Peter
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
A ko ste to vi?
Mi smo Srbi, a za vas na znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko ste to vi?
Group of regime soldiers hit by ATGM in Khan Tunam #Aleppo
U Dzamijama sse ne smije prditi i onaj koji to ucini mora izaci vani i ponovo uzeti abdest. Muslimani vole Dzamije i vole da se klanjaju Allahu.
Jes ti malo šašav!
Pogledaj šta rade - otimaju ženske pa ih siluju, prodaju kao roblje, kradu naftu i prodaju po 30% cijene švercerima. ruše umjetničke vrijednosti stare hiljade godina, prisiljavaju hrišćane u islam ili režu glave, otimaju nevine ljude pa traže za njih odkup, švercuju drogu i prodaju naprijed, vrše terorističke akcije nad nedužnim civilima po svijetu.......itd
Treba li još da nabrajam
A ti veliš zašto smo protiv ISISa????
ovo je neko "Poznato lice"?![]()
To je Kamael vegetarijanac (ili vegan, 'bem li ga šta), misli da će pod novim nikom biti kredibilniji sagovornik...
Ma da, ti sve znaš o svakome i svemu. To u šta ti veruješ je apsolutna istina.
Kad ne možeš da osporiš argumente, onda napadni onoga ko ih iznosi.
Mi smo Srbi, a za vas na znam.
Pozivam retarde da svoje simpaticne razgovore preusmere na PP.
Ovde se ipak prica o ozbiljnijim stvarima.
Pozivam retarde da svoje simpaticne razgovore preusmere na PP.
Ovde se ipak prica o ozbiljnijim stvarima.
...а ти си озбиљан?Kао продукт пробаве?
-----------------------
Opet Khan Tunam.
Ovog puta vozilo
Ne znam koliko pomaže ta pilula kad im Mi24 bruji iznad glave, ali što koze najebaše ...
Pomaže na žalost samo metak u glavu.... Nemaju straha dok su pod dejstvom...
Pokušavam napraviti nekakvu usporedbu, ako je to moguće, a odnosi se na kvalitet rukovodećeg-komandnog ratnog kadra kod zaraćenih strana. Gledajući pomjeranje fronta zadnjih mjesec dana, zaključio sam da je najviše pokazao Sadat i njegova armija. Nisam stručnjak, ali vidi se da im je strategija na nivou. Sad je li to zasluga školovani vojni kadrova, ili možda suradnja sa ruskim stručnjacima. Jeste da oni kod planiranja mogu računati na transport i potporu iz zraka, ali to ne umanjuje njihove vrijednosti. Dovoljno je vidjeti kako znaju presjeći važne putne komunikacije, oslobađanje aerodroma itd. S druge strane pobunjenici. Mislim da nisu dorasli SAA, nego su na nivou prosječnog polaznika ŠRO. O ISIL-u najmanje znam, ali mislim da su najtanji po tom pitanju, te bi pored kupovine oružja trebali imati i vojni stratega. Interesuje me i vaše mišljenje (ne odgovaram na komentare).
Pokušavam napraviti nekakvu usporedbu, ako je to moguće, a odnosi se na kvalitet rukovodećeg-komandnog ratnog kadra kod zaraćenih strana. Gledajući pomjeranje fronta zadnjih mjesec dana, zaključio sam da je najviše pokazao Sadat i njegova armija. Nisam stručnjak, ali vidi se da im je strategija na nivou. Sad je li to zasluga školovani vojni kadrova, ili možda suradnja sa ruskim stručnjacima. Jeste da oni kod planiranja mogu računati na transport i potporu iz zraka, ali to ne umanjuje njihove vrijednosti. Dovoljno je vidjeti kako znaju presjeći važne putne komunikacije, oslobađanje aerodroma itd. S druge strane pobunjenici. Mislim da nisu dorasli SAA, nego su na nivou prosječnog polaznika ŠRO. O ISIL-u najmanje znam, ali mislim da su najtanji po tom pitanju, te bi pored kupovine oružja trebali imati i vojni stratega. Interesuje me i vaše mišljenje (ne odgovaram na komentare).
Sadat je ubijen 1981.Pokušavam napraviti nekakvu usporedbu, ako je to moguće, a odnosi se na kvalitet rukovodećeg-komandnog ratnog kadra kod zaraćenih strana. Gledajući pomjeranje fronta zadnjih mjesec dana, zaključio sam da je najviše pokazao Sadat i njegova armija. Nisam stručnjak, ali vidi se da im je strategija na nivou. Sad je li to zasluga školovani vojni kadrova, ili možda suradnja sa ruskim stručnjacima. Jeste da oni kod planiranja mogu računati na transport i potporu iz zraka, ali to ne umanjuje njihove vrijednosti. Dovoljno je vidjeti kako znaju presjeći važne putne komunikacije, oslobađanje aerodroma itd. S druge strane pobunjenici. Mislim da nisu dorasli SAA, nego su na nivou prosječnog polaznika ŠRO. O ISIL-u najmanje znam, ali mislim da su najtanji po tom pitanju, te bi pored kupovine oružja trebali imati i vojni stratega. Interesuje me i vaše mišljenje (ne odgovaram na komentare).

Rebels hit shite forces vehicle in Khan Tuman #Aleppo