gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ljudska glupost nema granica.Još jedna prilika da se zapitamo ko nam radi u prosveti...iza leđa.ali čime je Bora Stanković zaslužio da ga izbrišu kao gumicom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudska glupost nema granica.Još jedna prilika da se zapitamo ko nam radi u prosveti...iza leđa.ali čime je Bora Stanković zaslužio da ga izbrišu kao gumicom?
Ljudska glupost nema granica.Još jedna prilika da se zapitamo ko nam radi u prosveti...iza leđa.
Mojne Šuleta da mi diraš.Još malo pa će Šule da postane direktor blackwater-a za Srbiju.Neće nam trebati vojska.Очекујем ускоро Центар за обуку професијоналаца - Драган Наменски Шуле
Mojne Šuleta da mi diraš.Još malo pa će Šule da postane direktor blackwater-a za Srbiju.Neće nam trebati vojska.
Dobro, gledaju, u ova teska vremena, kad pobedi Djokovic u stanju smo da zaboravimo sve, to stoji, ali, ne ici mnogo daleko u obozavanju, cak dotle da se jednom Bori Stankovicu predstave tenisera, sjajnog, ali tenisera. Bora je pre svega ovekovecio jedno vreme, jednu epohu starog Vranja, i kao zena sam ponosna sto je (ako izuzmemo Hadzi-Tomu, Sofkinog oca i jos neke) najbolje i vrlo smelo za to vreme, pisao o nepravednoj sudbini zena, stradanju zbog ucmalih mahalskih nepisanih zakona- nedostignuta sreca, neostvarene ljubavi, nerealizovani snovi, ropsko ponasanje prema ocu, muzu (cak i snu) i sve se svodi uglavnom na promasene zivote, i zato su zene tragicni likovi skoro svih njegovih romana i pripovedaka. Zene treba da brane da se mrtvom piscu nanese ovakva nepravda!
Очекујем ускоро Центар за обуку професијоналаца - Драган Наменски Шуле

http://www.e-novine.com/entertainme...285-Tamo-gde-glagolja-srpska-tamo-Srbija.html
Evo ima dole i slika direktorice , izgleda da joj je Slavica Dj. Dejanović uzor .![]()

![]()
Sa bistom u prirodnoj veličini ispred ulaza.

Đoković dobio školu, Bora Stanković eliminisan
Vest je potvrđena: osnovna škola "Bora Stanković" na Banjici pokrenuće inicijativu za promenu naziva ustanove u OŠ "Novak Đoković". U narednih nekoliko dana o ovome bi trebalo da se izjasni Školski odbor, a zatim će zahtev biti prosleđen Ministarstvu prosvete Srbije
Izvesni književnik Borisav Bora Stanković (1876-1927), za kojeg se navodno tvrdi da je predstavnik srpskog realizma, začetnik moderne proze, najpoznatiji pisac koji je u srpsku književnost uveo život svog rodnog kraja – Vranja, uskoro će ostati bez osnovne škole na beogradskoj Banjici koja, očito bezrazložno, još od 1953. nosi njegovo ime. Autor „Nečiste krvi“ i „Koštane“, posle 58 godina mentorstva ovoj školskoj ustanovi, moraće da ustupi mesto najpoznatijem živućem Srbinu: Novaku Đokoviću!
Prema rečima direktorke ove škole Zdravke Marjanović, ova fascinantna ideja potekla je od zaposlenih u školi, „kako bi se na neki način izrazila zahvalnost našem najpoznatijem teniseru za sve što je postigao u belom sportu, ali i za svoju zemlju“. Novak Đoković je, tvrdi Zdravka, zajedno sa svojom braćom, Markom i Đorđem, bio učenik ove škole, koju su pohađali dramska spisateljica Biljana Srbljanović, predsednik Udruženja teniskih prifesionalaca Srbije Vuk Jeremić, književnik Filip David i glumica Bojana Maljević.
http://www.e-novine.com/entertainme...kovi-dobio-kolu-Bora-Stankovi-eliminisan.html
Dobro ***** mu materina ko uzgaja ovakve genetske greške ko što je ova nesrećna direktorica Zdravka ?![]()
Mada realno uopšte ne čudi što u današnjoj Srbiji i u Obradovićevoj prosveti, nešto tako nije na lečenju , već je na čelu škole u glavnom gradu.![]()
Direktora je na ovaj način jasno objasnila deci da je u životu najvažnija lova, a, yebeš kulturu ! To je poenta njene inicijative.
Da je sreće, draga moja, svi u ponedeljak da se namestimo ispred Ministarstva prosvete i tražimo smenu direktorke zbog ovog predloga. Svi, i muško i žensko....Da odbranimo svoju decu !

