Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па зар мислиш да он излази на улицу без бар петнаест телохранитеља? Све и да је неко добацио нешто, то никада не би видео на телевизији, а тај јадник би завршио у затвору.

Znalo bi se to, cuj narod se plasi Tadica :lol: Sloba lomio rebra sve u 16 i pokazivao mu narod zube a plasi se Tadica Mekanog , paranoja .

Znalo bi se to, cuj narod se plasi Tadica :lol: Sloba lomio rebra sve u 16 i pokazivao mu narod zube a plasi se Tadica Mekanog , paranoja .

Дај Боже да је тако, али мислим да је Тадић много гори од Слобе што се тога тиче. Што више времена проведе на власти биће све гори. Ако добије још један мандат видећеш шта је полицијска држава. На овакво анти-европско пискарање ћеш да заборавиш.

Дај Боже да је тако, али мислим да је Тадић много гори од Слобе што се тога тиче. Што више времена проведе на власти биће све гори. Ако добије још један мандат видећеш шта је полицијска држава. На овакво анти-европско пискарање ћеш да заборавиш.

Nikad od Vas revolucionari :lol:

Ma vidim ukidaju Fokus i SvetInfo kanal, gase Krstu koja je od pocetka zna se na koju stranu, znas i sam ;)

Slobodno je svako vrste pisanija, ne mogu oni to da zabrane, jos ces da kazes da je ovo Severna Koreja i Kina :think:

Ma vidim ukidaju Fokus i SvetInfo kanal, gase Krstu koja je od pocetka zna se na koju stranu, znas i sam ;)

Slobodno je svako vrste pisanija, ne mogu oni to da zabrane, jos ces da kazes da je ovo Severna Koreja i Kina :think:

Није, али може да постане. Не заборави шта се све могло код Слобе 96. Пробај данас тако нешто. За 5 минута ће те полиција спаковати са свим осталим револуционарним другарима.

Није, али може да постане. Не заборави шта се све могло код Слобе 96. Пробај данас тако нешто. За 5 минута ће те полиција спаковати са свим осталим револуционарним другарима.

Kod Slobe nije ni bilo policije, momci u crnim jaknama su odradjivali posao :evil:

Vidim evo strajk zdravstvenih radnika pre neki dan, polomise ih od batina.A mediji ni da zucnu :rtfm:

Cuj BoTa da bije, vise bi ga bilo blam od svojih evropskih partnera nego od naroda :lol:

Kod Slobe nije ni bilo policije, momci u crnim jaknama su odradjivali posao :evil:

Vidim evo strajk zdravstvenih radnika pre neki dan, polomise ih od batina.A mediji ni da zucnu :rtfm:

Cuj BoTa da bije, vise bi ga bilo blam od svojih evropskih partnera nego od naroda :lol:
Pa,policija je tabala poljoprivrednike kada su protestvovali,a malinari ostali bez malina,ali su dobili sljive...

Samo glupa vlast bi zabranila Fokus i Svetinfo. Kako narod da vidi kolike su dileje.

I Milošević je puštao Vuka na medije. Što ga je više bilo u medijima to manji procenat glasova.

Sve njih treba pustiti 24h na TV da im se smejemo kad im ne možemo ništa drugo :lol:

Штрајк здравствених радника није штрајк за смену режима.

Kažu ljudi da je sad opasno tući se sa policijom. Ranije nisu bili u oklopima ko nindža kornjače, nisu bili ovako opremljeni. A, bilo je i manje policije. Stalno su neke jedinice bile na Kosovu.

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić nema ozbiljnog konkurenta na izborima, a DS je jedina stranka koja za mesto premijera može da ponudi više kvalitetnih ličnosti, smatra potpredsednik te stranke Bojan Pajtić.

I moj kum smatra da je Nikola Tesla, pa opet vlada sasvim drugo misljenje sta okolina misli o njemu. Srpski Aksiom Psihologije Licnosti. :manikir:

_nobody_

Ja imam svojih unutrasnje-politickih problema ovde gde radim i gradim... Izgleda da danas ne moze nista da se uradi bez politike i politicara, na svim (makro i mikro) nivoima.

Budi sam svoj (samouki) politicar, takva nekakva vremena dodjose... :mrgreen:

_nobody_

Političari nam svima oduzimaju kvalitet života.
Kakav,****** kancer i sida ?
Težište naučnih ispitivanja treba preusmeriti na pronalaženje
nove vakcine....
Da se bar neko spasi,dok svi ne nestanemo !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back