Bojim se..

javorko12

Zainteresovan član
Poruka
144
Da bojim se mnogi ovde kažu catfish nije, dublje, je teže nemam sa kime o tome.
Bojim se da ona ne može napraviti ono šta smo planirali, da ona nema "muda" za to a svoj kukavičluk skriva iza deteta,to joj je paravan..
I ja nemam muda, drugi bi to reslili "ne možes? ima neko ko može"
Znate ono žena čeka godinama da muškarac napravi nesto npr, nade posao bilo sta i onda joj dopizdi shvati da on to nikada neće napraviti i zauvijek ga prekriži..
Zadnji par dana konstano se budim s tom idejom da ona to ne može, da se opet vidimo da bar malo budemo zajedno, a toliko mašte i fantazije i priča..
Mi smo udaljeni 1500 km jedan od drugoga i nemam nikakve prilike da se vidimo češće da se dodirnemo osetimo uzivamo..i mislim si živote jer baš meni to moraš uvek da radiš..da nadem neku ovde ne bira to mozak već srce zar mora sve baš biti uvek tako komplikovano ajde TI živote Bože kako god malo i na mene obrati pažnju..ajde bar jednom jer ti to toliko teško

i stvarno možda je vreme da odustanem zauvek..jednom mi je neko rekao: kada uplatis loto i nikada ništa ne dobiješ uplatiti češ opet i nadati se ,u ljubavi pokušas jednom dva put i vidiš da ne ide i odustaneš..ne znam šta će da bude..

Mnogo je to komplikovano vezati se za nekog ko je 1500 km udaljen. Da ne možeš da ga zagrliš, osetiš... To je mučenje!

Ne znam kako ćeš ovo da rešiš, ali nemoj to više sebi da radiš. Moramo misliti na sebe. Lepo je voleti, ali ako je nesrećno to baš može da nas otrese o pod.

Tu stoji nešto iza toga. Ako nam se često dešava da smo sa nekim ko ne može da nam u fulu uzvrati, tipa daleko je, udata/oženjen, nedostupna na bilo koji način, ako je to šema koja se ne desi slučajno već često, onda znači da smo u nekom stanju odbijanja obične veze, nešto nas privlači nedostupno. Na tome je možda moguće poraditi.

Mnogo je to komplikovano vezati se za nekog ko je 1500 km udaljen. Da ne možeš da ga zagrliš, osetiš... To je mučenje!

Ne znam kako ćeš ovo da rešiš, ali nemoj to više sebi da radiš. Moramo misliti na sebe. Lepo je voleti, ali ako je nesrećno to baš može da nas otrese o pod.
znas sta je najgore ,mi smo se videli uzivo!bili zajedno 6 sati i sve je u redu, medutim opet kao da se vračam unazad..da to je extremno mučenje a sam sam sebe tešio,ove ovde sve mi bezveze ,ona je ta i ona jeste ta, rekli smo ovo nije slučajno ovo je sudbina,međutim ja se bojim ,da ona nece moći napraviti ono sta bi trebala,bojim se da samo masta o tome, i izrazito sam uznemiren zbog toga..zamisli ja sam drčan silovit jak a kada treba nešto da ucinim e jbg..čemu da se busam o prsa a ne mogu nešto..i jeste nekad sta kaze logično i razumem a nekada nimalo..to su sati razgovora meseci noci dani s njom konstatno ko na toboganu gore dole i znaš sta kazem prokleti internet spoji ljudi i kada treba nesto konkretno e..

Poslednja izmena:
Pisao si već o tome.

Ako ste samo 6 sati bili zajedno, a meseci razgovora, to znači da volite da se mučite. Ne znam da li tome ima leka.

ne znam brate dođe mi da ..kao da imas pred sobom ne znam sta milion evra a nedostaje ti 2 cm da ih dohvatis i kako god se namestas ne može da ih uzmes..
Da li ima nešto što možeš ti da učiniš ili sve zavisi od nje? Ako je do tebe učini onda, ne muči se. Ako ona ne može kaže, onda se džaba mučiš

ne znam brate dođe mi da ..kao da imas pred sobom ne znam sta milion evra a nedostaje ti 2 cm da ih dohvatis i kako god se namestas ne može da ih uzmes..

Možda ti se čini da je 2 cm. Možda ako bi nadoknadio 2, opet bi bilo više i više. Kao kad se penjem na Trem čini mi se samo još 15tak min, vidim vrh, kad ono nikako.

Da li ima nešto što možeš ti da učiniš ili sve zavisi od nje? Ako je do tebe učini onda, ne muči se. Ako ona ne može kaže, onda se džaba mučiš
tačno mi dode da si pucam u glavu..ja mogu sta hocu, ja ne pišem prazne price ne mastam, ona kaze meni treba vreme za to, jeste brate ,ali ja se bojim da se to nikada nece desiti..osecam to da to ona ne može ,i uverio sam se ona svojem bivsem muzu pise da bogda crko zivotinjo ***** i slicno a opet ne razumem njega da meni neko to pise psuje mrzi 5 minuta ne bih bio s njim..ona bi htela da iz te price njene proslosti ode čista obraza

Možda ti se čini da je 2 cm. Možda ako bi nadoknadio 2, opet bi bilo više i više. Kao kad se penjem na Trem čini mi se samo još 15tak min, vidim vrh, kad ono nikako.
jeste brate i kazem joj juce čega se bojiš?Sta će da kaze ovaj onaj tetak tetka ujna komsija jeste vrlo je komplikovano..toliko je glupo da se nekime toliko slazem a da ne imamo milijardu prepreka.Jeste rastali ste se nije islo ..cemu da glumite pred drugima zbog deta?Ma ko da ce to da dete da bude briga za par godina..

