Богочовек ?

Brate, slabi su ti oni vernici.Drze se svojih dogmi.Bozije ime je sasvim drugacije:Elohim, Adonaj. Elshadai.Svi protestanti nemaju ikona, ne ljube krst, niti bilo koji mnogobozacki obicaj u svojoj denominaciji.
Svedoci uskracjuju ziovot, svojim sledbenicima, jer ne daju niti primaju krv, a to nema nikave veze sa Bogom.Njihova organizacija je velika, multinacionalna kompanija, sa sedistem u Americi.

Znam brate, ne podrzavam ih ali ni ove ideopoklonike koji se kunu u bibliju a cim vide iz autobusa krst ruka im krene odmah da se krste..

Mirisu a smrde :D
 
Na ovo nema odgovora :think:

Ајде мало се приземљи, пише свуда, не само у Светом Писму, то је историја, која је ''рауасута'' просто речено, у многе историјске записе у деловима. Само Свето Писмо описује и даје конкретнија сазнања и апсолутну тачност историјских чињеницу, ИСТИНУ у детаље... :)
 
Ајде мало се приземљи, пише свуда, не само у Светом Писму, то је историја, која је ''рауасута'' просто речено, у многе историјске записе у деловима. Само Свето Писмо описује и даје конкретнија сазнања и апсолутну тачност историјских чињеницу, ИСТИНУ у детаље... :)

Najveca Istina:
Otkrivenje 22 : 17 I Duh i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.
 
A u detaljno, istina je da je bog izmisljotina :cool:

Шта мислиш, зашто сам отворио ову тему? :)
Ево и доказа, погледај себе и у себе... :)


БЕСЕДА

о мукама Давидовим и пророчанству мука Христових
Опколише ме пси многи, чета злих веза ме,
прободоше руке моје и ноге моје (Пс. 21, 17).
Ово је тајанствени доживљај покајника Давида, и у исто време јасно пророчанство Христових страдања. И сви који хоће побожно да живе у Христу Исусу биће гоњени (II Тим. 3, 12), вели апостол Павле. Када је цар Давид грешио, ђаволи му се нису јављали нити га узнемиравали. Но када се почео кајати и живот свој управљати на пут Божји, тада су га ђаволи зли опколили, и почели га држати и мучити. Овде ни је реч о људима него демонима, који се или сами јављају покајнику или га муче преко људи. Не би Давид назвао људе Божје, круну створења Божјег, псима; него је псима назвао демоне, који се јављају људима праведним било као пси, било као змије, било као црнци, било као лавови, било у ма ком другом облику. А да он овде под псима разуме зле духове, можемо се уверити из живота великих подвижника, којима су се демони, ради застрашавања, јављали у виду паса. И још се можемо у то уверити из речи Господа Спаситеља, које је са крста изрекао: оче, опрости им, јер не знају шта чине (Лк. 23, 34)! То значи, не чине своју вољу, него вољу нечију туђу, на име демонску. Пси многи и чета злих сабраше се, да униште Христа Господа. Кад није могао ђаво — искушач да победи Господа на Гори Искушења својим лажним обећањима, тада је са свом силом својом навалио био, да га уништи кроз људе смрћу бешчесном на крсту. Погледајте браћо, како је јасно пророчанство! Прободоше ми руке и ноге моје. Ни на кога у свој историји света те се речи нису могле однети осим на распетог Спаситеља. Но то пророчанство иде у све појединости: разделише хаљине моје међу собом, и за доламу моју бацише коцку. Све се збило како је пророковано, — али све! Но ђаво се преварио у рачуну. Он је мислио да смрћу уништи јачега од смрти. Он је мислио да обешчасти Онога који једини даје част сваком створењу. Господ Христос је Својим славним васкрсењем победио и посрамио ђавола и сву чету његових паса, и дао нама људима силу и власт над њима. Сав свет незнабожачки није могао одагнати једнога демона; а ми смо у стању именом Христовим и крстом Његовим одагнати, као дим, легионе демона, јер су демони после Христа постали као пребијени и плашљиви пси. О Господе Победитељу и Спаситељу — Теби слава и хвала вавек. Амин.

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php
 

Back
Top