- Poruka
- 86.511
Onomad kad je bila korona ja pravio ekstra magazin, medjutim Džegi i ekipa se strašno naljutili i rekli da neće da čitajuEdukacija znaci
Koja je sad bila pouka ?
samo momenat, budi online dok nadjem USB...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onomad kad je bila korona ja pravio ekstra magazin, medjutim Džegi i ekipa se strašno naljutili i rekli da neće da čitajuEdukacija znaci
Koja je sad bila pouka ?
taj časopis za vreme korone se zvao "Veliki Gazda"Pricaj koji casopis, dosadan si s maxi-jem![]()
@bird again
ovo je malo frustrirajuće nadjoh 3 od 4 USB-a
a baš na tom 4-om...
hm...
ajd da potražim...

nemojte detaljeMa jok, ionako moram da idem vec.. dr.put![]()

baš je efektivaEfektiva: Građani izglasali bojkot Delezea na sedam dana, od 24. februara do 2. marta, sledeći Idea i Roda
Udruženje za zaštitu potrošača Efektiva objavilo je da su građani u njihovoj anketi izglasali da od 24. februara na nedelju dana bojkotuju trgovinski lanac Delez, u sklopu kojeg se nalaze prodavnice Maxi i Shop&go.
Kako navodi Efektiva, u njihovoj anketi učestvovalo je skoro 20.000 građana, od kojih je 66,8 odsto glasalo za Delez.
Sledeći trgovinski lanac koji će potrošači u Srbiji bojkotovati je Merkator (Idea i Roda) sa 20,7 odsto glasova.
Treći je LIDL sa 7,3 odsto glasova.
"Univerexport je dobio tri odsto glasova, a DIS 2,2. Tim redosledom će pojedinačni bojkot i ići. Dakle, od ponedeljka 24. februara krećemo sa bojkotom Deleza, koji će trajati do nedelje, 2. marta", istakli su iz Efektive.
https://newsmaxbalkans.com/ekonomija/vesti/8962/efektiva-delez-bojkot-na-sedam-dana/vest
Kako se ne zajebu da prvo bojkotuju ustašku rodu i ideu, pa slovenački merkator...nego baš maksi
a za ostale će vidimo....bre ustaše providni ste....Ja ne vidim ništa zanimljivo po trulom i raspalom, ko zna možda hoće da otruje muža?Uglavnom je sve trulo i raspalo pa mora da se kopa jbg.
nema veze sa timebaš je efektivaKako se ne zajebu da prvo bojkotuju ustašku rodu i ideu, pa slovenački merkator...nego baš maksi
a za ostale će vidimo....bre ustaše providni ste....
Ne znam kako im ne smrdi kada udju u IDEA i AMAN svi smrde kada udješ na vrata...pa i da su im cene niže ne vredi ući u te prodavnice...nema veze sa time
jednostavno lik ne barata sa logikom ponajbolje
ne kažem da mu IDEA nije lepa ali TEMPO mu ne valja ništa
kamo sreće da su samo magaze skupeNe znam kako im ne smrdi kada udju u IDEA i AMAN svi smrde kada udješ na vrata...pa i da su im cene niže ne vredi ući u te prodavnice...
Naravno da su ugroženi od MAXIja i DISa jer su ovi lanci bar pristojni...istina je da je LIDL bolji po cenama, ali je vidljivo da kriju loše meso pakovanjem i skidanjem cena, za šta IDEA i Roda nemaju osećaj, nego ih zabole...
Ne sećam se kada sam ušao u McDonald ili IDEA ili Rodić a tako i mnogi, pa čemu onda služe bojkoti?Nemoj da lažeš 350 dinara je u stepinom vajatu a 400 din gurmanska 200 grama. Ti si očigledno neki internet cirkus za siromašne?kamo sreće da su samo magaze skupe
krš BG pljeskavica - 600 kinti
McDonalds napuco cene ko da je Sloba vaskrso, tad nisam ulazio
kako ih nije sramota pljeskavica 48 grama sa 4 mrvice crnog luka, tri kapi kčapa, jedan štrc senfa, kolutić kiselog krastavčića sa listićem zelene salate da onoliko naplaćuju?
TAKOE ARLAKNITE MALO 2X MAXI UZASTOPCE
Onomad kad je bila korona ja pravio ekstra magazin, medjutim Džegi i ekipa se strašno naljutili i rekli da neće da čitaju
samo momenat, budi online dok nadjem USB...
taj časopis za vreme korone se zvao "Veliki Gazda"
pilot broj je naišao na veliki otpor ljubitelja brzog obrta kapitala, tudjeg doduše a profit zadržiš

znači ja Džegi nikad nisam video onako ljutog
ne jem pa me ne zanima vidim ljudi kupuju