Бојкот аеромитинга

profilepic60164_7.gif

istorija se ponavlja

Poslednja izmena:
i kupimo malo kajmaka kod vas , individualnih poljoprivrednih proizvodjaca...:ok:

cenim....seljak je stub srbije...:worth:

Власт се не слаже с тобом.
Како они раде,биће да су педери и наркомани стуб Србије,а пољ. произвођачи овце за шишање и гушење преко једностраног ССП-а.

Чим почне отплата креде од наредне године,власт ће још више да распали по произвођачима преко намета.То ће неминовно утицати на градско непроизводно становништво које ће за храну морати да плати папрено.

Ко има своју земљу тај је баја.;)

Само да се појаснимо ,нису битни пилоти већ државе и војске који они представљају
мадамогуће и да је наки од тих авиона био нама изнад глава 1999

E.....onaj iz Budjanovaca nevidljivi i jos koji predstavnik klase F16....nece biti sigurno....kao i *bradavicava svinja*-mislim avion sa tim nazivom............:D

Poslednja izmena:
Ajde, zašto ste takvi, pa mora Šutke malo da se dodvorava Alijansi....Nemojte mu kvariti premijere:rtfm::mrgreen:
Mi iz ostatka Srbije nismo ni pozvani da dođemo ili bojkotujemo (otkud nama dvesto dindži?), ali eto, na vama Beograđanima je ta ključna odluka(po ko zna koji put), pa da vas vidimo na delu;)
Ah da, a šta je sa koncertom grupe Kolonija, el se i to bojkotuje? :think:

Dzukele - Amerika

Od Aljaske do Meksika prostire se drzava
van vremena i prostora misli da je najveca.
Polja sume livade gradovi i planine
to su nase slavne Sjedinjene Drzave.

Amerika Amerika bogata i ponosna
Amerika Amerika gomila klovnova
Amerika Amerika ja sam sretan sto sam tu
Amerika Amerika

Hvala vam za sve sto ste ucinili
to vam nikad necemo zaboraviti
Hvala vam za sve sto ste nam uradili
to vam u zivotu necemo oprostiti.

Amerika Amerika ...

Netreba nam vasa masturbacija
Netreba nam vasa mlada generacija
Netreba nam vasa prostitucija
Netreba nam vasa administracija

Amerika Amerika ...

Poslednja izmena:
Od penzionisanih pripadnika nekada RV i PVO /a radili su godinama pa i 99.na a.Batajnica sve do
2003.. .pa do 2005.kada je B.T. masovno transformisao vojsku prevremenim penzionisanjem,otpustanjem itd i Tome sl./ koliko se cujem sa njima ne verujem da ce iko otici.......koji cinizam ovaj aero miting predstavlja kao da je preslikan u ili odslikan u urodjenom *osmehu*od ministra vojnog koji je i sam farsa kao i sve aktivnosti oko aero mitinga.........Neka im je sa srecom i dobro im vreme UZ BALONE CLANOVA STRANAKA VLADAJUCE KOALICIJE........normalno duvadzijama koji moraju iste da naduvaju......normalno balone............

i ja sam jedan od tih sto je radio u RV i PVO....i ne pada mi na pamet da idem...licno se osecam kao da mi je neko gurnuo prst u oko i izvadio ga.....koje su ovo politicke hulje i bagra....cuj aeromiting u ul.MILENKA PAVLOVICA ???? sram vas bilo....pa ko ima pravo na ovu farsu i ironiju....nadam se da ce neki podoficir da se napije taj dan i da sjebe nekog od ovih fasista a taj isti da padne na pocasnu lozu sa nasim politickim sljamom......
NEKA JE VECNA SLAVA I POKOJ DUSI PUKOVNIKU PAVLOVICU !!!!!

i ja sam jedan od tih sto je radio u RV i PVO....i ne pada mi na pamet da idem...licno se osecam kao da mi je neko gurnuo prst u oko i izvadio ga.....koje su ovo politicke hulje i bagra....cuj aeromiting u ul.MILENKA PAVLOVICA ???? sram vas bilo....pa ko ima pravo na ovu farsu i ironiju....nadam se da ce neki podoficir da se napije taj dan i da sjebe nekog od ovih fasista a taj isti da padne na pocasnu lozu sa nasim politickim sljamom......
NEKA JE VECNA SLAVA I POKOJ DUSI PUKOVNIKU PAVLOVICU !!!!!

UBICA SE VRACA NA MESTO ZLOCINA :evil:

Ajde, zašto ste takvi, pa mora Šutke malo da se dodvorava Alijansi....Nemojte mu kvariti premijere:rtfm::mrgreen:
Mi iz ostatka Srbije nismo ni pozvani da dođemo ili bojkotujemo (otkud nama dvesto dindži?), ali eto, na vama Beograđanima je ta ključna odluka(po ko zna koji put), pa da vas vidimo na delu;)
Ah da, a šta je sa koncertom grupe Kolonija, el se i to bojkotuje? :think:

:ok::rotf:

A ne, Kolonija se ne bojkotuje...to su Čeda i Čanak popola zakupili , te će u prvim redovima biti njihovi zaslužni jurišnici , a ostatak će se već nekako raspodeliti;):D

'De da se brukamo pred specijalnim cro "gostima" s praznu salu i bojkot "braće"...:mrgreen:

Back