čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
ja sam na tv-u video jedva par hiljada ljudi, kakvih 100.000 ljudi o cemu to trabunjaju ovi tadicevi mediji za dezinformisanje javnog mnjenja ?![]()

ahaaa zato tebe nije bilo ovde, brojao si izdajnike na TV-u

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam na tv-u video jedva par hiljada ljudi, kakvih 100.000 ljudi o cemu to trabunjaju ovi tadicevi mediji za dezinformisanje javnog mnjenja ?![]()

Nema veze vazdushni prostor. Nije velik ni Vijetnam(zapravo, ''tanak'' je) pa ima Su-30. Su-30 mozhe sve shto i MiG-35, ali obrnuto nije sluchaj, MiG je slabiji kao presretach, u borbi na vecim daljinama, jer mu je slabiji radar. To shto je Su-30 velik i ima veliki domet, ne smeta, od vishka glava ne boli.
![]()
![]()

Dani Zoltan moj je klasic.........................prica je to posebna...............................sad zavrsava knjigu o tim dogadjajima ali dokumentovano..............izdao je i CD....................o tom dogadjaju ili dogadjajima...............................SASTAV U KABINI RAKETNOG SISTEMA je odradio sve...........Ti se ljudi zaboravljaju.............................

pa bio sam ovde ne znam mozda si corava?![]()

40 minuta si brojao izdajnike na TV-u
sam smisao aero mitinga je glup
to vam je cirkus za budale.
cilj pilota vojnih aviona nije da budu cirkuzanti i izvode figure po vazduhu vec da u borbi u vazduhu savladaju neprijatelja.
drugo vreme dogfighta u avijaciji je zavrseno sada je vreme raketa i radara sa tzv sistemom Fire and Forget
u sistemu moderne avio borbe piloti uopste vise ne vide protivnicke avione - celom borbom rukovodi kompjuter i radar . pilotova uloga u avionu je samo da pritisne dugme u odgovarajucem trenutku , uzleti i vrati avion nazad u bazu.
Evo recimo indija je upravo raspisala tender za nabavku air-to-air fire-and-forget raketa za svoje Jaguar avione. Uslovi tendera su da je domet rakete preko kiloemtara, da ima vektorski trust, da se u potpunosti samostalno navodi sto je i sama sustina fire-and-forget tehnike kao i da moze da se ispaljuje unazad tj da avion ne mora da bude okrenut pravo ka cilju.
Ne zaboravljaju se, ali je ipak on bio taj ko je prepravio taj sistem (radar), i ko je doneo odluku da obori taj avion, i time na sebe preuzeo ogromnu odgovornost.
Ni za jedno nije imao dozvolu nadređenih.
Dani, Bog ti dao svako dobro![]()
Preko kilometra? Šta je jedan km u avijaciji? Verovatno si napravio lapsus.
Oво је авион који Србија треба да купи .

mom bratu od tetke kapetan nije hteo da da dozvolu da obori F-16 kojeg je lockovao strelom ili iglom , prilikom bombardovanja aerodroma u sjenici , onda je ovaj popizdoe bacio sve i oterao kapetana u pm , pa je zbog toga dobio ja mislim i 10 dana zatvora.
preko 10 km . zaboravio sam to da napisem.
a sve danasnje air to air rakete moderne imaju domet iznad 50 km.
najmodernije su ruski Vympel R-77M1 americki AIM-120C AMRAAM i u razvoju je MBDA Meteor evropski al on nece biti spreman pre 2013 a ko zna da li i tad.
I 10km je jako malo. Ne može ništa Amerima. Oni gađaju sa 60-70km razdaljine.
Ne razlikuje se mnogo od 29 (na izgled), sem što nosi više naoružanja.
Jeste li ih izbojkotovali propisno?![]()

Cek pa zar zuti nisu obecali ove avione da cemo praviti u Kragujevcu??
![]()

ja sam na tvu video par hljada ljudi oko aviona . ne znam gde se denulo tih ostalih 95.000 posto rezim prica o nekakvih 100.000 ljudi na mitingu![]()

Није било лоше, ал авио митниг без Руса је ко форумла један без ферарија ил светско првенство без Бразила. Фали најбоље.
Smišljeno, naravno...od strane ŠuNATOvca.
Aeromiting nije samo predstava za publiku, nego i sajam avijacije. Poznato je da je mrčajevački zet okrenut ka NATO-u. Neće taj ni da razmotri da kupuje rusko naoružanje.
Hvala Bogu, pa će pasti sa vlasti pre nego što išta kupi.