Građani Srbije danas su daleko slobodniji nego za vreme Broza.Da za vreme njega svi smo dobro ziveli.
A danas?
"Pogledaj dom svoj, anđele,
i skini paučinu s očiju,
videćeš prizore potresne,
videćeš nesrećne i bolesne,…"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Građani Srbije danas su daleko slobodniji nego za vreme Broza.Da za vreme njega svi smo dobro ziveli.
A danas?
i skini paučinu s očiju,
Od tolike slobode im vecini krce creva.Građani Srbije danas su daleko slobodniji nego za vreme Broza.
Ne lupetaj.Od tolike slobode im vecini krce creva.
Za vreme Broza je bilo zabranjeno protestovati na ulicama.Ovo je od danas, pogledaj slobodu:
ајд објективно, широког погледа: каква је корист, зашто бих ја подржавао црвене демократе које бојкотују? једна лева група мање у скупштини, више простора за десницу, ебе се мени шта новине Данас и слични нинови пишу о вучићу, то све лево срање треба погасити, то ионако нико не купује. из тог угла гледано бојкот је самоубиств левих грађаниста и ја га подржавам. али ја не верујем вучићу и мислим да ће он пристати на неки компромис са левим грађанистима, тако да је све то једна игра са ужасно лошом режијом.Misliš kao i Rolo, da ovo sredstvo predizborne kampanje, te da će se u poslednjem trenutku SzS predomisliti i predati izbornu listu?![]()
Niko nije ni hteo da protestuje, sem nacionalista. Obican narod je bio vrlo srecan i zadovoljan.Za vreme Broza je bilo zabranjeno protestovati na ulicama.
Vršiš zamenu teza. U slobodnim zemljama građani mogu da protestuju na ulicama ako žele.Niko nije ni hteo da protestuje, sem nacionalista. Obican narod je bio vrlo srecan i zadovoljan.
Ali niko nije zeleo da protestuje...Zasto bi?...Svima je bilo dobro, niko nije bio gladan niko nije bio neodeven, niko nije bio bez lekarske zastite...Svi smo bili ZASTICENI........A DANAS?Vršiš zamenu teza. U slobodnim zemljama građani mogu da protestuju na ulicama ako žele.
Pitam se kako te nije sramota da tako lažeš.Ali niko nije zeleo da protestuje
Ja ne lazem NISTA, jer nemam razloga...Pitam se kako te nije sramota da tako lažeš.
Ti si veliki fan diktatora koji je vladao od 1945. do 1980. Zbog toga imaš razloga da lažeš.Ja ne lazem NISTA, jer nemam razloga...
Ja samo pisem ISTINU, onako kako je bilo. Mnoge stvari iz onog vremena sam i kritikovao. Nije sve bilo sjajno.Ti si veliki fan diktatora koji je vladao od 1945. do 1980. Zbog toga imaš razloga da lažeš.
Lažeš.Ja samo pisem ISTINU, onako kako je bilo.
Bas me briga sta ti mislis. Ima valjda jos zivih iz tog perioda pa ce proceniti ko laze od nas dvojice.Lažeš.
Baš me briga šta ti misliš.Bas me briga sta ti mislis. Ima valjda jos zivih iz tog perioda pa ce proceniti ko laze od nas dvojice.
Gde si Blajbi , jesi li dobro?Da za vreme njega svi smo dobro ziveli.
A danas?
i skini paučinu s očiju,
Hvala priajtelju, star covek nikada nije potpuno dobro...Ali, bice bolje...Gde si Blajbi , jesi li dobro?
Ne troši živce na tog trola.
Drago mi je što ti idem na živce.Ne troši živce na tog trola.
Zamolio bih te da prestaneš sa stalkovanjem.Drago mi je što ti idem na živce.
@Commie je mene spomenuo rekavši "Ne troši živce na tog trola" a onda sam mu odgovorio.Zamolio bih te da prestaneš sa stalkovanjem.
Hvala.
U redu, hvala.@Commie je mene spomenuo rekavši "Ne troši živce na tog trola" a onda sam mu odgovorio.
Pogledajte prilog 605548
Praćenje, progonjenje po forumuSta je to STALKOVANJE? Danas sam prvi put procitao tu rec.
A, ok. Hvala.Praćenje, progonjenje po forumu