Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jelena-jankovic-boris-tadic.jpg

1. EVROINTEGRACIJE
Prva tačka Tadićevog predsedničkog plana odnosi se upravo na proces evrointegracija i predviđa da pregovori o članstvu počnu do kraja godine, i da se, kao u slučaju Slovačke, završe za pet godina, što je i period u kojem treba da bude izvršen proces reformi u svim oblastima društva.
- Srbija procesu evrointegracija pristupa racionalno, i rukovodi se ne emocijama, već principom korisnosti - kaže Tadić.

2. EKONOMSKI RAZVOJ
Druga tačka plana je ekonomski razvoj baziran na poljoprivredi, industrijalizaciji i stranim investicijama, a pre svega na izvozu. Izraženo brojkama, Srbija bi za pet godina trebalo da duplira učešće izvoza u bruto domaćem proizvodu.

3. OBRAZOVANJE
I ulaganje u obrazovanje je, kao treća tačka Tadićevog plana, jedan od elemenata ekonomskog oporavka Srbije, a rezultat bi trebalo da bude udvostručavanje broja visokoobrazovanih za pet godina.
- Obrazovanje je pretpostavka razvoja, naš cilj je šest odsto BDP za obrazovanje, i mora se dramatično povećati procenat visokoobrazovanih i procenat mladih koji upisuju fakultete upotrebljive sa stanovišta ekonomskog razvoja - rekao je Tadić.

4. KORUPCIJA
Četvrta tačka Tadićevog plana podrazumeva završetak borbe protiv organizovanog kriminala i sprovođenje sistemskih mera za iskorenjivanje korupcije, koja između ostalog podrazumeva da sve afere i pravni postupci iz prošlosti budu rešeni, kao i da proces vlasničke transformacije bude okončan i da sve privatizacije budu ispitane do 2017.

5. REŠENJE ZA KOSOVO
Peta tačka je rešavanje zamrznutog konflikta na Kosovu u saradnji s međunarodnom zajednicom.
- Sa ovako koncipiranim odnosom prema Kosovu ne možemo dalje i zato sam predložio plan u četiri tačke, koji ne podrazumeva ni podelu ni priznanje - poručio je Tadić.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/318591/Tadicev-plan-u-pet-tacaka-U-EU-za--pet-godina

Pa ovaj planira da ostane na vlasti i da nas i na narednim izborima zamajava novim radnim mestima i Evropom.
Vreme je da ode i da ga nasi oci vise ne vide.:evil:

E gdje bi mi bili da nam je on bio Presjednik , da je imao prilike da sprovede ove planove , on bi sigurno i Ekonomsku krizu iskoritio kao našu šansu ( što neki stvarno i jesu , koji znaju znanje ) .

E nemog uda prežalim što on nije presjednik , a onaj mali debeli opasni ministar policije , pa on bi sve lopove pohapsio , a sa TAdićem bi se razvili .

Чеда га опасно шиша, па моли на све стране - ЕВО ДОКАЗА:

- ПРВИ ДЕО:

САМО ДА ПОЈАСНИМ:
Томислав гласа Бориса - ТАКО СПОНЗОРИ ТРАЖЕ,
АЛИ ОПЕТ ЧЕДОМИР ГАЗИ БОРИСА И САДА ТРАЖИ ЛИДЕРСТВО У НОВОЈ КОАЛИЦИЈИ.

Can Lupus Affect My Brain?
YES. In some people, lupus can make it hard to think clearly or remember things well.
(..)
It may surprise people to learn that lupus affects the brain. Talk to your doctor about the following signs and symptoms of brain involvement: headaches; dizziness; seizures; stroke; problems with memory; problems with vision; depression (deep sadness, hopelessness, loss of pleasure); mania; schizophrenia; and psychosis (delusions, paranoia, hallucinations).
http://www.lupusny.org/about-lupus/newsletters/may-june-2006/can-lupus-affect-my-brain

jelena-jankovic-boris-tadic.jpg

1. EVROINTEGRACIJE
Prva tačka Tadićevog predsedničkog plana odnosi se upravo na proces evrointegracija i predviđa da pregovori o članstvu počnu do kraja godine, i da se, kao u slučaju Slovačke, završe za pet godina, što je i period u kojem treba da bude izvršen proces reformi u svim oblastima društva.
- Srbija procesu evrointegracija pristupa racionalno, i rukovodi se ne emocijama, već principom korisnosti - kaže Tadić.

2. EKONOMSKI RAZVOJ
Druga tačka plana je ekonomski razvoj baziran na poljoprivredi, industrijalizaciji i stranim investicijama, a pre svega na izvozu. Izraženo brojkama, Srbija bi za pet godina trebalo da duplira učešće izvoza u bruto domaćem proizvodu.

3. OBRAZOVANJE
I ulaganje u obrazovanje je, kao treća tačka Tadićevog plana, jedan od elemenata ekonomskog oporavka Srbije, a rezultat bi trebalo da bude udvostručavanje broja visokoobrazovanih za pet godina.
- Obrazovanje je pretpostavka razvoja, naš cilj je šest odsto BDP za obrazovanje, i mora se dramatično povećati procenat visokoobrazovanih i procenat mladih koji upisuju fakultete upotrebljive sa stanovišta ekonomskog razvoja - rekao je Tadić.

4. KORUPCIJA
Četvrta tačka Tadićevog plana podrazumeva završetak borbe protiv organizovanog kriminala i sprovođenje sistemskih mera za iskorenjivanje korupcije, koja između ostalog podrazumeva da sve afere i pravni postupci iz prošlosti budu rešeni, kao i da proces vlasničke transformacije bude okončan i da sve privatizacije budu ispitane do 2017.

5. REŠENJE ZA KOSOVO
Peta tačka je rešavanje zamrznutog konflikta na Kosovu u saradnji s međunarodnom zajednicom.
- Sa ovako koncipiranim odnosom prema Kosovu ne možemo dalje i zato sam predložio plan u četiri tačke, koji ne podrazumeva ni podelu ni priznanje - poručio je Tadić.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/318591/Tadicev-plan-u-pet-tacaka-U-EU-za--pet-godina

Pa ovaj planira da ostane na vlasti i da nas i na narednim izborima zamajava novim radnim mestima i Evropom.
Vreme je da ode i da ga nasi oci vise ne vide.:evil:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Komentar iz Blica koji mi se dopao:

ana
Ponedeljak, 23. 04. 2012. 14:38h
neregistrovan korisnik
Bas tako! Kada sam prvi put poverovala u ovaj spisak lepih zelja imala sam 20 godina i puno, puno nade. Danas imam 32 godine, puno gorcine i nimalo nade. Jer jedino sto njima treba je jos jedan mandat. Moj glas vise nece dobiti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back