Vidim lijepo si se uradio.
Možda bi za tebe bio idealan pijani kung fu?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim lijepo si se uradio.
Možda bi za tebe bio idealan pijani kung fu?
![]()

To su udarci za ring i fer fajt. Prosečna žena u realnoj situaciji može bez problema da iskopa protivniku oči, slomi ili ošteti grlenu kost, slomi prste na rukama, šutne u mu*a... Ako dobro uvežba. Pitanje za čega joj treba BV. Sport ili samoodbranu.Ja nisam mislio na muškarce nego na žene. Da vidim kako ženska ručica udara golom rukom u kost glave ili nogom u tudju potkolenicu. Ja ne mogu da zamislim ni jednu od sto žena koje poznajem da bi i naučena kako se udara, mogla da odvrati napadača.
koje su borilacke vjesfine lakane da se stekne prvi pojas odma drugi dan?
tj npr drugi dan da imam tj ne ja no ona da ima drugi dan pojas crni?
ja ne verujem da se bas za dva dana moze steknuti majstorstvo npr u karateu ali ok, one treniranju uvjek?
za koliko vrjemena treba taj "drugi dan" i kao prvi dan vec majstor?
prvi dan cetvrtog stepena u karateu!
jes vraga!
a ca ti kao ono ovo? pa si nasa pisat na mojoj temi? i to sa drugim nikom?Je li ovo ono kad čovek omatori pa hoće po svaku cenu da pokaže duševnu mladolikost ponašajući se kao glupi klinac i izigravajući klovna?
A sta ce zenama to, da biju nastavnike po skolama!koje su borilacke vjesfine lakane da se stekne prvi pojas odma drugi dan?
ja ne verujem da se bas za dva dana moze steknuti majstorstvo npr u karateu ali ok, one treniranju uvjek?
jes vraga!
kuj mu je kriv sto ju je ozenia!A sta ce zenama to, da biju nastavnike po skolama!
jel znas neke take kojd treniraju ti borilacku vjestinu?ma žene mogu da tabaju muškarce pogledom , a tek kad počnu pričati , e to je već ozbiljan problem
...tri godine su potrebne za zvanje I.Dan,koje su borilacke vjesfine lakane da se stekne prvi pojas odma drugi dan?
jes vraga!
...nijesu muskarci jaci ...ne sigurno samo treba da sparinguju s muskarcima ,tako ulaze u zesce okrsaje i dovode sebe cak izna njih...Ne postoji veština u kojoj već drugog dana dobijaš pojas. Drugo, ako ćemo tehnički, svi su beli pojas kada počni da treniraju, tako da eto ti pojas.
Borilačke veštine su identične i za muškarce i za žene. Pravila ista. Samo su muškarci fizički snažniji, ali je suština ista.
ma ona mene osinula oma treci dan maku joj gwebem...tri godine su potrebne za zvanje I.Dan,
mada sam ga ja dobioza dvije
htjelome...vec sledeci stepeni /Dani/ moraju se steci osvajanjem takmicenja i sl.dokazivanja
majstorsta i vladanja tehnickog upustva drugima...treci dan je bio vec na rpublickom nivou bar drugoplasirani itd.
...pa dobro, bar dva dana si mirno bio svoj na svojoj...ma ona mene osinula oma treci dan maku joj gwebem
bogami dominacija sa bicem u ruci i ta ima ina d ate vjeze za neki stub pa te bicuje pa ti zaveza lisice za krevet i svasta jos nesto...nijesu muskarci jaci ...ne sigurno samo treba da sparinguju s muskarcima ,tako ulaze u zesce okrsaje i dovode sebe cak izna njih...
...takve dame naucene da muce,muka je to kad se na nju naleti a ona navikla da ju trpedu ...i tako, kad covjek zaluta ,nikako da nadje puta...bogami dominacija sa bicem u ruci i ta ima ina d ate vjeze za neki stub pa te bicuje pa ti zaveza lisice za krevet i svasta jos nesto
ja nasa teru mizu tako gospoja imade pedesetak godinica a debela od merak al zna majgeri od glavu te udari nogom![]()