Bojkot slovenačke i hrvatske robe uspeo!

Овде на Врачару у Бг су недавно отворили неколико продавница ЗЛАТИБОРАЦ - људи какво суво месо, каква ракија....... невиђено...врхунски квалитет...

Slažem se samo na Kaleniću ima jedan iz Sjenice musliman koji prodaje još bolju pršutu,sudžuk i sir nego zlatiborac mada je i zlatiborac sam vrh.........................

pravi ebachi se ne hvale svojim zhivotom..nemaju potrebe za tim jer dela i drugi prichaju o njima..tako da mozhete da nastavite da ga bacate u nesvest i da ih menjate po potrebi..bacite se malo i na slovenke ,shvabice,shvedjanke...nemojte biti tako ogranicheni..

evo našeg "majmunčiča", (vidi sliku op.a)..
pričamo o vanjsko trgovačkoj razmjeni izmedju srbije i hrvatske s toga i poredba srpkinje/ hrvatice (naravno zajebancija), ali teško je to svatit..:o

u tvom slučaju evolucija malo kasni, ali samo ti pitaj ako ti nije šta jasno.. :D

vanjsko trgovinska bilanca se radi na nivou države? DA
vi ste radili VTB na nivou Države (srbije) ? DA

bez KOSOVA? DA

pa vidiš da i sami priznajete neovisnost KOSOVA !!;)

Jesi li ti lud ili pijan?Ili drogiran?!?!?

Status KiM je po rezoluciji 1244 u sastavu Srbije i po njoj još uvek treba da se razgovara o statusu unutar Srbije..............Pročitaj rezoluciju a nemoj lupetati...................Obzirom da je status nerešen po toj rezoluciji mi nećemo da plaćamo dugove za nešto što ne znamo kakav mu je status...........................

Status KiM je po rezoluciji 1244 u sastavu Srbije i po njoj još uvek treba da se razgovara o statusu unutar Srbije..............Pročitaj rezoluciju a nemoj lupetati...................Obzirom da je status nerešen po toj rezoluciji mi nećemo da plaćamo dugove za nešto što ne znamo kakav mu je status...........................

мислим да је сва три одједном:D

Zbog lizanja zapadnjackih cmareva suficit sa Srbijom vam je smanjen na manje od 40 miliona dolara (i jos manje evra) u prvih 5 meseci ove godine... a sta je 40 miliona dolara? To je pisljivih 25 miliona evra! To je nista!!! :D ;)
A da je evro prema dinaru 1:100 umesto 1:80 sada bi Srbija vec imala spoljnotrgovinski suficit sa Slovenijom, 100% sigurno.

NE, nego zato šta se vanjsko trgovinska bilanca s Kosovom vodi kao samostalnom državom !!!;)

Tj, vi ne priznajete Kosovo kao dio teritorija Srbije (ekonomski gledano)..

argumentirano bez vrijedjanja ;)

pravi ebachi se ne hvale svojim zhivotom..nemaju potrebe za tim jer dela i drugi prichaju o njima..tako da mozhete da nastavite da ga bacate u nesvest i da ih menjate po potrebi..bacite se malo i na slovenke ,shvabice,shvedjanke...nemojte biti tako ogranicheni..

Zato ove iz Slovenije dolaze na Exit i Gucu u potrazi za "malim letnjim avanturicama"... hehehe. :lol:

pričamo o ekonomskoj neovisnosti Kosova koje i sama srbija priznaje, a te rezolucije što su donesene da nacionaliste malo zavaraju ostavi po strani...

Овде на Врачару у Бг су недавно отворили неколико продавница ЗЛАТИБОРАЦ - људи какво суво месо, каква ракија....... невиђено...врхунски квалитет...

Наравно брате, ја сам редовна муштерија у оном бистроу у Илије Гарашанина, имају све меснате производе, домаће млечне производе врхунског квалитета са милог нам Златибора... кад се наједем запевам из све гласа - "Која гора Иване..."

Poslednja izmena:
evo našeg "majmunčiča", (vidi sliku op.a)..
pričamo o vanjsko trgovačkoj razmjeni izmedju srbije i hrvatske s toga i poredba srpkinje/ hrvatice (naravno zajebancija), ali teško je to svatit..:o

u tvom slučaju evolucija malo kasni, ali samo ti pitaj ako ti nije šta jasno.. :D

u ovom sluchaju je lik sa mog avatara na vishem stupnju evolucije od vas dragi moj psihopato..meni je sve jasno, tako da svoje "znanje" mozhesh slobodno da shirish po vashoj lepoj americhkoj vojnoj bazi croatiji..:bye:

ustaše, četnici jasenovci, pa kako ti se više da..

aj baci majmuna u nesvist, smiri se malo, tema je Ekonomska...:cool:

Ти си мајмуне очигледно већ бацио у "несвист" чим реч економска пишеш са великим Е... неписмени...

п.с. Нисам ја писао о усташама него о усрашама а ту постоји знатна разлика...

Turizam i trgovina nisu isto.
Ali zbog Egzita i Guce imamo potpuni suficit u razmeni pohotnih Slovenki i Hrvatica... od kojih neke ne znam da li imaju 17 godina... a sve znaju. :super: :klap:

I mislio sam na turizam a ne na trgovinu...........

A što se tiče Hrvatica i Slovenki to je zato što tamo ne dobijaju dovoljno pa im treba daleko veća i tvrđa alatka i to Srpska..................:super::super::super:

Back