- Poruka
- 16.741
Ma nema nista od bojkota.
1.Ti isti slovenci su ubijali decu koja je sluzila JNA kada su se otcepljivali i x puta uvaljivali Srbiji qrcinu pa evo Merkatora,Merkura,Gorenja.....svuda po Srbiji.Merkator na NBGD svaki dan pun ko brod.
2.Hrvate i da ne spominjem em sto su masakrirali u II svetskom ratu sve sto je bilo srpsko pa plus ono sto se desilo 90-ih i evo sada imate njihove supertmarkete svuda,prodat im je FRIKOM i jos gomila firmi u Srbiji.
Narod u Srbiji su najobicniji bolidi a vlast najobicnija alava g_ovna.
I recimo ti sto bacaju bombe na Merkator bolje da su bacili bombu na Svilanovica koji je doveo Merkator u Srbiju itd...Posto da nije bilo njega ni Merkator verovatno ne bi dosao u Srbiju a tako je i sa ostalim slovenackim i hrvatskim firmama.Lepo se sazna kako je svaka od njih dospela ovde i ko je od nasih lopova pokupio kajmak pa lepo njemu ebati mamicu.
Za neverovati ali ja NIKADA nisam ni usla u novi Merkator...a tek necu. Naravno da cu od sada dooobro paziti CIJI je koji proizvod, a slovenacka s.ranja...ne pada mi na pamet.

Pa mi toliko dobre tehnike uvozimo iz raznih zemalja, a ko se seca jos tog gorenja i slicnog...davno proslo vreme...a i oni sto su nekad to kupovali, verovatno su im te masine , frizideri vec toliko stari da se izbacuje u kontejnere...fuuuj slovenacka roba...bojkot!:mad: