- Poruka
- 71.504
Opet proradilo?Ali ipak se trudim da budem stotka. Ovo ostalo mi je boza-limunada.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet proradilo?Ali ipak se trudim da budem stotka. Ovo ostalo mi je boza-limunada.![]()
Bog zna moju vrednost ma koliko da se cenim, a ne volim da se cenim mnogo. Stotka je zapravo vrlo niska cena u savremenom svetu.Opet proradilo?
Jasno jasno. To kao trgovac umetninama. Ovo je neprocenljivo za istoriju umetnosti, prosto nema cenu i zato kosta 99.99. To je nista u odnosu na umetnost gospodine. Ne zelite kitch u vasem stanu zar ne?Bog zna moju vrednost ma koliko da se cenim, a ne volim da se cenim mnogo. Stotka je zapravo vrlo niska cena u svaremenom svetu.
Ne.Jasno jasno. To kao trgovac umetninama. Ovo je neprocenljivo za istoriju umetnosti, prosto nema cenu i zato kosta 99.99. To je nista u odnosu na umetnost gospodine. Ne zelite kitch u vasem stanu zar ne?
Pa vec ste ga sami preobratili. Pricate sa cudovistem koje vam izjeda lepotu a mozete da odete slobodno. Da li to znaci da razumete prolaznost? Radoznalost je zivost a osmeh i ljubaznost plemenito i sve pretvara u.....Ne.
Nije tako.
Vi ste izuzetno pametni. Najlepše ste u stanju da preobratite u ružno, a da li biste bili u stanju da učinite i obratno?
Ipak, meni nije do te premetačine i takvog tretmana.
Ko? Ko je čudovište? Sa kim sam razmenila reč i ne vidim?Pricate sa cudovistem koje vam izjeda lepotu a mozete da odete slobodno.
daKo? Ko je čudovište? Sa kim sam razmenila reč i ne vidim?
Možda znam kojim putem idem i gde želim da stignem, ali ne znam koga ću sresti i ko bi me koštao glave.
Tema je takva kakva je, napisala sam šta mislim... i što ispravnije moguće mogu da smislim, i samo vi ste mi uzvratili.
Jeste li vi to čudovište?![]()
So courteous, hvala!

Pa nisam siguran na cemu treba da se zahvalite. Ili ja?So courteous, hvala!![]()
Ma... ne brini za mene.Pa nisam siguran na cemu treba da se zahvalite. Ili ja?
Napisali ste da sam u stanju da pretvorim najlepse u najruznije, to je cudovisno.
ne znam, moguce..Ma... ne brini za mene.
Najbolje od svega je što je ova tema na neki način prošla kroz čistište.
Da li je jer smo samo mi budni, ili je jer smo uradili nešto?
Ne znam, nebo je teško... mesec je pun i oko sebe šalje dugu koju ne mogu da uslikam ni sa najboljom kamerom, ali se čini da se nebo otvorilo i Bog je bliži... tebi, meni.. svima.
da, znam, 50-100eMuči li vas ponekad ta misteriozna bolest, jer znate lek za nju i kako se do njega dolazi?![]()

Gde je taj let iznad kukavicijeg gnezda, da odem da odmorim malo?У установама за ментално оболеле шизофреничаре болеснике доводе до ејакулације,ради стабилизације менталног склопа. Они за то не осећају потребу,али итекако утиче на њих. Тако да тај примитивни назив "нејебица" са стручног аспекта није ни мало наивна ствар.
Отхон Стара МоравицаGde je taj let iznad kukavicijeg gnezda, da odem da odmorim malo?
Druze, ti je institur za ometene u razviju a ne za lecenje od sizifrenije.Отхон Стара Моравица
Друже,мани званично шта пише на нету. Са севера све лудаке разних врста тамо шаљу. Од ортака сестра ради тамо па знам.Druze, ti je institur za ometene u razviju a ne za lecenje od sizifrenije.
I ona kaze da tamo masturbiraju pacijente? Od ortaka sestra kuma kuma?Друже,мани званично шта пише на нету. Са севера све лудаке разних врста тамо шаљу. Од ортака сестра ради тамо па знам.