- Poruka
- 13.394
mislis udariti karate udarcem iz okreta?Uozbilji se,zaključaću te.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis udariti karate udarcem iz okreta?Uozbilji se,zaključaću te.
rekla si da si trenirala muj taj?Uozbilji se,zaključaću te.
rvanje?Ja sam isla tri meseca na kurs samoodbrane za zene.Dobila sam I diplomu.Udarali smo u dzak,nosili bokserske rukavice,na polaganju je trebalo pokazati pet tehnika koje smo naucili,mene su prvu prozvali :-)

I highly doubt. :-) You are a guy after all.However one dude there almost broke my nose when we were boxing.He was really rough.rvanje?
jel bi mogla da me sredis?![]()
bjezi bre ti ne znas karateI highly doubt. :-) You are a guy after all.However one dude there almost broke my nose when we were boxing.He was really rough.
Ne bih mogla ali je bio tamo jedan tip-udario me je u nos.Nisam ni znala da mogu sa muškarcem da me upare. :-(
brate kao ne bi da te jedna debelq zgodna i fina japanka preuzme kroz sake u rvanju a posle toga radila ti one ztvarijao bre Getsbi
Da predju na balet.Sta mialite o ratobornim zenama koje treniraju rvanje?
Mozda majgeri u kombinaciji sa coko zukijem...ја см иша тако ка мали у потрази за карате женама једна ме цура сећам се разбила што сам је уштинио не сећам се јел употребила мајгери или не али боме била добра![]()
E,koji si udarac dobio pa pricas sam sa sobom?brate kao ne bi da te jedna debelq zgodna i fina japanka preuzme kroz sake u rvanju a posle toga radila ti one ztvari
ma ima ubjapanu bre ja vido
mislim zlucajno kako se rvaju japabke ajoj platis lepo wpppp eurq 20000eura i lemp te izmlati baca u dzudou i rve se stobom i ond apusenje i onda sta kod hoc
sa kojim od cega sokom?Mozda majgeri u kombinaciji sa coko zukijem...![]()
ja ne pricam sam sa sobom reci muE,koji si udarac dobio pa pricas sam sa sobom?![]()

Nije sokom,nego cokoladnim mlijekom.sa kojim od cega sokom?

а sta mialis na glave stave ti cokoladnonmljeko i majgerijem nogom sruse i to gole?Nije sokom,nego cokoladnim mlijekom.![]()
Ništa odvratnije nema od žena koje se bave borilačkim sportovima. One su nežniji spol, emotiviniji i treba da se bave odbojkom, tenisom...Sta mialite o ratobornim zenama koje treniraju rvanje?