Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Чак и један Смрадуловић је за бојкот. А два Милоша су баш оно буљаши.Bahahahahah ja mislio samo glasine.![]()
![]()
Slavene predji u DJB.Bahahahahah ja mislio samo glasine.![]()
![]()
А ГДЕ СИ ТИ, Аааа ???Slavene predji u DJB.
U Pančevu.А ГДЕ СИ ТИ, Аааа ???
ОК......... ви "преко" имате проблем са капирањем........... јер вам равница уништава разум и веома сте наивни...........U Pančevu.
Slažem se.ОК......... ви "преко" имате проблем са капирањем........... јер вам равница уништава разум и веома сте наивни...........
п.с.
Живео сам 3 године у Срему и то знам врло добро...... потпуно сте ОДСУТНИ ОД ЖИВОТА.......
Војвођанери КАДА НЕШТО УКАПИРАЈУ - далеко су драстичнији и оштрији од нас - проблем је у томе што су они ДОБРИЦЕ - и углавном сами не верују у оно што чују и сазнају-.......Slažem se.
Oni su veliki ljudi u poređenju sa tobom.Slažem se.
Odvojicemo se , pošto tako gledaš na nas iz Vojvodine.ОК......... ви "преко" имате проблем са капирањем........... јер вам равница уништава разум и веома сте наивни...........
п.с.
Живео сам 3 године у Срему и то знам врло добро...... потпуно сте ОДСУТНИ ОД ЖИВОТА.......
Nećete.Odvojicemo se
Inače Pančevo je u Banatu a ne u SremuОК......... ви "преко" имате проблем са капирањем........... јер вам равница уништава разум и веома сте наивни...........
п.с.
Ма шта @eremita зна дал' је Фрушка гора у Банату или Вршачки брег у Срему. Тада је још вукао шерпу по авлији као сва деца узраста до чет'р године.Inače Pančevo je u Banatu a ne u Sremu![]()
Глупи створе - само потврђујеш моје писање - ЈА САМ ПИСАО О ВОЈВОЂАНИМА а не посебно о Срему или о Банату........Inače Pančevo je u Banatu a ne u Sremu![]()
Глупи створе

Zini da ti kaže.A gde si sada? Na Kosovu?
A gde si sada? Na Kosovu?
A piši o njima malo haha, Mita tabloid Aka trgovački putnik.
Šta se loziš ko Begels, ti Vojvodinu nisi video.