Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primjetio sam dosta slučajeva da SAA tokom dana zauzme nove položaje, a kontra strana to uveče vrati. Ne znam zašto je to tako, možda kao u onoj legendi nejmar gradi most, a zle vile uvečer poruše, ili možda što nije plaćen noćni rad za borce SAA, ili možda što ruski piloti noću spavaju. Nisam pametan. Evo vidim da se rasplet u Siriji ubrzava. Za dva mjeseca ću Vam reći šta će se desiti sa ISIS-om u Siriji (znam već sad), ali da ne ispadnem prepametan i naporan. Da dodam dan počinje da traje duže.

Poslednja izmena:
...поједини ће сад бити згрожени

16 meter high Christmas tree in the town of Khabab, #Daraa province.

CWw-OoUVAAAWcvf.jpg

Sirija se ne moze oporaviti sve dok Al Assad ne da ostavku. Al Assad mora dati ostavku i time osloboditi mjesto sirijskoj opoziciji koja ima svog covjeka kao zamjenu za Al Assada. ISIL cce se sam od sebe srusiti i nece imati vise znacaja kad Al Assad ode sa vlasti. Sirija moze zivjeti od svojih prirodnih resursa jer imaju naftu i mogu da prodaju naftu kome hoce. Muslimani samo zele da se ispravi greska iz historije kad je dovedena porodica Al Assad na celu drzave.

Иначе, данас су Авганистанци помлатили неке амере. Нисам чула колико је мртвих, а неколико десетина је рањено. :klap:
Било на вестима Русија 1-за сада немам линк.

6 komata i nesto i domacih

- - - - - - - - - -

Sirija se ne moze oporaviti sve dok Al Assad ne da ostavku. Al Assad mora dati ostavku i time osloboditi mjesto sirijskoj opoziciji koja ima svog covjeka kao zamjenu za Al Assada. ISIL cce se sam od sebe srusiti i nece imati vise znacaja kad Al Assad ode sa vlasti. Sirija moze zivjeti od svojih prirodnih resursa jer imaju naftu i mogu da prodaju naftu kome hoce. Muslimani samo zele da se ispravi greska iz historije kad je dovedena porodica Al Assad na celu drzave.

mingo , a sta danas uzimas, jel su plave ile bele boje.

6 komata i nesto i domacih

- - - - - - - - - -

mingo , a sta danas uzimas, jel su plave ile bele boje.

Ne uzimam nista nego imam pravo na svoje misljenje. Sirija je planula zbog Al Assada i njegovo odbijanje ostavke je utjecalo da se osnuju grupe slicne ISILu. Muslimani zele da zive u neovisnoj Siriji koja ce imati dobre odnose sa Amerikom i koja ce odrzavati dobre odnose sa svima. Muslimani zele novog covjeka na ccelu Sirije koji ce biti dobar i pametan kao Kralj Saudijske Arabije.

Ne uzimam nista nego imam pravo na svoje misljenje. Sirija je planula zbog Al Assada i njegovo odbijanje ostavke je utjecalo da se osnuju grupe slicne ISILu. Muslimani zele da zive u neovisnoj Siriji koja ce imati dobre odnose sa Amerikom i koja ce odrzavati dobre odnose sa svima. Muslimani zele novog covjeka na ccelu Sirije koji ce biti dobar i pametan kao Kralj Saudijske Arabije.

kazem ja da ipak si ti na necemu, samo jos nisam skuzio na sta, Spoznaju itiologije proljeca i o Siriji, vidi se da si tanak, svoje misljenje o Islamu si , toliko nazadan, dac se pitam , kako ti je mater a i sestre, kada i ako se prema njima ponasas, na nacin sto i sta trazis od zenskoga roda.

tako .ili si na necim ili si, ...sto ono neko rece......ma znas ti sta je to.

Sirija je jedna lijepa zemlja koja je bogata i koja je imala solidan standard prije rata. Sirija zeli da sse dovede legitimna vlast i da Sirijom pocnu upravljati Sunniti koji su vecina u toj zemlji. Sirija zudi zza mirom i stabilnim stanjem. Sirija moze opstati samo ako vlast budu preuzeli sunniti koji ce voditi zemlju u bolje sutra. ISIL je najmanji problem i ISIL ce se urusiti kad bude pao Al Assad. Sirija cce biti zemlja sa puno Dzamija i sa puno muslimana koji cce voditi zemlju u bolje sutra,

Sirija je jedna lijepa zemlja koja je bogata i koja je imala solidan standard prije rata. Sirija zeli da sse dovede legitimna vlast i da Sirijom pocnu upravljati Sunniti koji su vecina u toj zemlji. Sirija zudi zza mirom i stabilnim stanjem. Sirija moze opstati samo ako vlast budu preuzeli sunniti koji ce voditi zemlju u bolje sutra. ISIL je najmanji problem i ISIL ce se urusiti kad bude pao Al Assad. Sirija cce biti zemlja sa puno Dzamija i sa puno muslimana koji cce voditi zemlju u bolje sutra,

A Bahrein? U Bahreinu su Šiiti ubedljiva većina a maltretira ih sunitska dinastija. Kad će njima da bude dozvoljeno da biraju predsednika Šiita i da upravljaju Bahreinom?

Analiza tvoga posta i kontradiktornosti tvoga Uma.

Sirija je bila lepa zemlja,
Sirija je IMALA Solidan Standard.

A sve to pod vlascu Sadama.

Tvoji, su unistili Mediteran, pocevsi od Tunisa, Libije, Alzira, egipta, i hteli ste i Siriju...i niste uspeli, ni sa Lazima, kao ni sa placenicima...i ti trazis, STA U STVARI TI HOCES, da mi jeznati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back