milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.805
jel vam se desilo da budete sa nekim ko vam se bas i ne svidja zato sto ste zeljni sexa, po sistemu bolje ista nego nista ili cekate uvek na nesto sto vredi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci ti si uvek bila sa momcima koji ti se bas svidjajunije mi se desilo
jel vam se desilo da budete sa nekim ko vam se bas i ne svidja zato sto ste zeljni sexa, po sistemu bolje ista nego nista ili cekate uvek na nesto sto vredi
Pogledajte prilog 305468
valjda te je neko razumeo, ja nisameh slusaj
da se drknem mogu i sama
a tolko jadna nisam, da bih nekog cekala
desava sad odma ili nikad
znaci ti si uvek bila sa momcima koji ti se bas svidjaju
najbolji sex je bio s najgorim skrndeljem a najbolja riba je u glavu najmanje vredelajel vam se desilo da budete sa nekim ko vam se bas i ne svidja zato sto ste zeljni sexa, po sistemu bolje ista nego nista ili cekate uvek na nesto sto vredi
Pogledajte prilog 305468
Nisam. To mogu i sama. Mora da me privuce, da osetim potrebu bas za njim.jel vam se desilo da budete sa nekim ko vam se bas i ne svidja zato sto ste zeljni sexa, po sistemu bolje ista nego nista ili cekate uvek na nesto sto vredi
Pogledajte prilog 305468
Pogledajte prilog 305468
Nije mi se desilo..ne mora da se volimo ali mora da mi se svidja..
u suprotnom nema nista od sexa...
zar je moguce ono izadjes u klub ili evo nek bude knez i od 1000 da ti se ni1 ne svidi?naravno da ne jer je tu veci problem cekate s neba da vam padne,pos kao vi birate,pa izadji i izaberi nikad niko ne bi bio samNije mi se desilo. Imala sam periode kad sam sama bas zato sto ne vidim fazon da budem sa nekim ko mi se ne svidja. Kako mozete bre, fuj
zar je moguce ono izadjes u klub ili evo nek bude knez i od 1000 da ti se ni1 ne svidi?naravno da ne jer je tu veci problem cekate s neba da vam padne,pos kao vi birate,pa izadji i izaberi nikad niko ne bi bio sam