strasno sta rade ovi DS_ovci
svaka cast djokovicu za sve sto je postigao al skole treba da nose ime priznatih srpskih naucnika i knjizevnika a ne tenisera , hokejasa , skijasa itd.
strasno sta rade ovi DS_ovci

Rado bih, ali jos trpim posledice sto sam se jednom usudila da strajkujem, ali moze da se u javnosti pokrene inicijativa da se direktorka smeni, nije joj tata u nasledje ostavio ni skolu ni direkotrsko mesto, ocigledno da je bukvalno krava, i mislim da ni Novaku Djokovicu ovo ne prija, niti da zeli da stvara razdor, najmanje da sebe stavi ispred Bore Stankovica. Dakle, zasad je sasvim dovoljno sto se pise, prenecu i na neke druge forume, mozda gospodja Krava cita, ako ume![]()
Đoković dobio školu, Bora Stanković eliminisan
Vest je potvrđena: osnovna škola "Bora Stanković" na Banjici pokrenuće inicijativu za promenu naziva ustanove u OŠ "Novak Đoković". U narednih nekoliko dana o ovome bi trebalo da se izjasni Školski odbor, a zatim će zahtev biti prosleđen Ministarstvu prosvete Srbije
Izvesni književnik Borisav Bora Stanković (1876-1927), za kojeg se navodno tvrdi da je predstavnik srpskog realizma, začetnik moderne proze, najpoznatiji pisac koji je u srpsku književnost uveo život svog rodnog kraja – Vranja, uskoro će ostati bez osnovne škole na beogradskoj Banjici koja, očito bezrazložno, još od 1953. nosi njegovo ime. Autor „Nečiste krvi“ i „Koštane“, posle 58 godina mentorstva ovoj školskoj ustanovi, moraće da ustupi mesto najpoznatijem živućem Srbinu: Novaku Đokoviću!
Prema rečima direktorke ove škole Zdravke Marjanović, ova fascinantna ideja potekla je od zaposlenih u školi, „kako bi se na neki način izrazila zahvalnost našem najpoznatijem teniseru za sve što je postigao u belom sportu, ali i za svoju zemlju“. Novak Đoković je, tvrdi Zdravka, zajedno sa svojom braćom, Markom i Đorđem, bio učenik ove škole, koju su pohađali dramska spisateljica Biljana Srbljanović, predsednik Udruženja teniskih prifesionalaca Srbije Vuk Jeremić, književnik Filip David i glumica Bojana Maljević.
http://www.e-novine.com/entertainme...kovi-dobio-kolu-Bora-Stankovi-eliminisan.html
Dobro ***** mu materina ko uzgaja ovakve genetske greške ko što je ova nesrećna direktorica Zdravka ?![]()
Mada realno uopšte ne čudi što u današnjoj Srbiji i u Obradovićevoj prosveti, nešto tako nije na lečenju , već je na čelu škole u glavnom gradu.![]()
Pošteno da kažem, i ja bih na ulicu, al iz fotelje.
Kad bih čula da ispred zgrade Ministarstva ima par hiljada ljudi, e, onda bih izašla.
Ne verujemo jedni drugima, i to je jedan od razloga.
Mislim da jedino Nole može stopirati ovu glupost. Nadam se da će na vreme reagovati.
Izvinite, ako je nekom od vas krivo što je Đoković za imidž Srbije učinio više no što će iko od vas, pa zavist jede, to nije moj problem.
Zašto neka druga škola ne bi mogla da se nazove po Bori Stankoviću? Zašto je to problem?
Izvini, ali ma koliko Djokovic bio svetla (sto se mene tice-najsvetlija) tacka u nasim zivotima i zivotu ove nazovi drzave, jedan je Bora Stankovic.
Ja nemam nista protiv da Djokovic dobije ono sto mu iskreno pripada, ali neka to bude neka nova skola koja jos nema ime, ili nesto slicno.

Bosanski humor .Da li meni treba dioptrija ili na tabli piše...da u nju idemo i naučimo pisat ćirilce![]()