LeoneMontana
Domaćin
- Poruka
- 4.894
Pogledajmo psihološki profil jednog člana sunitske tribalne organizacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ISIS treba jasno kazati Americi da zeli da se bori protiv Assada i da ne zeli vise praviti problema nikome sem Al Assadu. Amerika je sada u rasponu jer oni su zeljeli da Al Assad nestane ali on je jos tu a zemlja je podijeljena.
- - - - - - - - - -
Jezidizam niije kultura nego jedna opasnost koja vrijeba. Ja stvarno ne vidim kako neko moze biti Jezid i biti dobar covjek. Dobar covjek se ne klanja djavolu.
Putinov fan pokazuje kako je lepo biti ŠiaPogledajmo psihološki profil jednog člana sunitske tribalne organizacije.
Čemu tolika netolerancija ka drevnim tradicijama ? !
Ipak mislim da samo budaleska sebe seče nožem. Zato kažemo da su putinovi fanovi retardirani.Vidimo da bi simpatizeri Alijeve stranke radije otkinuli sebi komad mesa ispod plećke nego se prodali za katarske petrodolare.
Ipak mislim da samo budaleska sebe seče nožem. Zato kažemo da su putinovi fanovi retardirani.
Inače ISIS se ne bori za pare, nego iz verskih razloga.
On je i dalje živ za razliku od recimo ovog:
Zato kažemo da su putinovi fanovi retardirani.
Ja znam samo onu operaciju Al-Anfaal gde je Sadam Husein ubio 182.000 Kurda.to je staro, ali ima onaj novi gde Kurdi prze 680 ISIS fanova kod Kobanea
Bojim se da ćemo o SAA uskoro moći govoriti samo u prošlom vremenu.Jedino što nemamo kako SAA likvidira SAA, za razliku od retardiranih islamista koji ubijaju i svoje.
Ali šeih jaguar nam kaže da se oni bore iz verskih razloga a ne zbog nafte!?
chinaKao sto su se i cetnici borili samo za kraljachina
Neki se klanjaju vatri a neki crnom pustinjskom kamenu. Kad okvirno sagledamo, vatra je mnogo više doprinela čovječanstvu nego granitni kamen iz lokalnih brda.