- Poruka
- 13.394
Sta mialite o ratobornim zenama koje treniraju rvanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najbolje!Sta mialite o ratobornim zenama koje treniraju rvanje?
Nikad nije kasno.Šta sa ratobornim ženama koje ne treniraju ništa?![]()
nema sanse jer koliko ja vidim danasnji momci postaju sve vise feminizirani a djevojke krupnije....kakva su vremena došla mislim da u svrhu samodobrane i samoodržanja sve novije generacije devojčica će morati bar po jedan borilački sport da znaju
Za slučaj da im zatreba
kada bi te pukla tskvando zena sve bi ti kocke polomila pa ti vidiMisliš da su opasnije od policajki ili moćnih tužiteljki i sudija ili borbenih doktorki?
Zamisli da se zameriš tužiteljki? Pa neopra te ni dunav ni sava....pošto ta gamad nema morala, a tek sudinice ni blama ni obraza...i džabe se žene bore za neku slobodu glasa, žene i dalje služe samo kao izvršni organ....jer očekuju i traže zaštitu muškaraca i rade po njihovim nalozima....
Pa vidim da su te zene tukle zato ti i ovaka tema jbtPa ono, jesu me tukle žene, al zato što sam ih puštao da tuku....pa šta će?![]()
Sta mialite o ratobornim zenama koje treniraju rvanje?
upregnuti ih da budu amazonke!Šta sa ratobornim ženama koje ne treniraju ništa?![]()
koja zna tajkwando sedmog stepena drugi dan crnog pojasa?Zamisli da se zameriš tužiteljki?