Bojkot slovenačke i hrvatske robe uspeo!

Bojkot ove ili one robe je isključivo stvar političkog mišljenja. Sve u svemu, najbolja moguća stvar bi bila ta da srpskih proizvoda bude što više, što je siguran znak oporavka srpske privrede. To je suština. Druga stvar je lojalna konkurencija. Veća ponuda, niža cena. Mogućnost izbora.

Nije problem postojanje slovanačke ili hrvatske robe, već nepostojanje srpske. Na tome treba poraditi.

Dobro,pošto si ekonomista,kaži mi da li to treba da radi vlast koja je pokrala sve ''nerentabilne'' fabrike i uništila proizvodnju,može li ona to uopšte da uradi?:sad2:

Onaj ko želi da vjeruje u Marsovce, svašta može da zamisli!!!

Inače, mislim da bi bio red da sad Hašim Tači Hrvatima i Slovencima doznači u kasu adekvatnu finansijsku refundaciju po osnovu ovako rapidnog opadanja zarade u Srbiji!!!:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
khm khm

Onaj ko želi da vjeruje u Marsovce, svašta može da zamisli!!!

Inače, mislim da bi bio red da sad Hašim Tači Hrvatima i Slovencima doznači u kasu adekvatnu finansijsku refundaciju po osnovu ovako rapidnog opadanja zarade u Srbiji!!!:rotf::rotf::rotf:

U Hrvatsku je u prvih pet meseci iz Srbije izvezeno robe u vrednosti of 181,3 miliona dolara ili za 48,4 odsto više nego u istom periodu prošle godine, dok je istovremeno uvezena roba za 220,1 miliona dolara ili 13,3 odsto više, kazao je Đogović.

dobar vam bojkot kad ste povećali uvoz za 13.3 posto :hahaha::hahaha::super:

:super::ok::ok::super:

Само тако наставите...;)

:lol::mrgreen::mrgreen:

Bojkot ove ili one robe je isključivo stvar političkog mišljenja. Sve u svemu, najbolja moguća stvar bi bila ta da srpskih proizvoda bude što više, što je siguran znak oporavka srpske privrede. To je suština. Druga stvar je lojalna konkurencija. Veća ponuda, niža cena. Mogućnost izbora.

Nije problem postojanje slovanačke ili hrvatske robe, već nepostojanje srpske. Na tome treba poraditi.

кад лупим онда лупим:arrow: јел то.

014ll4.jpg

добра је ова словеначка паста за зубе :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Back