- Poruka
- 13.394
jesil ti trenirala neku borilacku vjestinu?Ovde sigurno ne. Rado bih ti pomogla,vidim patis se ali moraš dalje.
onako pitam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesil ti trenirala neku borilacku vjestinu?Ovde sigurno ne. Rado bih ti pomogla,vidim patis se ali moraš dalje.

kako mislis da si zna da posto ji ti i rvanje?Jebemliga ako sam znao da postoji baš rvanje a ne neka poddisciplina , kečerke i to..
Mislim sve najlepše.
Šta ja imam d amislm.
ajde de to u redu, ali jos u krevetu! krf joj hebem!To nisu žene, to je genetska greška
Nije normalno za žensko biće da u sebi ima toliku dozu nasilja
Дал си Радишин или Милашин?ajde de to u redu, ali jos u krevetu! krf joj hebem!
uradila mene poluge na one spage!
trebas da probas rvanje u blatu
al nema toj kod nas u srbije
ima u amerike gledo sam na televizije jedared
njesam vala ni radasn ni milasinДал си Радишин или Милашин?
Ja ne znam sta ti pišeš. De malo reda uvedi .njesam vala ni radasn ni milasin
njezina zena osla sa drugim s aonim pjevacem od brata zeljka joksimovica ivana kujetina
ovaj odma kade je sa kosova dosa u kosovu i cim ga je videla kazala otkud ti rodoslave a ovaj poludia urla tamo otkud ja joj je rekao
a onda ona se dralada nema nista stem tj da nije bilo nista sa joksimovicem
to je ziva istina
gleda sam sve ja to na televizije!
Neka hvala, ne treba da mi neka takva lomi penis.mozes misliti kakve su u krevetu
ih kakvi steNije vam ovo *On traži nju*![]()

pa jesam sada reka!Ja ne znam sta ti pišeš. De malo reda uvedi .
Sade sve svaćam.pa jesam sada reka!
jel me ti malo zajabavas?
on je nju ozenia!
posa je bia za drugu!
jelide sade shvatas????
sta to?Sade sve svaćam.
Ajde ! Evo uplaši me! Nemoj da primjenim džudo zahvatsta to?
jeli ti me ie zajebavas?????
Ima bude samo fik i gotovu krusnu ti mrvu!
bre budalo.

jel ova zna djudo stvarno il me zeza?Ajde ! Evo uplaši me! Nemoj da primjenim džudo zahvat![]()

Aj odmori malo. Rekla sam ti nije ovo on traži nju. Imaju neke seks aplikacije,raspitaj se. Svega šta ti srce želi.ocu da nadjem neku debelu koja ti zna naprqviti spagu u vazduhe sa karateom ili kung puem
debele su najbolje
el ima odje debelih zena?
dje ima to?Aj odmori malo. Rekla sam ti nije ovo on traži nju. Imaju neke seks aplikacije,raspitaj se. Svega šta ti srce želi.
Da si samo malo pismeniji možda bih te i ja izlupala da se već jednom smiris.dje ima to?
jesi koristila nedjilju ti!?
znades li ti meni blafo karate?
mada ja fislim da ne dznades?
kako bas xu naci neku koja zna karateku na tome sto mi ti nudis?
koja borilacka vjestina?Da si samo malo pismeniji možda bih te i ja izlupala da se već jednom smiris.
Napisi to malo opsirnije.koja borilacka vjestina?
ti si mene rekla minin mnemoj se ljutis da bi ti sa mnom mislim tako i tako napravila? hahaNapisi to malo opsirnije.
Uvod,razrada i zaključak.