Bolest zvana nejebica

Ех да је само бубуљица....
Чудан је ово феномен, свако га доживљава на свој начин али ако генерализујемо већина људи га доживљава све лошије што дуже траје. У почетку није страшно али нејебица је маратонска дисциплина, не може да те стигне одмах али кад те стигне......држ се..... У суштини све зависи од формираних ставова током одрастања. Ако си одрастао у окружењу где је секс и однос са женама био наглашен и провоциран (што је случај код вероватно 90% нас) период нејебице може јако лоше да ти падне јер секс са женом коју освојиш (а не платиш) је нека позитивна потврда твојој психи тј. осећаш се потврђено као мушкарац, самопоуздање расте, задовољство самим собом расте, можеш јаче да се фокусираш на друге ствари у животу итд. Ако си одрастао у неком више затвореном окружењу (што је изузетка ретка појава осим ако ниси одрастао у неком манастиру или усамљеној кући у планини) онда нејебица не мора нужно толико лоше да ти падне јер кад одрастеш без јаких сексуалних надражаја онда касније током живота и немаш прејак психолошки одговор на нејебицу.....али то може бити и лоше јер није нормално ни да си равнодушан према томе

Тако да је то један зачарани круг и 90% незадовољстава које људи имају данас су изгледа везани за незадовољство у сексуалном/љубавном животу. Практично испада да то теже пада људима него недовољно новца или лош посао, болести и слично али људи се ретко јавно отварају по том питању и увек оставе утисак да их све мучи осим љубавног живота, а кад погледаш анонимне исповести видиш да је 90% у питању неки сексуални или љубавни проблем, односно неки проблем у м-ж односима

Мучи ме то, уништава ми живот и друштвено функционисање, већ ми је пуно уништило живот јер сам због неебице лошије образован и сиромашан, и нема никаквог лека за то.

Мучи ме то, уништава ми живот и друштвено функционисање, већ ми је пуно уништило живот јер сам због неебице лошије образован и сиромашан, и нема никаквог лека за то.
Moraš konačno nešto *ebati, ja sam ti predložio kako na drugoj temi. Bolje bi se osjećao kad bi to odradio siguran sam.

Back