- Poruka
- 13.394
more bitiv al nenora da znaciNišta odvratnije nema od žena koje se bave borilačkim sportovima. One su nežniji spol, emotiviniji i treba da se bave odbojkom, tenisom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
more bitiv al nenora da znaciNišta odvratnije nema od žena koje se bave borilačkim sportovima. One su nežniji spol, emotiviniji i treba da se bave odbojkom, tenisom...
Nije prirodno da se žene bave tako nečim grubim. Onda su iste kao muškarci. Gube tu svoju ženstvenost.Nikad nije kasno.
Ako bih dobila sutra devojčicu, motivisala bih je da trenira neku borilačku veštinu. U rvanju mi smeta previše fizičkog kontakta, ali karate, kung fu i varijante... definitivno vidim kao spoj korisnog, lepog i mentalno blagotvornog.
To im ne bi pomoglo zato jer su muškarci opet jači spol. Đžaba ženi što trenira borilački sport kad nije dovoljno velika odnosno nema dovoljno težine ni mišićne mase da udari jako. Fali vam testosterona....kakva su vremena došla mislim da u svrhu samodobrane i samoodržanja sve novije generacije devojčica će morati bar po jedan borilački sport da znaju
Za slučaj da im zatreba
Taj ortak neka se ubije bolje mu je.Ne bise zezo snjima, one znaju borilacke vestine dzudo i karate, imam jrdnog ortaka koja mu zena trenira dzudo i nemoze nikako je savladati a on dva dva gorila a ona mrsava al to je tekniha bacanja
Ako me žena polomi onda nisam ni zaslužilo živjeti.kada bi te pukla tskvando zena sve bi ti kocke polomila pa ti vidi
hahahaha kao nebihebao zgodnu karate zenu ili tkd da te malo nauci pametiTaj ortak neka se ubije bolje mu je.
ned ti nju nego bolje da ona tebe prebijeAko me žena polomi onda nisam ni zaslužilo živjeti.
Ako znaš neku takvu pošalji mi njen CV da je uposlim. Da mi reši one klipane na posluSta mialite o ratobornim zenama koje treniraju rvanje?
posalji ti meni prvo da je izhebem pa ondaAko znaš neku takvu pošalji mi njen CV da je uposlim. Da mi reši one klipane na poslu![]()
Pa nekako računam da ti koji napadaju žene ili hoće da se obračunavaju sa njima su velike - *****...To im ne bi pomoglo zato jer su muškarci opet jači spol. Đžaba ženi što trenira borilački sport kad nije dovoljno velika odnosno nema dovoljno težine ni mišićne mase da udari jako. Fali vam testosterona.
zato ti i one treniraju borilacke vjestine sinko da se mogu odbranit od tebePa nekako računam da ti koji napadaju žene ili hoće da se obračunavaju sa njima su velike - *****...
pa samim tim može im poslužiti da mogu bar da se otrgnu