Poslednja izmena:
Pisao si već o tome.

Ako ste samo 6 sati bili zajedno, a meseci razgovora, to znači da volite da se mučite. Ne znam da li tome ima leka.
ne možemo da se vidimo više, ona je od mene udaljena 1500 km toliko je komplikovano da uopšte ne znam kako ce da se resi..ili će neko morati da umre da kuću uništi zemljotres da ne znam sta ne vidim izlaz

ne možemo da se vidimo više, ona je od mene udaljena 1500 km toliko je komplikovano da uopšte ne znam kako ce da se resi..ili će neko morati da umre da kuću uništi zemljotres da ne znam sta ne vidim izlaz
A šta lepo kad već pišeš o smrti, ne uzmeš neki kredit pošto deluje da si ti slobodan, i odeš na mesec dana u njenu blizinu da se češće viđate.

Slutim da ćeš sve onda gledati drugačijim očima. Jer taj novac i tih mesec dana nije ništa prema đesecima koje provodiš u mučenju.

Znam ja za udate žene koje žele pažnju, pa makar i na 1500 km ali nikad neće biti spremne da napuste muža.

Imaš li ti para ili ne? Eto, sigurnost ako imaš pre će da odluči sa detetom da dođe tebi. Ako nemaš, to joj je neizvesno. Ne seli se sa detetom i razvodi za nekoga koga i me poznaješ realno , još ako je nesigurna osoba

Ti ga zoveš bivši muž, ali očigledno nije bivši budući da ona ne želi da tetke i strine čuju da su se razišli.
Ja sam ju lepo pitao vise puta jel bivsi jeste..ne zivimo zajedno, i on je tu da pomaze oko deteta e sada zasto ne zele da cuje strine i tetke cuje jer to je eto tako..bio sam kraj nje kada mu se slala poruke da je g..zivotinja i da crkne za tetke i strine nije bivsi ..bilo je tako i kod mene samo mrvicu drugacije, ja sam bio u braku s time da nisam znao da mi se sprema rastava i jos sam tako nastavio da zivim godinu dana a s njom nista nisam imao..

Ja sam ju lepo pitao vise puta jel bivsi jeste..ne zivimo zajedno, i on je tu da pomaze oko deteta e sada zasto ne zele da cuje strine i tetke cuje jer to je eto tako..b
Nije bivši.
io sam kraj nje kada mu se slala poruke da je g..zivotinja i da crkne za tetke i strine nije bivsi ..
Žena koja nekom piše da crkne tebi je ok?
bilo je tako i kod mene samo mrvicu drugacije, ja sam bio u braku s time da nisam znao da mi se sprema rastava i jos sam tako nastavio da zivim godinu dana a s njom nista nisam imao..

Zasto mislis da nije bivsi objasni mi?
On realno njoj nije bivši. Da li oni imaju sex ili ne, manje je bitno. Ona sa njim podiže dete i ne želi da iko zna da među njima nije kao pre.
To znači da nije bivši.

Bivši znači da ne igra ulogu u njenom životu, osim u vezi dece. Očigledno čim se ona sa njim svađa znači da tu ima još neraščišćenih emocija.

Ti padaš na ono što žena govori a ne na njena dela. Ona je i sama konfuzna, ali dela uvek kažu suštinu

Bivši je znaš kad bi ši. Kad to svi znaju i kad ne utiče na njen život. A ko nju izdržava da li je zavisna od njega?

Mnogo si ili naivan ili glup, izvini. Ne dopadate mi se ni ti ni ona. Mnogo ste metiljavi i neambiciozni. I mučite jedno drugo umesto da rešite po kratkom postupku. Ili se odseli tamo pa razreši to. Ljudi koji se tako ponašaju su emocionalno i socijalno nezreli. Nemam više šta da kažem osim da se ponavljam.

Da bojim se mnogi ovde kažu catfish nije, dublje, je teže nemam sa kime o tome.
Bojim se da ona ne može napraviti ono šta smo planirali, da ona nema "muda" za to a svoj kukavičluk skriva iza deteta,to joj je paravan..
I ja nemam muda, drugi bi to reslili "ne možes? ima neko ko može"
Znate ono žena čeka godinama da muškarac napravi nesto npr, nade posao bilo sta i onda joj dopizdi shvati da on to nikada neće napraviti i zauvijek ga prekriži..
Zadnji par dana konstano se budim s tom idejom da ona to ne može, da se opet vidimo da bar malo budemo zajedno, a toliko mašte i fantazije i priča..
Mi smo udaljeni 1500 km jedan od drugoga i nemam nikakve prilike da se vidimo češće da se dodirnemo osetimo uzivamo..i mislim si živote jer baš meni to moraš uvek da radiš..da nadem neku ovde ne bira to mozak već srce zar mora sve baš biti uvek tako komplikovano ajde TI živote Bože kako god malo i na mene obrati pažnju..ajde bar jednom jer ti to toliko teško
Ajde 'bre,...lepo vreme, pij negde kafu, idi šetaj i gledaj ženske.
Mene smarati ovde teškom dsihodelijom tipa ,( "ej, živote lutalico")...'vala, nećeš! :kafa:

Back