gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Како то онда да си ти увек код нас?Вероватно су ти братићи симпатизери радикала.Pa šta će nama radikali?
Nek su svi na okupu tamo kod vas.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како то онда да си ти увек код нас?Вероватно су ти братићи симпатизери радикала.Pa šta će nama radikali?
Nek su svi na okupu tamo kod vas.![]()
Preterano...Al hebiga kad imaš samo jednu svetlu tačku svi se okreću ka njoj.
Smor su totalni...Sve ex komunjare u najgorem vidu.Zašto, baš simpa revolucionarno ime.. Stari, Uča, Ćora....![]()
Шта има да дођу?Код вас су одувек радикали на власти,од усташа па до данас.
Ви већ имате све и свашта са именима Павелића,Туђмана и сличним.Само немате довољно велике уши да се покријете.Али немојте да бринете,уши расту цео живот па ће бити нешто од вас.
Dok komšije,u trenucima pijanstva dođu u naš WC i zaborave da use.ru svoj.Dokle ćemo svoje greške meriti tudjim?
I ja se ne slažem sa tim al neko jadno vreme došlo pa ljudi gledaju prema Đokoviću ko da je Bog a ne teniser.Izvini, ali ma koliko Djokovic bio svetla (sto se mene tice-najsvetlija) tacka u nasim zivotima i zivotu ove nazovi drzave, jedan je Bora Stankovic.
Ja nemam nista protiv da Djokovic dobije ono sto mu iskreno pripada, ali neka to bude neka nova skola koja jos nema ime, ili nesto slicno.
Izvini, ali ma koliko Djokovic bio svetla (sto se mene tice-najsvetlija) tacka u nasim zivotima i zivotu ove nazovi drzave, jedan je Bora Stankovic.
Ja nemam nista protiv da Djokovic dobije ono sto mu iskreno pripada, ali neka to bude neka nova skola koja jos nema ime, ili nesto slicno.
Preglupo...Lici na one zemlje (tipa SFRJ) gde diktatori za zivota po sebi nazivaju imena ulica,skola,fakulteta itd.

Može, jedino nova teniska škola !
Novaku svaka čast, samo, ništa on nije više učinio za svoju zemlju od Divca, Bogiroge...i svih ostalih zlatnih, dijamantnih košarkaša, rukometaša, odbojkaša...Sramota kako se sve brzo zaboravi.....a, ratnih i bednih 90-tih su nam samo oni držali glave uspravno. I sad Novaka većina diže preterano u nebesa. Kad jednog dana prestane za ovakvog igrom, ista ta većina ima da pljuje po njemu i da ga omalovažava. Toliko puta već vidjeno.
predlažem da se proizvede nova dildo-linija, sa novakovim likom na vr' toga tojest kourca..
I ja se ne slažem sa tim al neko jadno vreme došlo pa ljudi gledaju prema Đokoviću ko da je Bog a ne teniser.

Đoković dobio školu, Bora Stanković eliminisan
Vest je potvrđena: osnovna škola "Bora Stanković" na Banjici pokrenuće inicijativu za promenu naziva ustanove u OŠ "Novak Đoković". U narednih nekoliko dana o ovome bi trebalo da se izjasni Školski odbor, a zatim će zahtev biti prosleđen Ministarstvu prosvete Srbije
Izvesni književnik Borisav Bora Stanković (1876-1927), za kojeg se navodno tvrdi da je predstavnik srpskog realizma, začetnik moderne proze, najpoznatiji pisac koji je u srpsku književnost uveo život svog rodnog kraja – Vranja, uskoro će ostati bez osnovne škole na beogradskoj Banjici koja, očito bezrazložno, još od 1953. nosi njegovo ime. Autor „Nečiste krvi“ i „Koštane“, posle 58 godina mentorstva ovoj školskoj ustanovi, moraće da ustupi mesto najpoznatijem živućem Srbinu: Novaku Đokoviću!
Prema rečima direktorke ove škole Zdravke Marjanović, ova fascinantna ideja potekla je od zaposlenih u školi, „kako bi se na neki način izrazila zahvalnost našem najpoznatijem teniseru za sve što je postigao u belom sportu, ali i za svoju zemlju“. Novak Đoković je, tvrdi Zdravka, zajedno sa svojom braćom, Markom i Đorđem, bio učenik ove škole, koju su pohađali dramska spisateljica Biljana Srbljanović, predsednik Udruženja teniskih prifesionalaca Srbije Vuk Jeremić, književnik Filip David i glumica Bojana Maljević.
http://www.e-novine.com/entertainme...kovi-dobio-kolu-Bora-Stankovi-eliminisan.html
Dobro ***** mu materina ko uzgaja ovakve genetske greške ko što je ova nesrećna direktorica Zdravka ?![]()
Mada realno uopšte ne čudi što u današnjoj Srbiji i u Obradovićevoj prosveti, nešto tako nije na lečenju , već je na čelu škole u glavnom gradu.![]()

http://www.e-novine.com/entertainme...285-Tamo-gde-glagolja-srpska-tamo-Srbija.html
Evo ima dole i slika direktorice , izgleda da joj je Slavica Dj. Dejanović uzor .![]()

Pa da su po pokojnom Staljinisti Stevu dali ime , to bi imalo mnogo više smisla od ovog .OŠ "Ivana Žigon", Bandijeva noćna mora![]()
Možda misli da će privući Novaka da da neku donaciju nešto napravi u okviru škole...Nisu ljudi naivni danas ništa se ne radi iz čistog ''obožavanja''.

Idiotska tema...Koja idiotska tema .....
...a ideja o diskvalifikaciji Bore Stankovića u korist Novaka Đokovića nije idiotska???