Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle u sadasnoj situaciji

skoro svi su vec umesani u rat na ovaj ili onaj nacin

USA/EU/Rusija isporucuju oruzje koje placaju zalivske zemlje i onda ga isporucuju svojim frakcijama u Iraku i Siriji

za to vreme nafta je pala najmanje 25%

kakvo ISISavanje krvi celom regionu dok velike sile trljaju ruke od profita na vidiku. ali ovo je nista, cekajte da dodje IMF i pocne da ih puni kreditima sa odgovarajucim kamatama...

naravno,na mycity ljudi nakacili fotke pre nedelju dana,odmah po dogadjanju.Koja je sledeca aktuelna inforamcija koja kruzi po Bazniji "ISIL napao starteski vazan grad Kobane "?

Engleski Gardijan i americki Tajms su u jucerasnjoj publikaciji objavili da je IS zauzela 2 naftna polja u zadnjih nedelju dana, a ti daj kontra argumente (preporucujem ''objektivnu'' Russiu Today) da to osporis ;)

Не, ја се водим неким стварима које су теби несхватљиве, подржавам Асада јер под његовом влашћу нису људима одсецане главе, нису разапињани на крстове, нису протеривани, нису масовно убијани...
Он је, са свим његовим манама, најнормалнији лик у Сирији, сви остали, осим Курда, су болесници, нарочито исил и нусра.

Не, ја се водим неким стварима које су теби несхватљиве, подржавам Асада јер под његовом влашћу нису људима одсецане главе, нису разапињани на крстове, нису протеривани, нису масовно убијани...
Он је, са свим његовим манама, најнормалнији лик у Сирији, сви остали, осим Курда, су болесници, нарочито исил и нусра.

То је укратко то.

Asad je ubio 200.000 Sirijaca, zar to nije na neki način nasilje

Него, плашим се да је наша Пештерска Памет толико јадна особа, да би пристао да ИСИЛ прво њему откине главу зато што је једном кришом слушао Секу Алексић, док год прво побију довољно каура пре њега.

Страшно, какав је то фундаменталиста.

Констернирајуће.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back