- Poruka
- 13.394
jel znas neku amazonku?jao bre Getsbi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel znas neku amazonku?jao bre Getsbi
videh dve kako se makljaju u Tokiju pre par nedelja, nije uopste naivnojel znas neku amazonku?

jesi bio u club q?videh dve kako se makljaju u Tokiju pre par nedelja, nije uopste naivno
znao sam jednu u dzudou sto je bila prvakinja evrope u judou ta je bila vatrena u krevetu stecemi ne bi ti dala da mrdnes iz one poluge djudomozes misliti kakve su u krevetu
Koji klub q?jesi bio u club q?
posto je?
jesul te dobro izmlatile?
a posto je sex?
bio si u japanu a njesi gleda klub q?Koji klub q?
Nisam se ja ni makljao ni *****, samo sam gledao nažalost...
Nisam tu bio, samo u tit barubio si u japanu a njesi gleda klub q?
club q bre.
trazi na googlu te ti mogu izvesti i spagu.
ako si jos u Japanu znam i lokaciju toga gluba ali ne bas, stavili su kao da je to pijaca ili prodavnica neka, a to je kao kod nas plavi most u Beogradu ili ns tj gradska kuca samo sto sto hard sex tu tj platis da probas da ih pobedis u bekoj borilackoj vestini pa onda sex
rvanje je vrlo popularno tu
titovom?Nisam tu bio, samo u tit baru
datitovom?

deluju slatko, a i brat koji zivi tamo kaze ima nesto stidljivo i zenstveno u njima... za kung fu ne znademja mislin da svaka japanka zna kung fu. kakve su?
pa ja znadem!da
petokrake preko bradavica
deluju slatko, a i brat koji zivi tamo kaze ima nesto stidljivo i zenstveno u njima... za kung fu ne znadem
kako izgled zna da vara... a kad ih pogledas sve neke kawai slatkicepa ja znadem!
svaka tamo japanka ti znade krusnu joj mrvu kung fu!
i one su veoma tradicionalnr jer je tamo okinava samuraji i tako to
priznajkako izgled zna da vara... a kad ih pogledas sve neke kawai slatkice
aha ubi me sisamapriznaj
jel te tukla japanka u tom sto kazez titu baru?
kao daces mi neki link gde mogu da joj zakazem rvanje?aha ubi me sisama

ovde ne treba zakazivanje, za put ces malo da ga izvineskao daces mi neki link gde mogu da joj zakazem rvanje?
jos i ako mi plati put do japana pa to bi vilo divno wanderful![]()

daj mi njen brojovde ne treba zakazivanje, za put ces malo da ga izvines![]()
Nije vam ovo *On traži nju*daj mi njen broj

)))Probaj na sportumislin se upisat na karate samo radi zbog toga... il na judo...
nego,
dal na mforumu ima neka koja je trenirala neku borilacku vjestinu?)))
hteo bi da zaskocim neku trenericu npr rvanja grcko rimskog stila, ali ja mislim da to ne postoji god nas tako rvanjeProbaj na sportu
a dje da nadjem taku koja zna mislim da uradi spage u karateu ki i da ima zelene oci i crno kosu?Probaj na sportu
Ovde sigurno ne. Rado bih ti pomogla,vidim patis se ali moraš dalje.a dje da nadjem taku koja zna mislim da uradi spage u karateu ki i da ima zelene oci i crno kosu?