Bolest sve više uzima maha !

Preterano...Al hebiga kad imaš samo jednu svetlu tačku svi se okreću ka njoj.

Izvini, ali ma koliko Djokovic bio svetla (sto se mene tice-najsvetlija) tacka u nasim zivotima i zivotu ove nazovi drzave, jedan je Bora Stankovic.
Ja nemam nista protiv da Djokovic dobije ono sto mu iskreno pripada, ali neka to bude neka nova skola koja jos nema ime, ili nesto slicno.

Шта има да дођу?Код вас су одувек радикали на власти,од усташа па до данас.

Ви већ имате све и свашта са именима Павелића,Туђмана и сличним.Само немате довољно велике уши да се покријете.Али немојте да бринете,уши расту цео живот па ће бити нешто од вас.

Dokle ćemo svoje greške meriti tudjim?

Izvini, ali ma koliko Djokovic bio svetla (sto se mene tice-najsvetlija) tacka u nasim zivotima i zivotu ove nazovi drzave, jedan je Bora Stankovic.
Ja nemam nista protiv da Djokovic dobije ono sto mu iskreno pripada, ali neka to bude neka nova skola koja jos nema ime, ili nesto slicno.
I ja se ne slažem sa tim al neko jadno vreme došlo pa ljudi gledaju prema Đokoviću ko da je Bog a ne teniser.

Može, jedino nova teniska škola !

Novaku svaka čast, samo, ništa on nije više učinio za svoju zemlju od Divca, Bogiroge...i svih ostalih zlatnih, dijamantnih košarkaša, rukometaša, odbojkaša...Sramota kako se sve brzo zaboravi.....a, ratnih i bednih 90-tih su nam samo oni držali glave uspravno. I sad Novaka većina diže preterano u nebesa. Kad jednog dana prestane za ovakvog igrom, ista ta većina ima da pljuje po njemu i da ga omalovažava. Toliko puta već vidjeno.

Direktor je jedan šrafčić vlasti.S obzirom da je ovaj iz priče zarđao a niko nema namere ili volje da ga promeni,ovo je primer trule države.Majmuni na vrhu menjaju imena trgova i ulica a ovi njihovi mentalno nedorasli sledbenici menjaju imena škola.Paralela nije slučajna,odraz je dekadencije i truleži onih koji bi trebalo da vode Srbiju.

Preglupo...Lici na one zemlje (tipa SFRJ) gde diktatori za zivota po sebi nazivaju imena ulica,skola,fakulteta itd.

Ma nije važno da li su bili živi ili mrtvi, bila je važna isključivo partijska zasluga.
Evo na primer, moja osnovna se zvala Boriša Kovačević
Da li je iko ikad čuo za tog lika?
Ne?

Kako nikad niste čuli za čuvenog većnika AVNOJ-a, koji je uz Veselina Maslešu, Nuriju Pozderca i Rista Perovića poginuo na Sutjesci, 1943 god..:roll: mssm stvarno...

:lol:

Može, jedino nova teniska škola !

Novaku svaka čast, samo, ništa on nije više učinio za svoju zemlju od Divca, Bogiroge...i svih ostalih zlatnih, dijamantnih košarkaša, rukometaša, odbojkaša...Sramota kako se sve brzo zaboravi.....a, ratnih i bednih 90-tih su nam samo oni držali glave uspravno. I sad Novaka većina diže preterano u nebesa. Kad jednog dana prestane za ovakvog igrom, ista ta većina ima da pljuje po njemu i da ga omalovažava. Toliko puta već vidjeno.

Potpisujem svaku rec koju si napisao:klap:

Svaka cast Djokovicu, ali u pristojnim drustvima prvo covek mora da umre pa se onda po njemu nazivaju skole, ulice ...
Zanimljivo da su skole cak i u Titovo vreme bile postedjene za razliku od gradova, ulica, kasarni koje su dobijali ime po tad aktuelnom predsedniku.

I ja se ne slažem sa tim al neko jadno vreme došlo pa ljudi gledaju prema Đokoviću ko da je Bog a ne teniser.

Dobro, gledaju, u ova teska vremena, kad pobedi Djokovic u stanju smo da zaboravimo sve, to stoji, ali, ne ici mnogo daleko u obozavanju, cak dotle da se jednom Bori Stankovicu predstave tenisera, sjajnog, ali tenisera. Bora je pre svega ovekovecio jedno vreme, jednu epohu starog Vranja, i kao zena sam ponosna sto je (ako izuzmemo Hadzi-Tomu, Sofkinog oca i jos neke) najbolje i vrlo smelo za to vreme, pisao o nepravednoj sudbini zena, stradanju zbog ucmalih mahalskih nepisanih zakona- nedostignuta sreca, neostvarene ljubavi, nerealizovani snovi, ropsko ponasanje prema ocu, muzu (cak i snu) i sve se svodi uglavnom na promasene zivote, i zato su zene tragicni likovi skoro svih njegovih romana i pripovedaka. Zene treba da brane da se mrtvom piscu nanese ovakva nepravda!

Đoković dobio školu, Bora Stanković eliminisan

Vest je potvrđena: osnovna škola "Bora Stanković" na Banjici pokrenuće inicijativu za promenu naziva ustanove u OŠ "Novak Đoković". U narednih nekoliko dana o ovome bi trebalo da se izjasni Školski odbor, a zatim će zahtev biti prosleđen Ministarstvu prosvete Srbije

Izvesni književnik Borisav Bora Stanković (1876-1927), za kojeg se navodno tvrdi da je predstavnik srpskog realizma, začetnik moderne proze, najpoznatiji pisac koji je u srpsku književnost uveo život svog rodnog kraja – Vranja, uskoro će ostati bez osnovne škole na beogradskoj Banjici koja, očito bezrazložno, još od 1953. nosi njegovo ime. Autor „Nečiste krvi“ i „Koštane“, posle 58 godina mentorstva ovoj školskoj ustanovi, moraće da ustupi mesto najpoznatijem živućem Srbinu: Novaku Đokoviću!

Prema rečima direktorke ove škole Zdravke Marjanović, ova fascinantna ideja potekla je od zaposlenih u školi, „kako bi se na neki način izrazila zahvalnost našem najpoznatijem teniseru za sve što je postigao u belom sportu, ali i za svoju zemlju“. Novak Đoković je, tvrdi Zdravka,
zajedno sa svojom braćom, Markom i Đorđem, bio učenik ove škole, koju su pohađali dramska spisateljica Biljana Srbljanović, predsednik Udruženja teniskih prifesionalaca Srbije Vuk Jeremić, književnik Filip David i glumica Bojana Maljević.

http://www.e-novine.com/entertainme...kovi-dobio-kolu-Bora-Stankovi-eliminisan.html

Dobro ***** mu materina ko uzgaja ovakve genetske greške ko što je ova nesrećna direktorica Zdravka ? :eek:
Mada realno uopšte ne čudi što u današnjoj Srbiji i u Obradovićevoj prosveti, nešto tako nije na lečenju , već je na čelu škole u glavnom gradu. :roll:

Исто!
Без текста сам - ОВО ЈЕ ВАН ПАМЕТИ........

Danas došlo neko uvrnuto vreme i u međuljudskim i u poslovnim odnosima ''ako ti ne prevariš nekog on će sasvim sigurno prevariti tebe''...Koje su mahinacije oko recimo izbora direktora u nekim školama koje obrću kintu veću to je tek priča...

Back