Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Štab za bojkot je razvio planove i strategiju, a kampanja za bojkot na terenu širom zemlje počinje.
Баш си надробио!
Какви су планови и стратегије потребно ако неко жели да бојкотује изборе? Има људи који годинама бојкотују изборе (не излазе на гласање) и не треба им никаква стратегија. Превише и ти а нарочито ови који хоће да бојкотују изборе, придајете на значају БОЈКОТ. Више је то нека умишљена парада, срачуната да се о томе чује а у суштини ништа значајно не значи.

Баш си надробио!
Какви су планови и стратегије потребно ако неко жели да бојкотује изборе? Има људи који годинама бојкотују изборе (не излазе на гласање) и не треба им никаква стратегија. Превише и ти а нарочито ови који хоће да бојкотују изборе, придајете на значају БОЈКОТ. Више је то нека умишљена парада, срачуната да се о томе чује а у суштини ништа значајно не значи.
Ma lupež teški. A i to što kažeš, sad bi oni sa nekih 7% bojkotaša da se nakaleme na onih 47% večitih abstinenata pa da se računaju u uspešnost. Što bi se reklo, da sebi u uspeh upišu i one koji na izbire nisu išli ni za vreme njihove vladavine¿¡

Баш си надробио!

Misliš kao i Rolo, da ovo sredstvo predizborne kampanje, te da će se u poslednjem trenutku SzS predomisliti i predati izbornu listu? :think:

Misliš kao i Rolo, da ovo sredstvo predizborne kampanje, te da će se u poslednjem trenutku SzS predomisliti i predati izbornu listu? :think:
Не мислим тако, таман посла. Једноставно, они неће на изборе јер нема шта да траже на изборима. Али ова галама око БОЈКОТА, је парада да се још неко прикључи њиховој идеји.

Не мислим тако, таман посла. Једноставно, они неће на изборе јер нема шта да траже на изборима. Али ова галама око БОЈКОТА, је парада да се још неко прикључи њиховој идеји.
Ne da nemaju šta da traže- nego duplo golo :aha2:

Pa najverovatnije se i hoće neko priključiti; npr. PSG.

A šta ti to meni onda zameraš, ne razumem?

Putovao si gde si hteo, bilo je dosta za sve, NIJE BILO BEDE NI PROSJAKA, bio je RED.....A danas...?

POGLEDAJ DOM SVOJ ANDJELE.......
B6D489C9-68D5-4973-953E-394423AADF8A.jpeg

72DCCADF-8BEA-47C6-885F-FEA05ADC53DC.jpeg

Back