Dinkicev rock album izdat 1994. se prodao u 5.000.000 primeraka btw dok je svaki primerak knjige ministra poljoprivrede Slobodana Milosavljevića "nestao" sa polica !
Otuda njima 20 miliona !
Otuda njima 20 miliona !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaista neverovatnoPokaži dokaz, a ne šta je ko rekao. Dokumentuj.

nemoj da se nerviras toliko i narusavas zdravlje, vidis da ni ovi sa 20 miliona evra ne zive vecno....alo bre moderatori, dokle ce ove gluposti koje plasiraju Kurir, Glas ili Press da budu bilo kakav relevantan izvor informacija,
vredan komentarisanja![]()
zaista neverovatno
probacu jos jednom mada je izgleda uzaludno: P R O C I T A J prvi post !
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6267272&postcount=1
jel ti vidis teskt?
nisi slep?
znas da citas?
da li je zaista moguce da neko ne razume tih desetak recenica?!!!
???????
za sudska resanja se obrati sudu, ja da ti dostavljam sudske spise mi ne pada na pamet cak i da imam pristup takvim dokumentima, a bogme nemam nameru i da po sto puta prepricavam obican novinski clanak samo zato sto ti inteletktualno nisi dorastao tako "slozenom" tekstu
a sad nastavi da spamujes![]()
prvo ti dokazi da si mentalno zdrav posto do sada nisi izneo nikakav dokument kojim to dokazujes, a mislim da imamo razloga da sumnjamo u suprotnoTi si neverovatan.Zar ti je to dokaz šta je rekao Todorović.Lepo ti kažem navedi dokument kojim dokazuješ tvrdnje. Do sada nisi pokazao nikakav dokument.

prvo ti dokazi da si mentalno zdrav posto do sada nisi izneo nikakav dokument kojim to dokazujes, a mislim da imamo razloga da sumnjamo u suprotno
imas link pa proucavaj a sudska dokumenta trazi od suda koji je doneo ostavinsko resenje, ne od mene, posto ti je ovo isto kao da od mene trazis da ti dostavim dokument po kojem je bogdanovic uopste bio gradonacelnik ili umrlicu kojom bi dokazao da je uopste umro![]()

...alo bre moderatori, dokle ce ove gluposti koje plasiraju Kurir, Glas ili Press da budu bilo kakav relevantan izvor informacija,
vredan komentarisanja![]()

Hahahahahahahahahahahahahahaha...
Aj' leba ti objasni kako neko moze da se izbori za 20 miliona evra, onako po tvom vidjenju stvari.
Pa iznesi već jednom taj dokaz, da vidimo.
Ето, значи синоним за ЛОПОВА је: СПОСОБАН, невероватно, и то напише модератор.......е свашта.......
pa ne znam sta te to cudi. to ti je novi demokratsko-lopovski sistem vrednosti .
posten covek je budala i idiot a lopov je sposoban i snalazljiv.
zato oni i glasaju za DS jer je za njih DS stranka sposovnih i snalazljivih "eksperata" .
bolestan sistem vrednosti sta ces.
Što, to nam više nije bitno? Oguglali smo na lopovluke?....A odakle Pop Lazićki, Mirčiću, staklorezcu iz Valjeva za vreme nepravednih sankcija i ostatku "Družine od Vješala"?
Shvatite više da se ovde raspravlja o aktuelnim političkim dešavanjima a ne čiji je veći račun.
Niko da pokrene temu - NAJBOLJI ŠVALER U SKUPŠTINI (imaće problema sa ženom posle i tu treba udarati)

Ma, daaa.....on je bio pošten, jadnik. Videlo se po njegovoj sahrani koliko je bio pošten.....Odužili mu se prijatelji za zasluge.Ej, napali ste mrtvog coveka zato sto je neko rekao da je ukrao 20 miliona. To samo pokazuje da vas boli briga za kradju i korupciju, nego bi samo da pljujete po ljudima. Ajde da sacekamo i da vidimo. Ali od ovoga nista nece biti najverovatnije kao sto nije bilo ni sa vecinom optuzbi glupih kradikala do sada. Samo da se opljuje politicki protivnik. Al' ajd da ipak sacekamo da ne osudjujemo nikoga unapred.
Ma, daaa.....on je bio pošten, jadnik. Videlo se po njegovoj sahrani koliko je bio pošten.....Odužili mu se prijatelji za zasluge.
Svi kradu, nema stranke koja je poštena i gadljiva na lovu. Prema tome, svaku priču ispitati....Al to ovde neće biti nikada...Nema zakona a i volimo da drpimo više nego leba da jedemo.
dokaz ti je iznet u uvodnom postu. jedan domaci dnevni list je imao uvid u resenje o ostavinskoj raspravi imovine nenada bogdanovica i tu su naslednici podelili imovinu i novac u vrednosti od 20 miliona eura.
jasno je da je bogdanovic do tih para dosao kradjom pljackom i lopovlukom. takodje je jasno da drugi clanovi "demokratskog bloka" kao djelic, djilas, vlahovic, jelasic, tadic, dinkic su pokrali jos vise.
sve lopov do lopova to je demokratska stranka. stranka lopova i secikesa.
Ma, daaa.....on je bio pošten, jadnik. Videlo se po njegovoj sahrani koliko je bio pošten.....Odužili mu se prijatelji za zasluge.
Svi kradu, nema stranke koja je poštena i gadljiva na lovu. Prema tome, svaku priču ispitati....Al to ovde neće biti nikada...Nema zakona a i volimo da drpimo više nego leba da jedemo.

prvo ti dokazi da si mentalno zdrav posto do sada nisi izneo nikakav dokument kojim to dokazujes, a mislim da imamo razloga da sumnjamo u suprotno
imas link pa proucavaj a sudska dokumenta trazi od suda koji je doneo ostavinsko resenje, ne od mene, posto ti je ovo isto kao da od mene trazis da ti dostavim dokument po kojem je bogdanovic uopste bio gradonacelnik ili umrlicu kojom bi dokazao da je uopste umro![]()
Malo pre čujem na pijaci da je ukrao 25 miliona evra.