...u krevetu, u zavodjenju, u plesu i igranju, u ljubljenju, u ljubavi i ljubavnim vodama...(a i na druge teme koje nemaju veze sa LJiS)
Istina?
nesto u tom fazonu - DAAAAAAAAA
u stvari- bas me interesuje sta si hteo reci sa tim prikriveni, oni bas vaze za otvorene ljude![]()
Немам појма нити ме занима....u krevetu, u zavodjenju, u plesu i igranju, u ljubljenju, u ljubavi i ljubavnim vodama...(a i na druge teme koje nemaju veze sa LJiS)
Istina?

a glavni razlog je što je ta moja devojka Bosanka bila toliko temperamentna da se ljubila sa 11 godina samnom u usta kao odrasla. Kao odrasli smo se ljubili u usta malo je falilo da dodje do seksa bio sam godinu dana mladji od nje. Dobro se ljubila ma najbolje i u skladu sa tim dobio sam ljubavno pismo na 4 strane od nje u koje je zalepila svoju sliku! Danima je pisala to pismo u svojoj sobi...ja sam bio zaplakao kad sam dobio pismo i kad sam ga čitao. Nisu Bosanci glupi, neko sa 11 godina ne zna ni da piše. Pa sam imao još jednu Bosanku sa 16 godina, ta mi nije poklonila ljubavno pismo nego kondom ali neki kondom upakovan kao poklon i unikatan. hehehe
Само да нагласим да говорим о Босанцима.
Нису ми привлачни за те играрије јер се о'ладим исте секунде кад почну да причају.
Само да нагласим да говорим о Босанцима.
Нису ми привлачни за те играрије јер се о'ладим исте секунде кад почну да причају.
Шта Здравко Чолић?
To je taj oldschool klasicni namazanko poput bregovica..pita ga nesto voditeljka a on ima potrebu da se dopadne 300%...kao dodir rukom..ono kao znas sta mislim..pa onda naglasak bosanski da docara tu njegovu fejk opustenost sa svimaA Zdravko Čolić ?
veruj mi, ako su pametni, moze mnogo slatko i seksi da zvuci
a ako nisu, naglasak im je minus
Свиђају ми се његове песме старијег датума.
Dont shit!!!
To je sarkazam.pa kao.. don't shit i onda ide kao neki klip da me pobije