Bones

Ма најјача је била она тужитељица, кад тера Боунс да се пољуби са Бутом, кад је ова пита зашто, а ова одговара, зато што сам ВРАГОЛАНКА :hahaha::rotf::hahaha1:

Bas je dobra epizoda sinoc bila :super: prvo dok nisu identifikovali koji "deda mraz" je u pitanju, pa kad su se ljubili i Bouns posle toga kaze pravnici-nista, kao da sam ljubila brata, a ova njoj mora da mnogo volis brata :lol: :hahaha1:
i da, njuskanje :lol:

Била добра прошла епизода са бебом, како се Боунс губи у почетку, а после неће да остави бебу :) И на крају, кад гурне цуцлу Буту :D

Ma ja na to ovako gldeam: sad ce neke bezveze serije, pa 9. serijal CSI Las Vegas, pa 4. sezona Bones ili neka nova sezona CSI Miami ili NY:) Wishfull thinking :)

Ne znam samo sto ne otkupe Law and Order, ne mogu da se setim da li su ga ikada prikazivali na RTS-u? Criminal Minds jesu, i tu ima novih epizoda, mogli bi i njih da prikazu.

Kako mi je bilo zao kad je ona debela veprina upucala Buta....bila je bas extra epizoda.:(

@smiley87

Otkud znas sta se desilo nakon sto je But upucan? Je l' ova serija vec bila prikazivna?:)

Moja devojka neverovatno podeseca na glavnu glumicu :D To je sve sto imam da izjavim o seriji :mrgreen:

Fizicki ili psihicki? :mrgreen:

@smiley87

Otkud znas sta se desilo nakon sto je But upucan? Je l' ova serija vec bila prikazivna?:)

Nije na televiziji kod nas, ali jeste u Americi... :)

Nije fer sto si otkrila :(

Otkrila sam samo onima koji su procitali spoiler...ko nije hteo da zna, nije ni trebalo da otvara... :mrgreen:

Back