Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nemoj. Sloboda govora?? E pa zbog te slobode govora ce mnogima letjeti glave. Tu slobodu govora upotrijebljavajte za sebe a ne za one koji vam nista ne cine. Sloboda govora ne znaci da se treba prakticirati govor mrznje. To su dvije razlicite stvari.

Gde ti odjednom iščeznu demokratija i tolerancija na koju se toliko pozivaš. Oma bi da se igraš glavoseče. To je tvoje pravo lice i lice Islama koji ti zastupaš.

Ma nemoj. Sloboda govora?? E pa zbog te slobode govora ce mnogima letjeti glave. Tu slobodu govora upotrijebljavajte za sebe a ne za one koji vam nista ne cine. Sloboda govora ne znaci da se treba prakticirati govor mrznje. To su dvije razlicite stvari.

Znaci ti odobravas ubistvo nevinih zbog necije druge pisane reci?:think: Jel ti vidis koliko je to nesrazmerno i bolesno?:eek:

Arapi imaju puni legitmitet da svrgnu Sirijski rezim. Zato smatram da Egipat ima snage jer on ima snazniju vojsku od Izraela. Izrael samo sto ima nuklearno oruzje ali jacinom vojske je Egipat ispred Izraela. Egipat bi se vratio naa svjetsku scenu kao jedna sila kad bi Siriju oslobodio. Tada bi Egipat predstavljao nesto i bio bi ispred svih Arapskih drzava. da ne govorim da je Egipat jedna jaka zemlja koja ima tradiciju i koja ima snazan Islam. Zato se radujem Egipatskom angazmanu povodom Sirije.

a sta mislis dali neka zemlja u svetu ima legitimet da srusi americku mafiju na vlasti u vasingtonu koja porobljava onaj jadan americki narod vec vise od 200 godina?
ako kome treba pomoc u oslobodjenju od diktature to je najpre americki narod.

Ne vrijedjam te, nemoj onda da me vrijedjas. To je poruka muslimana.

kako onda možeš da tvrdiš da je neko napravio crkvu iz mržnje, a ne iz ljubavi prema Bogu?

zar ti kao nevernik imaš pravo da sudiš o tome?

zamisli da neki nevernik dodje i kaže da je džamija u kojoj klanjaš napravljena iz čiste mržnje, a ne iz ljubavi prema bogu i da je treba pretvoriti u npr. papin muzej?

kako bi se osećao?

Koliko znam vi Srbi imate problema sa pedofilijom i incestom. Ne znam slucaj na Kosovu gdje prijavljena pedofilija kod muslimana.

Six Legs? A baby boy - Umar Farooq - was born with six legs in April, 2012, in southeastern Pakistan. International press noted that the boy’s parents were cousins, a common occurrence in Pakistan, where 70% of the marriage are “consanguineous.” Was the deformity caused by genetically-similar commingling?

Probably not. Polymelia (a rare genetic disease) was suspected at first, but eventually the extra limbs were blamed on an undeveloped “conjoined (Siamese) twin.” The reasons for conjoining are unknown.

Eyebrows were already raised around the world, though. Tongues wagged, netizens clucked. The consequences of “inter-breeding” are generally well-known: offspring from these unions exhibit abnormalities with greater prevalence than average, particularly when the practice is repeated for multiple generations.

http://ieet.org/index.php/IEET/more/pellissier20120526

Mozda ali jel zasluzuju smrtnu kaznu zbog crteza?Ejjj jes lud?I sta sa onim hriscanima koji stradaju u egiptu,libiji...jel je neko u francuskoj nacrtao muhameda?

Nevini ne zasluzuju smrtnuu kaznu i ja sam osudio ubistvo Chris Stevensa tako da sam i osudio nasilnicko ponasanje demonstranata. Ali za ubistvo Chris Stevensa je kriva upravo ta sloboda govora koja je dopustila da se vrijedja necije blago.

jel ovo nije pedofilija...sve što može da dohvati prekidač treba trpati :pop:

i587b4.jpg

a sta mislis dali neka zemlja u svetu ima legitimet da srusi americku mafiju na vlasti u vasingtonu koja porobljava onaj jadan americki narod vec vise od 200 godina?
ako kome treba pomoc u oslobodjenju od diktature to je najpre americki narod.

Amerikanci su za vas gospoda. Oni su dobri ljudi i prijatni ljudi. Najgroi ljudi su narodi istocnog bloka komunistickih drzava. Inace film je napravio Kopt koji je osudjivan i koji je u sukobu sa zakonom. Tako da imamo profil ljudi koji se bave time. Inace razumijem Amerikance da je tesko da se nesto uradi kad se masa rasplamsa. Ali vjerujem da ce Amerikanci sve uciniti kako bi zastitili Islam. Meni je bilo zao Chris Stevensa i vjerujem da je mnogim muslimanima bilo lose kad su to culi. Jedna grupa smeca od ljudi je ucinila gnusno djelo krijuci se iza Islama. Ali oni ne predstavljaju Islam.

Amerikanci su za vas gospoda. Oni su dobri ljudi i prijatni ljudi. Najgroi ljudi su narodi istocnog bloka komunistickih drzava. Inace film je napravio Kopt koji je osudjivan i koji je u sukobu sa zakonom. Tako da imamo profil ljudi koji se bave time. Inace razumijem Amerikance da je tesko da se nesto uradi kad se masa rasplamsa. Ali vjerujem da ce Amerikanci sve uciniti kako bi zastitili Islam. Meni je bilo zao Chris Stevensa i vjerujem da je mnogim muslimanima bilo lose kad su to culi. Jedna grupa smeca od ljudi je ucinila gnusno djelo krijuci se iza Islama. Ali oni ne predstavljaju Islam.

Objasni to svojoj braći Talibanima.

Samo tako gospodo!Mingo vas podrzava.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back