- Poruka
- 76.576
Razocaran sam...
SAMO jer 88,7% glasalo za Asada...???
Malo brate, malo....
Да, а да је гласало 100% за њега ти би тврдио да је он ,,диктатор" који је ,,покрао изборе".
Блајби, ко те не зна скупо би те платио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razocaran sam...
SAMO jer 88,7% glasalo za Asada...???
Malo brate, malo....
Да, а да је гласало 100% за њега ти би тврдио да је он ,,диктатор" који је ,,покрао изборе".
Kada je glasalo samo 88,7% biraca za njega mislim da je to vrlo demokratski i da nije diktator.![]()
Hafez Asad je stalno osvajao 100%, ili minimum 99%.Да, а да је гласало 100% за њега ти би тврдио да је он ,,диктатор" који је ,,покрао изборе".
Ово![]()
Povoljne vesti protiv rusko-šiitskih smradova, izgleda da je Suzan Rajs isporučila prvo oruđe opoziciji.

Rusko-šiitska serija poraza se nastavlja aISIS zauzeo Mosul, drugi grad po velicini u Iraku.
To je ista grupa. Daulat al islamiyyah fil Iraq wash-Sham.Какве везе сад има заузимање Мосула са ратом у Сирији?
Rusko-šiitska serija poraza se nastavlja a
Какве везе сад има заузимање Мосула са ратом у Сирији?
Неко би могао рећи да су побуњеници истерани из Сирије почели да харају по суседним претходно избомбардованим и уништеним државама.
И зар нису Курди били главни у Мосулу?
Itekako ima veze. Ovaj ISIS je jedina pobunjenicka grupa koja drzi jedan veci sirijski grad pod potpunom kontrolom Al Raku.
U samom gradu Mosulu su vecina arapski suniti dok su Kurdi vecina u okolini.
Hafez Asad je stalno osvajao 100%, ili minimum 99%.
Bashar je to malo olabavio, pa osvaja 98.
Moglo se predvideti da će usled ovih pritisaka pod kojima se nalazi, ove godine napisati 88%.
Time međutim može da obriše buljsona, jer je pravi referendum u toku: kroz Al-Džihad, i Ar-Rasas (kuršum).

Rusko-šiitska serija poraza se nastavlja a