Bogomoljci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, bato, kad isprepisuješ iz tuđih knjiga, ne iz Biblije, i bez onda si plagijatorku...

A kad još i ne navedeš te autore nego to predstaviš kao svoje božje nadahnuće, onda si i bez obraza...
A jel to neko konkretno osporio,pravno tretirao ili ce biti samo rekla kazala pricice za laku noc subotarskih pljuvaca ? :D
Tako da mi je jasno zbog čega te sramota da priznam da si se zakleo na krštenju da ćeš babine knjige smatrati bogonadahnutim.
E bas me raduje sto ti je konacno bar nesto jasno...ohrabrujuce,nema sta. :D

Kaže bata, zamisli kako apostoli zabaglaju prasetinu pa musavi, kakva bi to slika bila? A meni ništa gore nego da ih zamislim sa "čistom" ovčetinom, koja ima onaj šmek a lojava, pa bi apostoli bili musavi od uva do uva a i iza ušiju. Kad se ohladi, ne može ni da se jede...

Ja dam mačoru, on samo kratko pimiriše, okrene glavu i ode odatle...
ma jok robija jede samo kozu kamenjaču i jednoroga

Cim je toliko prodala knjiga to je viša sila u pitanju.Kad je pravoslavac sto prodao osim par ikona ni to nece vise da kupuju.
Mozda rdjave dzipove
Al si naivac... Kad mogu da lažu da su isprepisivani spisi božji, koliko tek onda lažu za prodat tiraž? Babin gubitak na knjigama je bio toliki da verovatno i sada reprogramiraju kamate na dug.

knjizara-odisej-valjevo-akatist-i-molitva-protiv-pijanstva.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back