- Poruka
- 8.988
Objasni to svojoj braći Talibanima.
Talibani su odbaceni od Islama. Oni su obicni teroristi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasni to svojoj braći Talibanima.
Pa oni su primenjivali najčistiji Šerijat.Talibani su odbaceni od Islama. Oni su obicni teroristi.
Pa oni su primenjivali najčistiji Šerijat.
Na spram njih vi ostali radikali ste obični ženski polni organi u deminutivu množine iliti pičkice.
Od čega osloboditi ??? ne prdite više o vašem oslobađanju...Mislim da bi to bila prava stvar. Rusija ne bi mogla da negoduje jer Arapi imaju legitimna prava da vojno interveniraju. Jedino tako se Sirija moze osloboditi.
Amerikanci su za vas gospoda. Oni su dobri ljudi i prijatni ljudi. Najgroi ljudi su narodi istocnog bloka komunistickih drzava. Inace film je napravio Kopt koji je osudjivan i koji je u sukobu sa zakonom. Tako da imamo profil ljudi koji se bave time. Inace razumijem Amerikance da je tesko da se nesto uradi kad se masa rasplamsa. Ali vjerujem da ce Amerikanci sve uciniti kako bi zastitili Islam. Meni je bilo zao Chris Stevensa i vjerujem da je mnogim muslimanima bilo lose kad su to culi. Jedna grupa smeca od ljudi je ucinila gnusno djelo krijuci se iza Islama. Ali oni ne predstavljaju Islam.
Mnogo ti znas sto je Serijat. Razumije se ko marica u kriv qurac.
Nevini ne zasluzuju smrtnuu kaznu i ja sam osudio ubistvo Chris Stevensa tako da sam i osudio nasilnicko ponasanje demonstranata. Ali za ubistvo Chris Stevensa je kriva upravo ta sloboda govora koja je dopustila da se vrijedja necije blago.
Od čega osloboditi ??? ne prdite više o vašem oslobađanju...
ah da. čujem da uložili silne pare na kosmet pa procvetala šiptarska privreda 
Kako od cega osloboditi? Osloboditi se od totalitarizma!! Ne mogu Arapi biti stalno crne ovce koji ce trpjeti totalitarne rezime. Kad se Sirija oslobodi onda ce Amerika ulgatai i polako ce se raditi i vidjecete da ce islamski svijet biti bogat kao Zaljevske zemlje.
Da li si ti zadovoljan kako su Amerikanci obnovili Irak?
Steta sto se nisu duze zadrzali,ima tu jos posla.
Da li si ti zadovoljan kako su Amerikanci obnovili Irak?
Da jesam. Zadovoljan sam. Oni su Iraku donijeli mir.

E mingo ti si neprevazidjen.Da tebe nema ko bi nas zasmejavao?Mada je i utah pocela da radi dobar posao.Da jesam. Zadovoljan sam. Oni su Iraku donijeli mir.
Blago tebi u tvojoj glavi.
Ja sam završio svaku konverzaciju sa tobom.

Egipat je ***** od ovce. Evropska Unija je ta ka kojoj treba da тежимо свим срцем.
Za Srbiju drugog puta nema a za Egipat postoji Amerika i Zaljevske zemlje.
Sadasnje stanje u Iraku pokazuje da je to zemlja strave i uzasa!
Za Srbiju drugog puta nema a za Egipat postoji Amerika i Zaljevske zemlje.